Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Forumiečių automobiliai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
    HONDA
    Mano giminėje, kur dominuoja audi ir vw tokio mano pirkinio niekas nesuprato ir konstatavo, kad greit jis subyrės

Comment

Parašė dts Rodyti pranešimą
      Mano giminėje, kur dominuoja audi ir vw tokio mano pirkinio niekas nesuprato ir konstatavo, kad greit jis subyrės
      Iš kur dar atsiranda tokių apsamanojusių, kuriems byra ne tik prancūziški, bet ir japoniški automobiliai?
      Flickr

Comment

HONDA
        Power of dreams

Comment

Parašė dts Rodyti pranešimą
          Sakė, tu durns, pyyyyyyz, koki gaidi či nusipirkы

Comment

Sakė, tu durns, pyyyyyyz, koki gaidi či nusipirkы
            beveik panasiai ir buvo

Comment

Kai Hondą turėjęs, tai pats žinau, kad ir jos byra ir dar kaip! O va Audi ne
              You've got one life! Live it!

Comment

Parašė fredis Rodyti pranešimą
                O aš žinau atvirkščiai, kas turi Honda negenda, mano Mazda taip pat, o visokie į senas A6 kiša pinigus pastoviai, nes brangios detalės, bet vis tiek vokiška kokybė geriausia

http://www.theautoindustrieblog.com/...able-cars.html
                Paskutinis taisė Lettered; 2011.05.29, 00:11.
                Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                  O aš žinau atvirkščiai, kas turi Honda negenda, mano Mazda taip pat, o visokie į senas A6 kiša pinigus pastoviai, nes brangios detalės, bet vis tiek vokiška kokybė geriausia
                  Tiesa sakai Žiema sudegė vairo stiprintuvo siurblys mano audinei po visų tų "snow fun on ice" tai nuvarius į servizą pakeist, toks meistriukas pasakojo, kad kiek laiko dirba ten, nėkart nekeitė to siurblio mazdai, o audi pastoviai apsilanko

Comment

Nejuokink. Matai pagal viena automobili jis nusprende kas byra, o kas ne, nepaisant tokiu dalyku kaip skirtingu ju prieziuriu ankstesniu savininku ir tt.
                    Pats honda 15 metu senumo turejau 5 metus - niekas nesugedo. Bet neteigiu, kad hindos nebgenda, nes as tokia turejau.
                    O ir statistika tau apacioj pateikta, kuri sudaryta ne is vieno automobilio imties.

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą
                      Nejuokink. Matai pagal viena automobili jis nusprende kas byra, o kas ne, nepaisant tokiu dalyku kaip skirtingu ju prieziuriu ankstesniu savininku ir tt.
                      Pats honda 15 metu senumo turejau 5 metus - niekas nesugedo. Bet neteigiu, kad hindos nebgenda, nes as tokia turejau.
                      O ir statistika tau apacioj pateikta, kuri sudaryta ne is vieno automobilio imties.
                      Tos lentelės kartais niekinės patampa, kai tarp patikimiausių nėra prabangių mašinų. Tai ką jos genda l.dažnai?
                      You've got one life! Live it!

Comment

Tos lentelės kartais niekinės patampa, kai tarp patikimiausių nėra prabangių mašinų. Tai ką jos genda l.dažnai?
                        Su Hondom esam pakankamai daug esam susidure.. Turejom tokia kaip tavo ir ta faceliftin'e, viskas ten su jom normaliai lyginant su kitom masinom.. Gal tik galines arkos labai rudis myli

Comment

Parodykit man mašiną kuri negenda
                          Visi automobiliai genda, negendančių nėra. Kiekvienas kurį be paimtum automobilis turi savo silpnas ir stiprias vietas. Vieni jų turi daugiau kiti mažiau. Vieni simpatizuoja Hondai kiti Audi dar kiti BMW ir kiekvienam tas automobilis atrodo geresnis. Tikėti meistrų nuomone ne visada verta, nes vieni apie tą patį automobilį sako šūdas kiti giria. Tad ir su tom statistinėm lentelėm, ką norėsi tą jose ir parodysi..

Comment

Parašė GediminasJa Rodyti pranešimą
                            Parodykit man mašiną kuri negenda
                            Visi automobiliai genda, negendančių nėra. Kiekvienas kurį be paimtum automobilis turi savo silpnas ir stiprias vietas. Vieni jų turi daugiau kiti mažiau. Vieni simpatizuoja Hondai kiti Audi dar kiti BMW ir kiekvienam tas automobilis atrodo geresnis. Tikėti meistrų nuomone ne visada verta, nes vieni apie tą patį automobilį sako šūdas kiti giria. Tad ir su tom statistinėm lentelėm, ką norėsi tą jose ir parodysi..
                            Ziurint kokie meistrai dar.. Su daugeliu man zinomu, nuomones apie geras masinas sutampa Negendaciu nera, bet vienos pavyzdziui tinkamos eksplotuoti musu salygom kitos tinkamos irgi, bet reikalauja daugiau prieziuros

Comment

Nebe pradedam čia už krūtinių tampytis ir aiškintis kas geriau.. juk kiekvienam savo
                              O aš savo žinute tik pabrėžiau lietuvių stereotipus, kurie galbūt nėra visada teisingi

TAIKA

Comment

Parašė zaraza-Šiauliai Rodyti pranešimą
                                Tiesa sakai Žiema sudegė vairo stiprintuvo siurblys mano audinei po visų tų "snow fun on ice" tai nuvarius į servizą pakeist, toks meistriukas pasakojo, kad kiek laiko dirba ten, nėkart nekeitė to siurblio mazdai, o audi pastoviai apsilanko
                                Natūralu. Jei Mazdoj apskritai nėra vairo stiprintuvo, tai nėra kam ir gesti
                                It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Parašė Tomas Rodyti pranešimą
                                  Čia tiesiai į šiaip linkma tokius pranešimus
                                  Flickr

Comment

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                                      Čia tiesiai į šiaip linkma tokius pranešimus
                                      O kas čia linksmo? Japoniški ir kiti aziatiški automobiliai (išskyrus ekskliuzyvus tipo Lexus ir pan.) dažnai pasižymi palyginti archaiška ir primityvia konstrukcija.
                                      O tai turi ir pliusų, ir minusų
                                      It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Ir gausiais patogumo priedais, ko dar nebuvo dažname analogiškame europietiškame automobilyje. Kalba apie senesnius modelius.
                                        GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

O kas čia linksmo? Japoniški ir kiti aziatiški automobiliai (išskyrus ekskliuzyvus tipo Lexus ir pan.) dažnai pasižymi palyginti archaiška ir primityvia konstrukcija.
                                          O tai turi ir pliusų, ir minusų
                                          Tai, kad kaip tik atvirkščiai, japoniškuose gausiau visokios elektroninės saugumo ir komforto įrangos, bet esmė, kad jau n metų patikimiausių automobilių sąrašuose vokiškiems automobiliams nosis nušluosto japoniški, tiesiog kokybės kontrolė ir surinkimo technologijos aukštesniame lygyje. O kuo pvz. Hondos Accord ir Volkswagen Passat konstrukcijos skiriasi, kad pirmoje neva nėra vairo stiprintuvo ar net pačio vairo?
                                          Flickr

Comment

Working...
                                          X