Parašė fredis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Forumiečių automobiliai
Collapse
X
-
-
Mano buvusios.
Jetta ir Jetta.
Pirmoji. Buvo žvėris, rijo iki 16 litrų. Bet buvo laikas, pinigų neskaičiavau. Nemažai po Lietuvą pavažinėta... Maksimalus pasiektas greitis 190 km/h. Šį pavasarį dar rūdijo kieme. Dabar iš jos tik ratlankiai belikę...
Ir per gruodą ir per šūdą su tokia negaila. Teko su ja ir per mėšlą su srutomis važiuoti. Rimtai.
Pradėjau taupyti - pirkau su dujų įranga.
Pernai rugsėjį su ja padariau tiek kilometrų, kiek paprastai per metus. Ir užsilenkė...
Paskutinis taisė Al1; 2010.11.29, 22:35.
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąTik svarbiausia, kad tau ji negestų ir turėtum malonumą su ja
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąJeigu nevažinės su dažytu kuru, tikrai viskas gerai bus, priešingai nei vienam mano pažįstamuiTauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąJeigu nevažinės su dažytu kuru, tikrai viskas gerai bus, priešingai nei vienam mano pažįstamui
Tai tik nuo pilstytojo priklauso, jei pila dazyta i nesvaria tara, o is jos net nefiltruojant tiesiai i baka, tai paciu problemos yra.
Comment
-
Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąDažytas kuras daug reikšmės nesudaro, kiek pažystamų draugų ūkininkų važinėja su "žaliu" kuru ir nieko nebuna.
Comment
-
Mano tėvai važinėja su dažytu. Kaune kaip tyčia sustojo, tai tik kuro filtrą pakeitė ir toliau viskas rieda. Meistrai patys sau pilasi. Aišku jeigu perpilstomas jis iš taros į kitą tarą, tai blagai ir gal todėl užsilenkė. Beje tėvai mano važinėja jau metus su tuo kuru....You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė e2ards Rodyti pranešimąTeisingai, ukininku zaislai kainuoja didelius pinigus ir bet ko i savo john deere ar panasius nepila
Parašė Lettered Rodyti pranešimąVienam važiuojam sustojo tiesiog automobilis, autosersvise vėliau sakė, kad kažkas ten tirštėti pradeda, ypač kai orai tokie šalti. Žodžiu dabar reikės išsiurbt baką ir pravalyt.Paskutinis taisė Sefas210; 2010.11.29, 23:02.Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąMano tėvai važinėja su dažytu. Kaune kaip tyčia sustojo, tai tik kuro filtrą pakeitė ir toliau viskas rieda. Meistrai patys sau pilasi. Aišku jeigu perpilstomas jis iš taros į kitą tarą, tai blagai ir gal todėl užsilenkė. Beje tėvai mano važinėja jau metus su tuo kuru....
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimą/\
Kažin ar būna tokių, kurie savo pirmuoju automobiliu būna nepatenkinti
O šiaip tai sveikinimai, atsargiai vairuok
Ačiū, bet dabar nevairuoju ir jei toliau snigs greit ir nevairuosiu
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąTėvai norėjo Peugeot 206 ar Fiat Punto įgrūst, tai tada nelabai būčiau patenkinta .
Ačiū, bet dabar nevairuoju ir jei toliau snigs greit ir nevairuosiu
Comment
-
Parašė e2ards Rodyti pranešimąDarai klaida, kad bijai ziemos salygom vaziuoti
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąJeigu nevažinės su dažytu kuru, tikrai viskas gerai bus, priešingai nei vienam mano pažįstamui
Comment
-
Mano vasaros pirkinys SUBARU FORESTER AWD 1999 m., 2,5, 115 KW, kolkas labai patenkintas. Detales nera jau tokios brangios, kaip kas bande gasdinti. Labai praverte remontuojant buta, bagazine tiesiog super, nors salone keleiviams ne per daugiausiai vietos. Karta Subaru nusipirkes manau jau kitos markes ir nenoresiu
Comment
Comment