Pas mane mieste kazkur 11-12
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Forumiečių automobiliai
Collapse
X
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąPas mane mieste kazkur 11-12
Kolegos A4 (ne A6) mieste ima 6L dyzelio.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą2 litrų dyzelis tiek ima?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąa nepadazyta?
Parašė Gator Rodyti pranešimą2 litrų dyzelis tiek ima?
Aš pasmaugiu ją dbr truputį, pakol neatsibos, tai gal ir tas savo duoda. Dbr 4500 km yra bėgusi ant matavimo funkcijos, tai rodo vidurkį 8,5 Ltr kas manau yra vidurkis mišrus, kas pakankamai logiškai mašinai su 1,7 t svorio.You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąPagaliau aš įsigijau savo realių svajonių ratus. A6 2010 2ltr. D 125kw S-line
Atvaizdas
Tos lempos mane žavi...
Atvaizdas
Kaip ir užpakalis Čia jau ir langus užtamsinau.
Atvaizdas
Dbr beliko ratus pasiimti, bet gal pavasarį net nžn. Dbr 16-kiniai, bet noriu 18-kos, tik bijau sugadinti vairavimo komfortą.
Sąnaudos mieste drąskant 10 ltr, vidutinės 8,5 ltr, trąsoj 6 ltr. Gal dar truputį mažiau būtų jei 100 km/h važiuočiau.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąSveikinam, tik įdomu, kokios alternatyvos buvo, ir, ar nesinorėjo 3.0l quattro?
Yra elektrinis kablys, truksta tik odos kvepuojancios ir kad masazas butu, nu dar kamera galine butu smagu, bet cia jau detales. Navigacija atnaujinta su LT zemelapiu, dar ir liukas yra, kas dbr visai nieko.You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąTikiuosi, kad ne Bet kažkada važiuosi pas dažytoją, kad įbrėžimą sutvarkytų, tai pranešiu
Matai kaip dar jis važiuoja ir ar mechaninė dėžė? Ir labai sunkiai įmanoma, nes draugo Passatas mechaninis 2L ima 7-8 ltr. ir dar jis važiuoja kaip pencas
Aš pasmaugiu ją dbr truputį, pakol neatsibos, tai gal ir tas savo duoda. Dbr 4500 km yra bėgusi ant matavimo funkcijos, tai rodo vidurkį 8,5 Ltr kas manau yra vidurkis mišrus, kas pakankamai logiškai mašinai su 1,7 t svorio.
Aišku nežinojau, kad pas tave automatinė dėžė.Paskutinis taisė Gator; 2014.06.21, 13:06.
Comment
-
/\
Degalų sąnaudos visų pirma labiausiai nuo vairuotojo ir vairavimo sąlygų priklauso, o tik tada nuo viso kito.
Visada labai įdomu palyginti kai keli žmonės tą patį automobilį naudoja. Tarkim duok žmonai/draugei savaitei mašiną ir pamatysi skirtumą iškart. Duok tik ką išsilaikiusiam teises sūnui/dukrai vėl kitaip bus. Nesvarbu kad automobilis vienas ir tas pats ir maršrutas lygiai tas pats gali būti .
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąa nepadazyta?
Comment
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąDuodu 99 procentus, kad padažyta Nesu matęs dar nei vienos nemuštu galu, pas kurią dešinėj pusėj nebūtų parašytas variklio litražas. Bet daužtas galas vis geriau nei priekisYou've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąsudauze vakar Baltarusis (be draudimo) su LanRoveriu Discoveri mano bmw'a (ir dar Transporteri tuo paciu). Ieskau greitai pigaus varianto (iki 17.000). VW Passat? Kokie komentarai?No one really knows
Which way the wind blows
Comment
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąDuodu 99 procentus, kad padažyta Nesu matęs dar nei vienos nemuštu galu, pas kurią dešinėj pusėj nebūtų parašytas variklio litražas. Bet daužtas galas vis geriau nei priekis
Modelio užrašo nuėmimas nuo bagažinės dangčio
Paprastai kainuoja 0 litu. Abejoju, ar Audi tokios opcijos neturi/neturejo.Show must go von!
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąNebutinai. Bent BMW ir Mercedes turi savo parduodamu modeliu sarasuose opcija -
Modelio užrašo nuėmimas nuo bagažinės dangčio
Paprastai kainuoja 0 litu. Abejoju, ar Audi tokios opcijos neturi/neturejo.
Comment
-
Parašė AnD Rodyti pranešimąAudi klube pagal VIN galima pasitikrinti kokios komplektacijos išvažiavo iš gamyklos.You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąsudauze vakar Baltarusis (be draudimo) su LanRoveriu Discoveri mano bmw'a (ir dar Transporteri tuo paciu). Ieskau greitai pigaus varianto (iki 17.000). VW Passat? Kokie komentarai?You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąNetgi tokį dalyką kaip litražas ar buvo ar nebuvo ant bagažinės uždėtas pasakys?Show must go von!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimątai ko ne BMW troika?
Comment
Comment