Kad jau buvo pareikalavimas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Forumiečių automobiliai
Collapse
X
-
Also known as 006. Geras daiktas, jau retai sutiksi agrigatą tokioje geroje būklėje. Neseniai prieš mano langus esančiame garaže dulkėjo Žigulis, taip ilgai dulkėjo, kad net nežinojau, kad ten apskritai toks esti, žodžiu vieną dieną jį paemė ir supjaustė, tep kad saugok kap akį.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąAlso known as 006. Geras daiktas, jau retai sutiksi agrigatą tokioje geroje būklėje. Neseniai prieš mano langus esančiame garaže dulkėjo Žigulis, taip ilgai dulkėjo, kad net nežinojau, kad ten apskritai toks esti, žodžiu vieną dieną jį paemė ir supjaustė, tep kad saugok kap akį.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąO kam saugoti? Geriau į laužą ir gauti pinigų šiek tiek ir svarbiausia vietos niekur neužimtų. Juk tai ne koks retas XX modelis, beto Rytų Europoje ar Azijoje tokių dar rieda gatvėse milijonaiLažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąO ar patogu su anties galva bėgius junginėt?
Comment
-
šiek tiek ne į temą, bet gal labai nemušit. vis tiek į degalines užsukat. gal aktyviausi Statoil "lankytojai" užmatė ir galėtų pasakyti, kur didžiausias Domeo gaminių pasirinkimas, kur už tuos lipdukus Statoil galima nusipirkti? surinkau krūvelę, noriu paimti pagalvę ir užklotą, bet vis neužtaikau, kad normalios spalvos būtų. o būtų labai gerai mašinoje turėti per vasarą, kai visokie turistavimai ir žvejybos nusimato
Comment
-
Parašė ViR2 Rodyti pranešimąAs atvirksciai galeciau pasakyt Visa gyvenima prasivezinau Toyota/Lexus ir teko pasimajacint su 3er paskutiniu dvieju paskutiniu kartu, 5er "kiaule" ir nauju x5... Tai supratau, kad visi mano keiksmai ankstesnem masinom buvo nesamone Kai pykdavau, jog uzsikemsa purkstukas baigiantis garantiniui lexe, tai ant bimbalo juokdavaus, kad lempu apiplovejes issaudo papurskus Prastesnes kokybes masinos su prastesniu valdomumu nei bmw tai surast dar reiketu O tas ju perkamumas tai tiesiog "bandos jausmas".
Nu niekas man neitikintu, kad koks bmw geriau uz mb/lexus/jaguar/alfa, kiek susiduriau su bimbalais, tai per visus nuomone, kad nekokybiskai surinktas kibiras su pigia elektronika ir prastos kokybes likusiais komponentais Tokios masinos pirkima suprantu tik tada, kada imi garantine ir turi tik garantini laikotarpi, nes byra tai juose viskas nuo a iki z
Comment
-
Parašė lighter Rodyti pranešimąšiek tiek ne į temą, bet gal labai nemušit. vis tiek į degalines užsukat. gal aktyviausi Statoil "lankytojai" užmatė ir galėtų pasakyti, kur didžiausias Domeo gaminių pasirinkimas, kur už tuos lipdukus Statoil galima nusipirkti? surinkau krūvelę, noriu paimti pagalvę ir užklotą, bet vis neužtaikau, kad normalios spalvos būtų. o būtų labai gerai mašinoje turėti per vasarą, kai visokie turistavimai ir žvejybos nusimato
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąSveikinu isigijus teisinga auto Kelintu?
P.S. Ačiū
Comment
-
Parašė zaraza-Šiauliai Rodyti pranešimąb2 audi 80Q, joms silpnybe turiu žiema su jom nesveikai galima pavazinet
Comment
-
Ana rudenį buvau apžiūrėjas viena audi 80 tik buvo lužes traversas, o taip viskas 90% OK nes senukas važinėjo, prieš keleta savaičių nutariau 1000% nupirkti, bet jau pardavė diedukas į metala....
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąRask tokia kur gera sias laikaisPaskutinis taisė Sefas210; 2012.09.26, 22:41.Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
Comment