Gal norite savo automobilio gražių nuotraukų? Sudalyvaukite mano konkurse čia: http://www.facebook.com/album.php?ai...2561419&ref=mf
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Forumiečių automobiliai
Collapse
X
-
Nuo šiol blitz = Volvo man
Įsigijau Volvo S60 2.4D SE, 163 AG. Smagus aparatas, ypač greitkeliuose. Labai komfortabilus, sėdynės itin patogios, vidaus medžiagos - nepriekaištingos, super gerai izoliuotas triukšmas, 5 cilindrų variklis - nuostabus Nusiskundimai maži - gana didelis apsisukimo skritulys, kiek sunku jausti priekį ir galą ir gal kiek per smarkiai atitolęs vairavimas (nelabai jaučiasi kas vyksta su mašina per stiprintuvą). Bet kokiu atveju, rekomenduočiau tikrai.Paskutinis taisė blitz; 2010.06.18, 00:13.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąNuo šiol blitz = Volvo man
Įsigijau Volvo S60 2.4D SE, 163 AG. Smagus aparatas, ypač greitkeliuose. Labai komfortabilus, sėdynės itin patogios, vidaus medžiagos - nepriekaištingos, super gerai izoliuotas triukšmas, 5 cilindrų variklis - nuostabus Nusiskundimai maži - gana didelis apsisukimo skritulys, kiek sunku jausti priekį ir galą ir gal kiek per smarkiai atitolęs vairavimas (nelabai jaučiasi kas vyksta su mašina per stiprintuvą). Bet kokiu atveju, rekomenduočiau tikrai.
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąNuo šiol blitz = Volvo man
Įsigijau Volvo S60 2.4D SE, 163 AG. Smagus aparatas, ypač greitkeliuose. Labai komfortabilus, sėdynės itin patogios, vidaus medžiagos - nepriekaištingos, super gerai izoliuotas triukšmas, 5 cilindrų variklis - nuostabus Nusiskundimai maži - gana didelis apsisukimo skritulys, kiek sunku jausti priekį ir galą ir gal kiek per smarkiai atitolęs vairavimas (nelabai jaučiasi kas vyksta su mašina per stiprintuvą). Bet kokiu atveju, rekomenduočiau tikrai.
Comment
-
Parašė vaidaslt Rodyti pranešimą^^ ar ne 100 ?
o audi 5000 (100)Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąFoto kur ? Kiek kaštavo, jei ne paslaptis ir kelintų gimimo? Aš žiūrinėjau S70 2.D universalą, tik man jam trūksta ugnelės...You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Pagaliau nusipirkau savo pirmąjį automobilį!! Audi a4 universalą, 1998metų, 2.5TDI variklis, 110kW, priekiniai varantys ratai, 6 bėgių mechaninė pavarų dėžė Pravažiavau virš pusantro šimto kilometrų vakar, traukia labai gerai. Pokolkas tai tikrai niekuo nesiskundžiu. Vairuotojui vietos tikrai daug, teko net prisistumti sėdynę arčiau vairo (nes esu papratęs visose mašinose važiuoti atsitraukęs sėdynę iki galo ), gale vietos bent jau man ne per daugiausiai, tačiau aš ten ir nevažinėsiu. Padariau pora kadrų, truputi tamsoka ir išsiliejusios foto, bet šis tas matosi
Comment
-
Parašė Sigitukaz Rodyti pranešimąbelekokia japoniska geresne negu a6 vien del to kad ji japoniska.
Comment
-
jau tik nereikia dėl japoiškų perdėt A6 puikus automobilis, teko važinėt. Dabar važinėju VW Passatu 99 gamybos. Tai jame ta pati važiuoklė sudėta kaip ir tų pačių metų Audi A6, tą puikiai pastebiu, abu auto stangrūs, ganėtinai minkšti. Tačiau kaip bebūtų vienas automobilis (iš senesnių kalbant) kuris man išties paliko dideli įspudį tai yra panašaus amžiaus renault Safrane... Ten tai prezidentų mašina, minkštumas, erdvė, "pričinbasų" gausybė, automobilis dar ir kalba ko net audi A8 nėra, bet kolkas prisibijojau imti, nors kaina labai viliojanti, vistik remontuot jei reikia, tenka atvert labai plačiai piiginę
Comment
-
Japiniška mašina gera dėl motorų, geros granatos su vokiškom nepalyginsi, kaina detalių panaši kaip Prancūziškų, ir čia palyginimų galių daug duoti.
Ir dar labai japoniškos rūdyja, palyginkit vokiška ir japoniška panašių metų.Paskutinis taisė Sefas210; 2010.11.29, 10:57.Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
Comment