Parašė nepolitikas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Forumiečių automobiliai
Collapse
X
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
Ramiai automobilis ar lenda visokios smulkmenos viena po kitos, ypač elektra?
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąYou've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTikiuosi Valiukas su ja kasdien nevažinėja
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąO kuo ji tau nepatiko kaip kasdienine masina? Daug ryja? Nemanau.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimą"ryja" jos daug.. pas ji man rodos dar avtomatas
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąGalvojau, kad Honda prebliudas cia... Koks tada cia modelis visgi?
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąTas pats.. Kodel jos mazai turi srebt? Gal senesnis modeli su dviem karbais ekonomiskesnis.. Kad ir zaislas crx 9-10l misriu rezimu nesunkiai..
Comment
-
ąOk ok, nespėliokit, atskleisiu visą tiesą Čia mano antrasis HP3, pirkau šių metų pavasarį. Automatas, karbinis, 91 metų. Ryja dafiga, apie 15-16 litrų mieste, čia nėra norma, reikia kažką tvarkyt, bet net nežinau nuo ko pradėt Šiaip važiuoja smagiai, su elektra jokių bėdų, greičių dėžė irgi gerai veikia, tik kėbulas smarkiai pūva, gabalais krenta.. Tvarkyt norėtųsi, bet aš iš tų žmonių esu, kuriems į mašiną "investuot" nekyla rankos, tai ir važiuoju kol važiuoja. Važinėju kasdien, praktiškai tik mieste. Tolimesnėms kelionėms turim ekonomiškesnį transportą.
Po truputį planuoju kažką naujesnio ir ekonomiškesnio įsigyt, bet labai džiaugiuosi ir Preliudu kol kas. Sakykim, paskutinis jaunystės pasispardymas, prieš persėdant į kokį dyzelinį šeimyninį autobusą
Comment
Comment