Na čia kuriozas nutiko Skambinuos aš prieš geras 2 savaites į Borbet'ą, klausiu kas tinka mano modeliui, nes tinklapyje nėra jokios info su išmatavimais Man pasako, kad LV4 (tas juodas) modeliukas ir LS (manasis, kelių atspalvių variantai yra). Aš jau kaip ir užsidegiau dėl LV4, po kiek laiko vėl susiskambinu ir sako, kad deja turi tik vieną komplektą ir jis rezervuotas Vilniuje Na mes ten gan ilgai šnekėjomės, aiškinomės, tai mergina sako, kad jei per porą dienų užsakovas neatsiranda - atiduoda man Aš grįžtu namo, skaitau klubo forumą, ogi žiūri man iš panosės ratus nujojo klubietis Be to komplekto Borbet'as daugiau visiškai nieko tinkamo neturėjo sandeliuose, taigi teko užsisakinėti ir va tik šią savaitę važiavo į Miuncheną parvežti Ir visgi džiaugiuosi, kad apsisprendžiau imti poliruotus grafitinius, o ne pilkus, nes pilki ant mano tamsiai žalio Galant'o tiesiog pradingsta O va ant kolegos sidabrinio Galant'o man atrodo idealiai
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Forumiečių automobiliai
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąkodel butent Borbet?Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąLaiko ir pinigų švaistymasMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąLaiko ir pinigų švaistymas
Comment
-
Nežinau, nežinau... automobilių tiuningavimą dar galima pateisinti, nes vienas iš "poreikių" gali būti greitis. Kaip pateisinti šitą žaidimą su dizainu ir ypač tokį komforto aukojimą? Norėjimu prieš kažką pasirodyti? Čia toks "poreikis"?
Kita vertus, kiekvienam - savo.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąNorėjimu prieš kažką pasirodyti? Čia toks "poreikis"
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąNežinau, nežinau... automobilių tiuningavimą dar galima pateisinti, nes vienas iš "poreikių" gali būti greitis. Kaip pateisinti šitą žaidimą su dizainu ir ypač tokį komforto aukojimą? Norėjimu prieš kažką pasirodyti? Čia toks "poreikis"?
Kita vertus, kiekvienam - savo.
Comment
-
Lygiai taip pat kaip nepirkčiau nepatogių batų ar kelnių vien dėl to, kad jos gražios, aš nežeminčiau savo mašinos aukodamas jos komfortą. Tiek mašinų, tiek batų, tiek visų kitų dalykų dizainas yra tikslingas ir skirtas optimaliai išnaudoti tų daiktų funkciją. Žemesnės sportinės mašinos yra žemesnės irgi ne šiaip sau. Nužeminus Galantą jis nebeatliks savo originalios funkcijos, bet, tuo pačiu metu, jis tikrai netaps ir EVO. Jis atrodys būtent taip - kaip nužemintas (sugadintas) Galantas, o jo savininkas - kaip žmogus, kuris labai nori, bet neįgali nusipirkti sportinės mašinos.
Na bet OK, kaip jau sakėm - kiekvienam savoYou have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė agnette Rodyti pranešimąAs niekada nemačiau tiuninguoto RollsRoyce'o, o Golfu pilna, kas antras, žinai kodėl taip yra?
Comment
-
Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąNes tas, kuris gali nusipirkti Rolls Royce, gali nusipirkti ir Ferrari. O kas nusiperka golfuką - atitinkami poreikiai ir išgalės.
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąLygiai taip pat kaip nepirkčiau nepatogių batų ar kelnių vien dėl to, kad jos gražios, aš nežeminčiau savo mašinos aukodamas jos komfortą. Tiek mašinų, tiek batų, tiek visų kitų dalykų dizainas yra tikslingas ir skirtas optimaliai išnaudoti tų daiktų funkciją. Žemesnės sportinės mašinos yra žemesnės irgi ne šiaip sau. Nužeminus Galantą jis nebeatliks savo originalios funkcijos, bet, tuo pačiu metu, jis tikrai netaps ir EVO. Jis atrodys būtent taip - kaip nužemintas (sugadintas) Galantas, o jo savininkas - kaip žmogus, kuris labai nori, bet neįgali nusipirkti sportinės mašinos.
Jei gryzti prie batu, tai vasara kaip zinia patogiausi yra sandalai. Bet tai netrukdo nemazai daliai moteriskiu isispirt i batelius su didesniu ar mazesniu kulnu. Kurio aukstis velgi yra labai individualus dalykas, nuo simbolinio iki ekstremaliai "tiuninguoto"
Taip ir su masinom. Kiekvienas turi savo supratima apie tai kas grazu, kiek dar "komfortiska" o kiek jau ne
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąLygiai taip pat kaip nepirkčiau nepatogių batų ar kelnių vien dėl to, kad jos gražios, aš nežeminčiau savo mašinos aukodamas jos komfortą. Tiek mašinų, tiek batų, tiek visų kitų dalykų dizainas yra tikslingas ir skirtas optimaliai išnaudoti tų daiktų funkciją. Žemesnės sportinės mašinos yra žemesnės irgi ne šiaip sau. Nužeminus Galantą jis nebeatliks savo originalios funkcijos, bet, tuo pačiu metu, jis tikrai netaps ir EVO. Jis atrodys būtent taip - kaip nužemintas (sugadintas) Galantas, o jo savininkas - kaip žmogus, kuris labai nori, bet neįgali nusipirkti sportinės mašinos.
Na bet OK, kaip jau sakėm - kiekvienam savoMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Audrius Rodyti pranešimąNa ir aš parodysiu. Eilinė mašina, rieda normaliai, nebyra, tik variklis silpnokas.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
Comment