Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Geležinkelių simuliatoriai
Collapse
X
-
Išleisti nauji labai gerai padaryti ЧС4Т ir ВЛ10.
O taip pat TGV ir Eurostar
http://www.lafranceentrains.com/labo...c22a1bc255fab6
Comment
-
Parašė VICIOKAS Rodyti pranešimągal kas galit pasakyt is kur galin parsisiust trainz2006........ nerandu nekur
Comment
-
Parašė VICIOKAS Rodyti pranešimąGal turit kokiu lietuvisku,rusisku riedmenu an msts.... ????
Cia rasi visko ko reikia. Kiek maciau yra baltarusisku, rusisku, ukrainietisku, lietuvisku riedmenu, keleiviniu vagonu.
Comment
-
Pagrindiniai MSTS download'u puslapiai:
www.MSTS2.ru
www.trainsim.ru
www.railroadsim.net
www.zdsim.kiev.ua
www.train-driver.ru
TEP70-0347 fotografuotas marsrute ZilupePaskutinis taisė ivanivanov; 2010.01.27, 18:39.
Comment
-
Sveiki visi. Gal galite duoti patarimą?
Paskaičiau šioje temoje jūsų pranešimus, bet taip ir nesupratau - ar šie žaidimai yra strategija?
Norėčiau turėti geležinkelių žaidimą, kur galima būtų vėžioti prekes, keleivius, daryti strateginius sprendimus ir t.t. Gal patarsite - kas man labiausiai tinka. Neturiu daug laiko žaidimams, todėl nenorėčiau užsiimti ruožų statyba, traukinių paruošimais ir pan.
Ačiū iš anksto.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąSveiki visi. Gal galite duoti patarimą?
Paskaičiau šioje temoje jūsų pranešimus, bet taip ir nesupratau - ar šie žaidimai yra strategija?
Norėčiau turėti geležinkelių žaidimą, kur galima būtų vėžioti prekes, keleivius, daryti strateginius sprendimus ir t.t. Gal patarsite - kas man labiausiai tinka. Neturiu daug laiko žaidimams, todėl nenorėčiau užsiimti ruožų statyba, traukinių paruošimais ir pan.
Ačiū iš anksto.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąPainioji žaidimų žanrus. Kur reikia važinėti ir transporto priemonių valdymas būna tikroviškas, tai yra simuliatoriai. Kur reikia ką nors statyti - tai strateginiai. Pagal tavo pasakojimą tau kaip tik patinka ne strateginiai, bet simuliatorių žaidimai. Pasižiūrėk į šios temos pavadinimą ir suprasi apie kokio žanro žaidimus čia diskutuojama.
Aš noriu kažką panašaus į Rig&Roll (Kelyje-II), kur furistai važinėja ir vežioja prekes. Tai ir ieškau, o ką tu man pasiūlytum?
Comment
Comment