Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Forumiečių automobiliai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Dbr -20 laipsnių ir mano Fiat'as tokio šalčio nesupranta ir neužsikūrė
    You've got one life! Live it!

Comment

/\
      Italijoj tokių šalčių nebūna . O šiaip tai blogai, nes mano keturratis draugas irgi pastaruoju metu prie didesnių šalčių labai sunkiai nori vestis, tikiuosi užsivesiu

Comment

Prancūzijoj irgi, bet maniškis prancūzas tik vos kiek sunkiau iš miego prabunda, vakar užkūriau po savaitės. Kai tokie keliai, ilsisi garaže, juolab, kad niekur toli važiuot nereikia... Kol kas.
        Paskutinis taisė Vytautas_LT; 2010.12.15, 08:54.

Comment

Neturiu dar jokių problemų.. užsikuria kaip laikrodukas, nors pradžioj pergyvenau, šeimininkai prancūzai buvo, tai galvojau kaip reaguos į lietuviškas žiemas nes nepratusi, bet normaliai, aš patenkinta. Beje ir per pusnis neblogai tašo ir per bordiūrus tenka pavažinėt, gal nuo padangų nemažai priklauso..
          Miestai.net Fb

Comment

Padangas aš pagal rekomendaciją ale super duper restauruotas pasiėmiau - 100 lt. viena. Ir žiūriu, kad lenkiu visus neblogai ir ant posūkių gerai stovi per tokius pusnynus ar ledus, o stabdau tik su 2ntra pavara, nes abs nelabai padeda...

Šian užsipyliau D geresnio, pažiūrėsiu ar jis čia kaltas, nes prieš tai ūkininkų įleidau...

Comment

Tipiškai lietuviškai

Comment

kad dyzelis užsivestų be problemų, svarbūs 2 dalykai akumuliatorius ir pakaitinimo žvakės.
                Įsėdę į mašiną trumpai truktelėkit ilgų šviesų svirtelę (taip "pažadinsit" akumuliatorių) po to nesukant starterio porą kartų pakaitinkit žvakes ir variklis turi užsivesti

Parašė fredis Rodyti pranešimą
                Padangas aš pagal rekomendaciją ale super duper restauruotas pasiėmiau - 100 lt. viena. Ir žiūriu, kad lenkiu visus neblogai ir ant posūkių gerai stovi per tokius pusnynus ar ledus, o stabdau tik su 2ntra pavara, nes abs nelabai padeda...
                dėl restauruotų padangų galiu pasakyti, kad čia pigumas santykinis. papratai restauruota padanga yra sunkesnė už naują, todėl labiau apkrauna automobilio pakabos detales. sutaupius padangų sąskaita, galit turėti išlaidų su važiuoklės remontu. (beje dėl tos pačios priežasties nepaplinta gumos "monolito" ratai)
                pirtis tautybės neturi (lietuviui geriausia garinė pirtis!)

Comment

Parašė HSV Rodyti pranešimą
                  Tipiškai lietuviškai
                  Dėkui

Comment

Parašė fredis Rodyti pranešimą
                    dėkui :d

Comment

Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimą
                      Prancūzijoj irgi, bet maniškis prancūzas tik vos kiek sunkiau iš miego prabunda, vakar užkūriau po savaitės. Kai tokie keliai, ilsisi garaže, juolab, kad niekur toli važiuot nereikia... Kol kas.
                      Pas mane irgi prancūzas, nors gal reikėtų sakyti prancūzė kaip bebūtų, neprisišnekėjau, užsivedžiau lengvai

Comment

Parašė pauliaK Rodyti pranešimą
                        Pas mane irgi prancūzas, nors gal reikėtų sakyti prancūzė kaip bebūtų, neprisišnekėjau, užsivedžiau lengvai
                        O koks vardas? Dėl savo neapsirikau, nes Scenic. Jei būtų Megane - tuomet jau moteriška giminė.

Comment

Na mano italui nė viena iš paskutinių 7 žiemų nebuvo baisi, visuomet užsikuria, todėl labai drįsčiau abejot ar čia automobilio gimimo vieta kalta...
                          No one really knows
                          Which way the wind blows

Comment

Parašė adebisi Rodyti pranešimą
                            Na mano italui nė viena iš paskutinių 7 žiemų nebuvo baisi, visuomet užsikuria, todėl labai drįsčiau abejot ar čia automobilio gimimo vieta kalta...
                            Svarbiausia didelis akumuliatorius.
                            Flickr

Comment

O koks vardas? Dėl savo neapsirikau, nes Scenic. Jei būtų Megane - tuomet jau moteriška giminė.
                              Laguna

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                                Svarbiausia didelis akumuliatorius.
                                svarbiausia akumuliatorius pagal generatoriaus specifikacijas, o ne kuo talpesnis.

Comment

nesvarbu kur automobilis pagamintas. Ziema svarbu: Pakaitinimo zvakes, jei jos yra komplektuojamos automobilyje nes esu mates dyzeliu ir be ju. Aisku akumuliatorius, starteris beabejo teisinga variklio kompresija ir dar keletas smulkmenu

Comment

+ dyzelis koks supiltas.Jei tas rusiskas,kur prie -15sala tai gali but vargo

Comment

Parašė Pauliukas Rodyti pranešimą
                                      + dyzelis koks supiltas.Jei tas rusiskas,kur prie -15sala tai gali but vargo
                                      todel as ir pasitikiu benzinu labiau

Comment

Parašė dts Rodyti pranešimą
                                        todel as ir pasitikiu benzinu labiau
                                        Visuomet piluosi Nestėj dyzeliną. Pernai teko keliom savaitėm palikti mašiną lauke prie namų. Pirmą kartą po savaitės su ~24-27 užkūriau be menkiausių problemų
                                        Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                                        Retromobile 2007
                                        "Kova 1". Driftingo čempionatas
                                        "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                                        Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                                        BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                                        Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Dar reikėtų, kad ventiliatorius nesisuktų, kai tik degimą įjungi Teks varyti pas elektriką pirmadienį, kad tvarkingai padarytų...

O akumas aišku turi būtų geras, nes benzui ir pavargę nemaišo...

Comment

Working...
                                          X