Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Forumiečių automobiliai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kad jau buvo pareikalavimas

Comment

Also known as 006. Geras daiktas, jau retai sutiksi agrigatą tokioje geroje būklėje. Neseniai prieš mano langus esančiame garaže dulkėjo Žigulis, taip ilgai dulkėjo, kad net nežinojau, kad ten apskritai toks esti, žodžiu vieną dieną jį paemė ir supjaustė, tep kad saugok kap akį.
      Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.

Comment

Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimą
        Also known as 006. Geras daiktas, jau retai sutiksi agrigatą tokioje geroje būklėje. Neseniai prieš mano langus esančiame garaže dulkėjo Žigulis, taip ilgai dulkėjo, kad net nežinojau, kad ten apskritai toks esti, žodžiu vieną dieną jį paemė ir supjaustė, tep kad saugok kap akį.
        O kam saugoti? Geriau į laužą ir gauti pinigų šiek tiek ir svarbiausia vietos niekur neužimtų. Juk tai ne koks retas XX modelis, beto Rytų Europoje ar Azijoje tokių dar rieda gatvėse milijonai
        Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
          O kam saugoti? Geriau į laužą ir gauti pinigų šiek tiek ir svarbiausia vietos niekur neužimtų. Juk tai ne koks retas XX modelis, beto Rytų Europoje ar Azijoje tokių dar rieda gatvėse milijonai
          Dabar Lietuvoje jau retas daiktas Žigulis, o entuziastų norinčių pasimaivyti su Žiguliu daugėja, tad geriau už pora tūkstančių parduoti žmonėms, nei už 400lt ant metalo. Be to tas Žigulis garaže nejudinamas gulėjo minimum 15metų, kas retoka, mažai naudotas daiktas visalaik žavi akį.
          Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.

Comment

O ar patogu su anties galva bėgius junginėt?

Comment

Prastu matomumu naktį skųstis matyt irgi netenka

Comment

Parašė Egiuxz Rodyti pranešimą
                O ar patogu su anties galva bėgius junginėt?
                Ramiai vazinejant- patogu

Comment

šiek tiek ne į temą, bet gal labai nemušit. vis tiek į degalines užsukat. gal aktyviausi Statoil "lankytojai" užmatė ir galėtų pasakyti, kur didžiausias Domeo gaminių pasirinkimas, kur už tuos lipdukus Statoil galima nusipirkti? surinkau krūvelę, noriu paimti pagalvę ir užklotą, bet vis neužtaikau, kad normalios spalvos būtų. o būtų labai gerai mašinoje turėti per vasarą, kai visokie turistavimai ir žvejybos nusimato

Comment

Tai tu kasininkų paklausk. Gal žinos
                    You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė ViR2 Rodyti pranešimą
                      As atvirksciai galeciau pasakyt Visa gyvenima prasivezinau Toyota/Lexus ir teko pasimajacint su 3er paskutiniu dvieju paskutiniu kartu, 5er "kiaule" ir nauju x5... Tai supratau, kad visi mano keiksmai ankstesnem masinom buvo nesamone Kai pykdavau, jog uzsikemsa purkstukas baigiantis garantiniui lexe, tai ant bimbalo juokdavaus, kad lempu apiplovejes issaudo papurskus Prastesnes kokybes masinos su prastesniu valdomumu nei bmw tai surast dar reiketu O tas ju perkamumas tai tiesiog "bandos jausmas".

Nu niekas man neitikintu, kad koks bmw geriau uz mb/lexus/jaguar/alfa, kiek susiduriau su bimbalais, tai per visus nuomone, kad nekokybiskai surinktas kibiras su pigia elektronika ir prastos kokybes likusiais komponentais Tokios masinos pirkima suprantu tik tada, kada imi garantine ir turi tik garantini laikotarpi, nes byra tai juose viskas nuo a iki z
                      Šitą komentarą reikėjo bandyt taikyt į "Šiaip linksma" temą, nes specialiai tokiems pezalams temos "Šiaip nusišneku" dar niekas nesukūrė.

Comment

Parašė lighter Rodyti pranešimą
                        šiek tiek ne į temą, bet gal labai nemušit. vis tiek į degalines užsukat. gal aktyviausi Statoil "lankytojai" užmatė ir galėtų pasakyti, kur didžiausias Domeo gaminių pasirinkimas, kur už tuos lipdukus Statoil galima nusipirkti? surinkau krūvelę, noriu paimti pagalvę ir užklotą, bet vis neužtaikau, kad normalios spalvos būtų. o būtų labai gerai mašinoje turėti per vasarą, kai visokie turistavimai ir žvejybos nusimato
                        tai reikia tiesiogiai klausti, pas patį Statoil - http://www.facebook.com/tavostatoil, jie geriausiai ir žinos. tačiau logiškai mąstant, kuo didesnė Statoil degalinė, tuo daugiau Dormeo telpa

Comment

Naujas gyventojas pas mane

Comment

Sveikinu isigijus teisinga auto Kelintu?

Comment

Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
                              Sveikinu isigijus teisinga auto Kelintu?
                              1977 Idet darbo reiks, bet visada norejau kazko panasaus
                              P.S. Ačiū

Comment

lauksim ladaklubas.lt

Comment

Aš irgi dabar ieškau kažko seno, bet jau dairausi į DE. mk1 jetta, arba b2 audi 80Q, kaip tik dabar savo golf'iuka ruošiu smerčiai...
                                  Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛

Comment

Aš jau ten, tik kad šiandien parsivariau, pafotkinau, reiks garažą pasidaryt kada

Comment

b2 audi 80Q, joms silpnybe turiu žiema su jom nesveikai galima pavazinet

Comment

Parašė zaraza-Šiauliai Rodyti pranešimą
                                        b2 audi 80Q, joms silpnybe turiu žiema su jom nesveikai galima pavazinet
                                        Rask tokia kur gera sias laikais

Comment

Ana rudenį buvau apžiūrėjas viena audi 80 tik buvo lužes traversas, o taip viskas 90% OK nes senukas važinėjo, prieš keleta savaičių nutariau 1000% nupirkti, bet jau pardavė diedukas į metala....

Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
                                          Rask tokia kur gera sias laikais
                                          Kur buvau nužiūrėjas tai kėbulas salonas motoras idealus, kad traversa būtų reikėja pakeisti, o man tai vienas juokas kai mėgstu tokį darba, net ratus jau buvau nužiūrėjas, bet dabar ant maniškio auto uždėjau....
                                          Paskutinis taisė Sefas210; 2012.09.26, 22:41.
                                          Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛

Comment

Working...
                                          X