Parašė Valiukas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Forumiečių automobiliai
Collapse
X
-
Parašė dts Rodyti pranešimąMano giminėje, kur dominuoja audi ir vw tokio mano pirkinio niekas nesuprato ir konstatavo, kad greit jis subyrės
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąMano giminėje, kur dominuoja audi ir vw tokio mano pirkinio niekas nesuprato ir konstatavo, kad greit jis subyrės
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąSakė, tu durns, pyyyyyyz, koki gaidi či nusipirkы
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąKai Hondą turėjęs, tai pats žinau, kad ir jos byra ir dar kaip! O va Audi ne
http://www.theautoindustrieblog.com/...able-cars.htmlPaskutinis taisė Lettered; 2011.05.29, 00:11.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąO aš žinau atvirkščiai, kas turi Honda negenda, mano Mazda taip pat, o visokie į senas A6 kiša pinigus pastoviai, nes brangios detalės, bet vis tiek vokiška kokybė geriausia
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąKai Hondą turėjęs, tai pats žinau, kad ir jos byra ir dar kaip! O va Audi ne
Pats honda 15 metu senumo turejau 5 metus - niekas nesugedo. Bet neteigiu, kad hindos nebgenda, nes as tokia turejau.
O ir statistika tau apacioj pateikta, kuri sudaryta ne is vieno automobilio imties.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąNejuokink. Matai pagal viena automobili jis nusprende kas byra, o kas ne, nepaisant tokiu dalyku kaip skirtingu ju prieziuriu ankstesniu savininku ir tt.
Pats honda 15 metu senumo turejau 5 metus - niekas nesugedo. Bet neteigiu, kad hindos nebgenda, nes as tokia turejau.
O ir statistika tau apacioj pateikta, kuri sudaryta ne is vieno automobilio imties.You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąTos lentelės kartais niekinės patampa, kai tarp patikimiausių nėra prabangių mašinų. Tai ką jos genda l.dažnai?
Comment
-
Parodykit man mašiną kuri negenda
Visi automobiliai genda, negendančių nėra. Kiekvienas kurį be paimtum automobilis turi savo silpnas ir stiprias vietas. Vieni jų turi daugiau kiti mažiau. Vieni simpatizuoja Hondai kiti Audi dar kiti BMW ir kiekvienam tas automobilis atrodo geresnis. Tikėti meistrų nuomone ne visada verta, nes vieni apie tą patį automobilį sako šūdas kiti giria. Tad ir su tom statistinėm lentelėm, ką norėsi tą jose ir parodysi..
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąParodykit man mašiną kuri negenda
Visi automobiliai genda, negendančių nėra. Kiekvienas kurį be paimtum automobilis turi savo silpnas ir stiprias vietas. Vieni jų turi daugiau kiti mažiau. Vieni simpatizuoja Hondai kiti Audi dar kiti BMW ir kiekvienam tas automobilis atrodo geresnis. Tikėti meistrų nuomone ne visada verta, nes vieni apie tą patį automobilį sako šūdas kiti giria. Tad ir su tom statistinėm lentelėm, ką norėsi tą jose ir parodysi..
Comment
-
Parašė zaraza-Šiauliai Rodyti pranešimąTiesa sakai Žiema sudegė vairo stiprintuvo siurblys mano audinei po visų tų "snow fun on ice" tai nuvarius į servizą pakeist, toks meistriukas pasakojo, kad kiek laiko dirba ten, nėkart nekeitė to siurblio mazdai, o audi pastoviai apsilankoIt's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąNatūralu. Jei Mazdoj apskritai nėra vairo stiprintuvo, tai nėra kam ir gesti
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąNatūralu. Jei Mazdoj apskritai nėra vairo stiprintuvo, tai nėra kam ir gesti
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąČia tiesiai į šiaip linkma tokius pranešimus
O tai turi ir pliusų, ir minusųIt's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąO kas čia linksmo? Japoniški ir kiti aziatiški automobiliai (išskyrus ekskliuzyvus tipo Lexus ir pan.) dažnai pasižymi palyginti archaiška ir primityvia konstrukcija.
O tai turi ir pliusų, ir minusų
Comment
Comment