Dbr -20 laipsnių ir mano Fiat'as tokio šalčio nesupranta ir neužsikūrė
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Forumiečių automobiliai
Collapse
X
-
Prancūzijoj irgi, bet maniškis prancūzas tik vos kiek sunkiau iš miego prabunda, vakar užkūriau po savaitės. Kai tokie keliai, ilsisi garaže, juolab, kad niekur toli važiuot nereikia... Kol kas.Paskutinis taisė Vytautas_LT; 2010.12.15, 08:54.
Comment
-
Neturiu dar jokių problemų.. užsikuria kaip laikrodukas, nors pradžioj pergyvenau, šeimininkai prancūzai buvo, tai galvojau kaip reaguos į lietuviškas žiemas nes nepratusi, bet normaliai, aš patenkinta. Beje ir per pusnis neblogai tašo ir per bordiūrus tenka pavažinėt, gal nuo padangų nemažai priklauso..*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Padangas aš pagal rekomendaciją ale super duper restauruotas pasiėmiau - 100 lt. viena. Ir žiūriu, kad lenkiu visus neblogai ir ant posūkių gerai stovi per tokius pusnynus ar ledus, o stabdau tik su 2ntra pavara, nes abs nelabai padeda...
Šian užsipyliau D geresnio, pažiūrėsiu ar jis čia kaltas, nes prieš tai ūkininkų įleidau...You've got one life! Live it!
Comment
-
kad dyzelis užsivestų be problemų, svarbūs 2 dalykai akumuliatorius ir pakaitinimo žvakės.
Įsėdę į mašiną trumpai truktelėkit ilgų šviesų svirtelę (taip "pažadinsit" akumuliatorių) po to nesukant starterio porą kartų pakaitinkit žvakes ir variklis turi užsivesti
Parašė fredis Rodyti pranešimąPadangas aš pagal rekomendaciją ale super duper restauruotas pasiėmiau - 100 lt. viena. Ir žiūriu, kad lenkiu visus neblogai ir ant posūkių gerai stovi per tokius pusnynus ar ledus, o stabdau tik su 2ntra pavara, nes abs nelabai padeda...
Comment
-
Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąPrancūzijoj irgi, bet maniškis prancūzas tik vos kiek sunkiau iš miego prabunda, vakar užkūriau po savaitės. Kai tokie keliai, ilsisi garaže, juolab, kad niekur toli važiuot nereikia... Kol kas.
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąPas mane irgi prancūzas, nors gal reikėtų sakyti prancūzė kaip bebūtų, neprisišnekėjau, užsivedžiau lengvai
Comment
-
Parašė adebisi Rodyti pranešimąNa mano italui nė viena iš paskutinių 7 žiemų nebuvo baisi, visuomet užsikuria, todėl labai drįsčiau abejot ar čia automobilio gimimo vieta kalta...
Comment
-
Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąO koks vardas? Dėl savo neapsirikau, nes Scenic. Jei būtų Megane - tuomet jau moteriška giminė.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąSvarbiausia didelis akumuliatorius.
Comment
-
Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąPrancūzijoj irgi, bet maniškis prancūzas tik vos kiek sunkiau iš miego prabunda, vakar užkūriau po savaitės. Kai tokie keliai, ilsisi garaže, juolab, kad niekur toli važiuot nereikia... Kol kas.
Comment
-
Parašė Pauliukas Rodyti pranešimą+ dyzelis koks supiltas.Jei tas rusiskas,kur prie -15sala tai gali but vargo
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimątodel as ir pasitikiu benzinu labiauMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
Comment