Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Forumiečių automobiliai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė fredis Rodyti pranešimą
    Sveikinimai su pirmąja Tik vis man tas 2,5 litro, kodėl tu jį pasirinkai, o ne 1,9? O 150 tūkst. km. tokių metų, tokio variklio rida, tikrai pakoreguota. Tik svarbiausia, kad tau ji negestų ir turėtum malonumą su ja
    Ieškojau mašinos nuo birželio mėnesio kažkur, tai tiesa sakant jau buvo užknisęs tas ieškojimas taip, kad geresne užmačiau ir pasiėmiau iškart Dabar ant dienų varysiu į servisą, ten dar koki 1000-2000lt žadu paklot ir po to tikėkimės, kad tikrai viskas bus gerai P.S. Ir ten ne rida 150tūkst., o aš pokolkas nuvažiavau 150 kilometru su ja Rida tai 280tūkst.

Comment

Mano buvusios.
      Jetta ir Jetta.
      Pirmoji. Buvo žvėris, rijo iki 16 litrų. Bet buvo laikas, pinigų neskaičiavau. Nemažai po Lietuvą pavažinėta... Maksimalus pasiektas greitis 190 km/h. Šį pavasarį dar rūdijo kieme. Dabar iš jos tik ratlankiai belikę...

Ir per gruodą ir per šūdą su tokia negaila. Teko su ja ir per mėšlą su srutomis važiuoti. Rimtai.
      Pradėjau taupyti - pirkau su dujų įranga.
      Pernai rugsėjį su ja padariau tiek kilometrų, kiek paprastai per metus. Ir užsilenkė...

Paskutinis taisė Al1; 2010.11.29, 22:35.

Comment

Tik svarbiausia, kad tau ji negestų ir turėtum malonumą su ja
        Jeigu nevažinės su dažytu kuru, tikrai viskas gerai bus, priešingai nei vienam mano pažįstamui
        Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
          Jeigu nevažinės su dažytu kuru, tikrai viskas gerai bus, priešingai nei vienam mano pažįstamui
          Dažytas kuras daug reikšmės nesudaro, kiek pažystamų draugų ūkininkų važinėja su "žaliu" kuru ir nieko nebuna.
          Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛

Comment

Ir kuo tavo manymu jie skiresi ?

Tai tik nuo pilstytojo priklauso, jei pila dazyta i nesvaria tara, o is jos net nefiltruojant tiesiai i baka, tai paciu problemos yra.

Comment

Parašė Sefas20 Rodyti pranešimą
              Dažytas kuras daug reikšmės nesudaro, kiek pažystamų draugų ūkininkų važinėja su "žaliu" kuru ir nieko nebuna.
              Teisingai, ukininku zaislai kainuoja didelius pinigus ir bet ko i savo john deere ar panasius nepila

Comment

Vienam važiuojam sustojo tiesiog automobilis, autosersvise vėliau sakė, kad kažkas ten tirštėti pradeda, ypač kai orai tokie šalti. Žodžiu dabar reikės išsiurbt baką ir pravalyt.
                Flickr

Comment

Mano tėvai važinėja su dažytu. Kaune kaip tyčia sustojo, tai tik kuro filtrą pakeitė ir toliau viskas rieda. Meistrai patys sau pilasi. Aišku jeigu perpilstomas jis iš taros į kitą tarą, tai blagai ir gal todėl užsilenkė. Beje tėvai mano važinėja jau metus su tuo kuru....
                  You've got one life! Live it!

Comment

Parašė e2ards Rodyti pranešimą
                    Teisingai, ukininku zaislai kainuoja didelius pinigus ir bet ko i savo john deere ar panasius nepila
                    Aš turėjau mintį apie automobilius ūkininkų.

Vienam važiuojam sustojo tiesiog automobilis, autosersvise vėliau sakė, kad kažkas ten tirštėti pradeda, ypač kai orai tokie šalti. Žodžiu dabar reikės išsiurbt baką ir pravalyt.
                    Yra specialūs priedai kad neužšaltų degalai, ir tikrai nieko išleisti nereikės.
                    Paskutinis taisė Sefas210; 2010.11.29, 23:02.
                    Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛

Comment

Mano tėvai važinėja su dažytu. Kaune kaip tyčia sustojo, tai tik kuro filtrą pakeitė ir toliau viskas rieda. Meistrai patys sau pilasi. Aišku jeigu perpilstomas jis iš taros į kitą tarą, tai blagai ir gal todėl užsilenkė. Beje tėvai mano važinėja jau metus su tuo kuru....
                      Priklauso nuo automobilio variklio, bet aš nesu ekspertas, tik sakau, kas yra atsitikę, taip, kad tas kuras nėra toks nekaltas. Beto ir apskirtai vogti negerai.
                      Flickr

Comment

Taigi, mano pirmoji mašina - Opel Corsa 1.2, 2002 metų . Labai patenkinta

Comment

/\
                          Kažin ar būna tokių, kurie savo pirmuoju automobiliu būna nepatenkinti

O šiaip tai sveikinimai, atsargiai vairuok

Comment

Parašė pauliaK Rodyti pranešimą
                            /\
                            Kažin ar būna tokių, kurie savo pirmuoju automobiliu būna nepatenkinti

O šiaip tai sveikinimai, atsargiai vairuok
                            Tėvai norėjo Peugeot 206 ar Fiat Punto įgrūst, tai tada nelabai būčiau patenkinta .
                            Ačiū, bet dabar nevairuoju ir jei toliau snigs greit ir nevairuosiu

Comment

Parašė innuendo Rodyti pranešimą
                              Tėvai norėjo Peugeot 206 ar Fiat Punto įgrūst, tai tada nelabai būčiau patenkinta .
                              Ačiū, bet dabar nevairuoju ir jei toliau snigs greit ir nevairuosiu
                              Darai klaida, kad bijai ziemos salygom vaziuoti

Comment

Parašė e2ards Rodyti pranešimą
                                Darai klaida, kad bijai ziemos salygom vaziuoti
                                Airijoje žieminių padangų niekas neturi, lygiu keliu važinėjausi, bet jei reiktų po kalnuotesnius kelius važinėtis (jei važiuoju į universitetą kasdien suvažinėju apie 30km), tai nesijaučiu dar toks Šumacheris ir nežadu slidinėti kely Užteko su autobusu vakar bevažiuojant paslidinėt.

Comment

O tu vis dar Airijoj?
                                  Flickr

Comment

Pilsiu tik normalų dyzeli Turiu pažįstamu kur pila atrabotkę, panaudotą aliejų ir dar biesai žino ką.. bet po to ir variklis nelaiko ilgai.

Comment

O tu vis dar Airijoj?
                                      O kur aš turėčiau būti?

Comment

Mano vasaros pirkinys SUBARU FORESTER AWD 1999 m., 2,5, 115 KW, kolkas labai patenkintas. Detales nera jau tokios brangios, kaip kas bande gasdinti. Labai praverte remontuojant buta, bagazine tiesiog super, nors salone keleiviams ne per daugiausiai vietos. Karta Subaru nusipirkes manau jau kitos markes ir nenoresiu

Comment

Sveiki, kadangi nemažai liaudies čia su Japonais važinėjate, klausimukas, gal kas kokių patikrintų gerų meistrelių žinote (geriau Vilniuje) pasidaryti variklio diagnostika Mitsubishi 2.4 L GDI (4G64) varikliukui????
                                          Ne esme yra manyje. Muse, visuose musyse yra esme!

Comment

Working...
                                          X