O ka paulius turi?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Forumiečių automobiliai
Collapse
X
-
Parašė daktaras
anksčiau, kai pagal nr. galėjai atspėti regioną, esu pastebėjęs dėsningumą: kai tik kelyje koks nesusipratimas (neužtikrintas važiavimas, eismo įvykis ir pan.) tai vieno iš automobilių numeriukas dažniausiai su j raide, o jeigu jjj tai iš viso katastrofa.
žodžiu kažkas panašaus į vairuotoją su kepure
Comment
-
Parašė nepolitikas Rodyti pranešimąnumerėlis su j raide viduryje labai gadina įvaizdį.
anksčiau, kai pagal nr. galėjai atspėti regioną, esu pastebėjęs dėsningumą: kai tik kelyje koks nesusipratimas (neužtikrintas važiavimas, eismo įvykis ir pan.) tai vieno iš automobilių numeriukas dažniausiai su j raide, o jeigu jjj tai iš viso katastrofa.
žodžiu kažkas panašaus į vairuotoją su kepure
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąO kokios raidės sukuria gerą įvaizdį ? Čia priminė senuosius numerius ir Kauno bei Vilniaus registracijos vertinimą. Nes būdavo tokių, kurie sakydavo, kad tarkim Vilniuje su K raide jie pastebi kitokią reakciją, arba Kaune su V per vidurį, kiti tarkim kitaip vertindavo.
Comment
-
Parašė zaraza-Šiauliai Rodyti pranešimąMano murze
Atvaizdas
Comment
-
Parašė Chipsas Rodyti pranešimąMatosi plaukuotas padarėlis buvo užlipęs ant kapoto pasišildyt
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąpatarkit, kur Kaune pirkti padangas vasarines, kad būtų geras pasirinkimas? nes daugybės pinigų skirti negaliu, tai norisi, kad būtų normalus pasirinkimas dėkoju
Comment
-
Parašė Pauliukas Rodyti pranešimąO jeigu pas mane ant numerio remelio "Kaunas" parasyta? Man pagal sena sitema labiau patikdavo, bet viskas kinta, masinos per miestus keliauja ir maisosi, nebent verstu registruotis pagal gyvenamaja vieta.
Comment
-
Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąMano trečiasis automobilis, po kapitalinio valymo džiūsta.
VW Passat'as 1989 metų, bendzinas 1,6.
Atvaizdas
Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąMano pirmasis automobilis AUDI 100 pirktas iš konfiskuotų automobilių aikštelės, antras buvo toks pat tik AVANT'as.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąTraktorius irgi po kapitalinio valymo džiūsta?
Ir ką, tikrai ten pigiau?Paskutinis taisė Sefas210; 2011.05.07, 13:23.Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
Comment