Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Forumiečių automobiliai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Gal norite savo automobilio gražių nuotraukų? Sudalyvaukite mano konkurse čia: http://www.facebook.com/album.php?ai...2561419&ref=mf

Comment

Nuo šiol blitz = Volvo man

Įsigijau Volvo S60 2.4D SE, 163 AG. Smagus aparatas, ypač greitkeliuose. Labai komfortabilus, sėdynės itin patogios, vidaus medžiagos - nepriekaištingos, super gerai izoliuotas triukšmas, 5 cilindrų variklis - nuostabus Nusiskundimai maži - gana didelis apsisukimo skritulys, kiek sunku jausti priekį ir galą ir gal kiek per smarkiai atitolęs vairavimas (nelabai jaučiasi kas vyksta su mašina per stiprintuvą). Bet kokiu atveju, rekomenduočiau tikrai.
      Paskutinis taisė blitz; 2010.06.18, 00:13.
      You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Foto kur ? Kiek kaštavo, jei ne paslaptis ir kelintų gimimo? Aš žiūrinėjau S70 2.D universalą, tik man jam trūksta ugnelės...
        You've got one life! Live it!

Comment

Parašė blitz Rodyti pranešimą

Įsigijau Volvo S60 2.4D SE, 163 AG. Smagus aparatas, ypač greitkeliuose. Labai komfortabilus, sėdynės itin patogios, vidaus medžiagos - nepriekaištingos, super gerai izoliuotas triukšmas, 5 cilindrų variklis - nuostabus Nusiskundimai maži - gana didelis apsisukimo skritulys, kiek sunku jausti priekį ir galą ir gal kiek per smarkiai atitolęs vairavimas (nelabai jaučiasi kas vyksta su mašina per stiprintuvą). Bet kokiu atveju, rekomenduočiau tikrai.
          Pensininkų mašina

Comment

Parašė blitz Rodyti pranešimą

aš ir tokį jau antrus metus vairuoju tai kol kas patenkintas esu

Comment

turejau pora audi 100 1989metu.avantus ,bet db sedziu be teisiu,per menesy vel islaikau tj jau laukia pasatas igi 89metu,bet jau baigiu atsiremontuoti
              Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛

Comment

va cia tema apie automobilius,kaip tik siandien uzmaciau aleksote AUDI 4000 amerikoniska tokiu mazai pacioj europoj.o dar ka klabeti apie LT(nu cia ta pati audi 80 europoja)

Comment

^^ ar ne 100 ?

Comment

Parašė vaidaslt Rodyti pranešimą
                    ^^ ar ne 100 ?
                    Ne cia buvo audi 4000(80)
                    o audi 5000 (100)

Comment

Parašė fredis Rodyti pranešimą
                      Foto kur ? Kiek kaštavo, jei ne paslaptis ir kelintų gimimo? Aš žiūrinėjau S70 2.D universalą, tik man jam trūksta ugnelės...
                      Kadangi suku nesveikas mylias, man automobilis yra, iš esmės, nudrožimui ir išmetimui. Dėl to perku kiek senesnius auto. Šis jau irgi yra gana senas, 2003 gimimo, pravažiavęs mažokai mylių su pilna serviso istorija ir pusės metų garantija bet kokiems gedimams. Atsiėjo £4.5k, nors Lietuvoje mačiau kiek pigesnių variantų. Sutinku, kad Volvo "trūksta ugnelės", tai galvos, o ne širdies auto Bet kainos/kokybės santykis tikrai geras. Ypač smagu važiuoti greitkeliais, dideliais greičiais.
                      You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Pagaliau nusipirkau savo pirmąjį automobilį!! Audi a4 universalą, 1998metų, 2.5TDI variklis, 110kW, priekiniai varantys ratai, 6 bėgių mechaninė pavarų dėžė Pravažiavau virš pusantro šimto kilometrų vakar, traukia labai gerai. Pokolkas tai tikrai niekuo nesiskundžiu. Vairuotojui vietos tikrai daug, teko net prisistumti sėdynę arčiau vairo (nes esu papratęs visose mašinose važiuoti atsitraukęs sėdynę iki galo ), gale vietos bent jau man ne per daugiausiai, tačiau aš ten ir nevažinėsiu. Padariau pora kadrų, truputi tamsoka ir išsiliejusios foto, bet šis tas matosi

Comment

Tai sveikinu..

Comment

Parašė Pauliukas Rodyti pranešimą
                            Tai sveikinu..
                            Dėkui ir ačiū už patarimus

Comment

Toj A ketvirtoj gale nėr vietos visiškai. Ypač kai vairuotojas mėgėjas sėdynę atsistumt.

Comment

A6 Geresnė dėl važiuoklės, vietos, ir dėl važiavimo kokybės.

Comment

belekokia japoniska geresne negu a6 vien del to kad ji japoniska.

Comment

Parašė Sigitukaz Rodyti pranešimą
                                    belekokia japoniska geresne negu a6 vien del to kad ji japoniska.
                                    pailgėjo?

Comment

jau tik nereikia dėl japoiškų perdėt A6 puikus automobilis, teko važinėt. Dabar važinėju VW Passatu 99 gamybos. Tai jame ta pati važiuoklė sudėta kaip ir tų pačių metų Audi A6, tą puikiai pastebiu, abu auto stangrūs, ganėtinai minkšti. Tačiau kaip bebūtų vienas automobilis (iš senesnių kalbant) kuris man išties paliko dideli įspudį tai yra panašaus amžiaus renault Safrane... Ten tai prezidentų mašina, minkštumas, erdvė, "pričinbasų" gausybė, automobilis dar ir kalba ko net audi A8 nėra, bet kolkas prisibijojau imti, nors kaina labai viliojanti, vistik remontuot jei reikia, tenka atvert labai plačiai piiginę

Comment

Japiniška mašina gera dėl motorų, geros granatos su vokiškom nepalyginsi, kaina detalių panaši kaip Prancūziškų, ir čia palyginimų galių daug duoti.

Ir dar labai japoniškos rūdyja, palyginkit vokiška ir japoniška panašių metų.
                                        Paskutinis taisė Sefas210; 2010.11.29, 10:57.

Comment

Sveikinimai su pirmąja Tik vis man tas 2,5 litro, kodėl tu jį pasirinkai, o ne 1,9? O 150 tūkst. km. tokių metų, tokio variklio rida, tikrai pakoreguota. Tik svarbiausia, kad tau ji negestų ir turėtum malonumą su ja
                                          You've got one life! Live it!

Comment

Working...
                                          X