Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Forumiečių automobiliai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Įdėjau ir tiek. Galiu išimti, jei kam nepatinka

Comment

nu sveiki. kadangi man 16metų, tai po truputį pradedu domėtis "būsimais ratais". po poros metų planuoju laikyti teises. ką patartumėt rinktis pradedančiajam?
      Daugiau mano nuotraukų >>
      Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
        nu sveiki. kadangi man 16metų, tai po truputį pradedu domėtis "būsimais ratais". po poros metų planuoju laikyti teises. ką patartumėt rinktis pradedančiajam?
        Nuolatinį viešojo transporto bilietą.

Comment

Parašė qwe Rodyti pranešimą
          Nuolatinį viešojo transporto bilietą.
          šitą jau seniausiai turiu bet reiks gi mašinos. nežinau, kokią reiks rinktis

Comment

Pirmiausia reiktų išsiaiškint, ar to automobilio tikrai reikia, kiek pinigų galėsi skirt jam įsigyti ir vėliau išlaikyti, kam tą automobilį naudosi.
            N N N

Comment

Parašė LBP Rodyti pranešimą
              Pirmiausia reiktų išsiaiškint, ar to automobilio tikrai reikia, kiek pinigų galėsi skirt jam įsigyti ir vėliau išlaikyti, kam tą automobilį naudosi.
              Svarbiausia būti kietam. Visa kita apgalvos tėvai.

Comment

šitą jau seniausiai turiu bet reiks gi mašinos. nežinau, kokią reiks rinktis
                /\ Geriau nepirk tos mašinos išvis. Dviratininkai jau tuoj bus madingesni už vairuotojus, ko pasekoje klasės merginas sužavėsi labiau nei tie banalūs klasiokai su savo automobiliais.

Comment

Manau neverta galvoti kas bus po 2 metų, nes nežinai kaip pačio norai ir galimybės keisis ir pan. todėl geriausia rinktis automobilį, ne tik jau turint vairuotojo pažymėjimą, bet ir pinigų sumą, kurią galėsi skirti jam. Nes net nežinant sumos kurią galėtum skirti automibliai sunku ką ir atsakyti į tokį klausimą, nes automobiliai po 200 tūkst. ir po 2 tūkst. vertės skiriasi be to kaip ir rinkos kainos keisis po 2 metų niekas nežino.

Comment

Pagaliau ir man atėjo eilė nusipirkt automobilį, jei kas dar nematė per SSC, čia galvojau ikelsiu kai jinai praeis TA

taigi, kaip matau, čia BMW fanų nelabai yra, tai galvoju papildysiu gretas

Pati mašina yra 2003 metų, 2 litrų turbodyzelis, 150AG, prieš tai teko metus vairuoti savo mamos 1.1l. Toyota Yaris`a tai akseleracijos ir komforto skirtumas yra stulbinantis, labai džiaugiuosi, kad ją nusipirkau, truputi reikėjo kai ką pakeisti, bet nieko baisaus, važinėti ją yra vienas malonumas

Ir viena papildoma nuotrauka su manim

Comment

A nuo kadu baranka dešinėj pusėj? Geras daiktas, tik man labiau patinka senesnis šios kartos modelis.
                      Paskutinis taisė Egiuxz; 2011.07.29, 16:27.

Comment

O kiek tokios mašinos draudimas kainuoja Airijoje, nes UK draugas panašią turi, tai išlaidos milžiniškos?
                        You've got one life! Live it!

Comment

Parašė Egiuxz Rodyti pranešimą
                          A nuo kadu baranka dešinėj pusėj? Geras daiktas, tik man labiau patinka šitas senesnis šios kartos modelis.
                          O kaip tu galvoji Airijoj vairuot?
                          You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
                            O kaip tu galvoji Airijoj vairuot?
                            Teisinga puse

Comment

Nuo Fiat Bravo persėdus į Mazda6 Fiatas atrodė kai paskutinis kibiras. Dabar nuo Mazda6 persėdus į Ford Mondeo Mazda atrodo lygiai taip pat...
                              No one really knows
                              Which way the wind blows

Comment

Vairas bardačioke.

Comment

Parašė fredis Rodyti pranešimą
                                  O kiek tokios mašinos draudimas kainuoja Airijoje, nes UK draugas panašią turi, tai išlaidos milžiniškos?
                                  Draudimas tai nepigus, jeigu neturėčiau darbo, tai neipirkčiau, i metus man kainuoja €1,500 ( kaip antram vairuotojui, jei vien ant saves drausčiausi, kainuotu virš €3,000 ) dar €620 kelių mokestis, tai suma gaunasi nemenka iš tikruju...

Parašė EdvinasB Rodyti pranešimą
                                  Vairas bardačioke.
                                  Nesijaudink, bardačiokas kitoje pusėje

Comment

Parašė Raptor Rodyti pranešimą
                                    Draudimas tai nepigus, jeigu neturėčiau darbo, tai neipirkčiau, i metus man kainuoja €1,500 ( kaip antram vairuotojui, jei vien ant saves drausčiausi, kainuotu virš €3,000 ) dar €620 kelių mokestis, tai suma gaunasi nemenka iš tikruju...

Nesijaudink, bardačiokas kitoje pusėje
                                    norėčiau pasiteirauti, ar trumpam atvykęs į Lietuvą ir sėdęs prie lietuviško automobilio vairo neglostysi durelių?

Comment

norėčiau pasiteirauti, ar trumpam atvykęs į Lietuvą ir sėdęs prie lietuviško automobilio vairo neglostysi durelių?
                                      Aš tai tvojau keletą kartų ranką į duris, nu bet priprantama

Comment

Bent jau aš tai su tuo dar nesusidūriau, teko ir Lietuvoj vairuot savo tėvo mašiną praeitą vasarą, labai greitai pripratau

Comment

Sveiki, vyrai, gal kas galite parekomenduoti, kuriame garaže Kaune patikimai ir nebrangiai sankabas remontuoja?

Comment

Working...
                                          X