Dabar Daily car'as citroen XM, 3.0 V6 su visais pribumbasais.. Turiu 4metus ir super!Dar neskaitau kruva neigyvendintu ar nepradetu projektu stovinciu kieme
numerėlis su j raide viduryje labai gadina įvaizdį.
anksčiau, kai pagal nr. galėjai atspėti regioną, esu pastebėjęs dėsningumą: kai tik kelyje koks nesusipratimas (neužtikrintas važiavimas, eismo įvykis ir pan.) tai vieno iš automobilių numeriukas dažniausiai su j raide, o jeigu jjj tai iš viso katastrofa.
žodžiu kažkas panašaus į vairuotoją su kepure
numerėlis su j raide viduryje labai gadina įvaizdį.
anksčiau, kai pagal nr. galėjai atspėti regioną, esu pastebėjęs dėsningumą: kai tik kelyje koks nesusipratimas (neužtikrintas važiavimas, eismo įvykis ir pan.) tai vieno iš automobilių numeriukas dažniausiai su j raide, o jeigu jjj tai iš viso katastrofa.
žodžiu kažkas panašaus į vairuotoją su kepure
O kokios raidės sukuria gerą įvaizdį ? Čia priminė senuosius numerius ir Kauno bei Vilniaus registracijos vertinimą. Nes būdavo tokių, kurie sakydavo, kad tarkim Vilniuje su K raide jie pastebi kitokią reakciją, arba Kaune su V per vidurį, kiti tarkim kitaip vertindavo.
O kokios raidės sukuria gerą įvaizdį ? Čia priminė senuosius numerius ir Kauno bei Vilniaus registracijos vertinimą. Nes būdavo tokių, kurie sakydavo, kad tarkim Vilniuje su K raide jie pastebi kitokią reakciją, arba Kaune su V per vidurį, kiti tarkim kitaip vertindavo.
O jeigu pas mane ant numerio remelio "Kaunas" parasyta? Man pagal sena sitema labiau patikdavo, bet viskas kinta, masinos per miestus keliauja ir maisosi, nebent verstu registruotis pagal gyvenamaja vieta.
Ką gi, ilgi ieškojimai ir pagaliau automobilio atsinaujinimas Nusipirkau Renault Laguna 2005 m. 1,9 diesel, 88kw, privalumų daug, tačiau svarbiausiai, kad ris mažiau už passatą o komfortu ne tik, kad nenusileidžia pastarajam, tačiau netgi lenkia. Keletas foto:
patarkit, kur Kaune pirkti padangas vasarines, kad būtų geras pasirinkimas? nes daugybės pinigų skirti negaliu, tai norisi, kad būtų normalus pasirinkimas dėkoju
Vikingo išparduotuvėj pirma žiūrėk, aš ten rudenį žiemines labai geras pajamiau pigiai. Urmo teritorijoj tokia randasi
Nu ką, peržiūrėjau fotkes, bet kažkaip bmw pasigedau. Čia manasis e36 1.8ti 103 kw. Daugmaž esu bmw fanatikas, tai stengiuos prižiūrėt. Iš tokių mandrybių tokiai mašinai, tai autopilotas, kondicionierius, šildomos priekinės sėdynės, šildomi veidrodėliai ir viskas elektra.
O jeigu pas mane ant numerio remelio "Kaunas" parasyta? Man pagal sena sitema labiau patikdavo, bet viskas kinta, masinos per miestus keliauja ir maisosi, nebent verstu registruotis pagal gyvenamaja vieta.
Man irgi patiko senoji sistema. Be to pagal ją, kai kurioms serijoms, būdavo galima nustatyti ne tik apskritį, bet ir rajoną. Pvz. Tauragės paskutinės 2 raidės būdavo JT, Raseinių - JR, Kelmės - SS, Varėnos - AV, Lazdijų - AL, ir t.t.
O aš nebeturiu savo VW Vento... Vakar užsilenkė pavarų dėžė. Neverta remontuoti - kolektorius skilęs, dugnas, slenksčiai skylėti... Dar prieš mėnesį ir į užpakalį nestipriai įvažiavo...
Comment