Parašė amiko
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija
Collapse
X
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąAs kadangi dainavimo talento neturiu, tai ir nedainuoju ir nelendu i eteri, skirtingai nei tas... Kai mane rodys per tv daranti ko nesugebu, tada galesi kritikuot, o dabar uzsiciaupk.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąKodėl kardinaliai? Iš pusfinalių patenka 20 šalių, taip, kad kažkas lieka pirmas, kažkas paskutinis. Nors tiesa sakant tikėjausi daugiau, o šiaip šiemet tikrai buvo daugiau dainų, kurias ,,galima klausyti''. Kokios 6-7, o kartais būna tik 1-2 ar iš vis nei vienos.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąAs kadangi dainavimo talento neturiu, tai ir nedainuoju ir nelendu i eteri, skirtingai nei tas... Kai mane rodys per tv daranti ko nesugebu, tada galesi kritikuot, o dabar uzsiciaupk.
tivoli, taigi buvo pusę per pusę, spėju komisijoms ji tikrai patiko - žmonėms nelabai. Anyway, nemanau kad Patricia yra labai nusivylusi pasirodymu ir rezultatu, ji ir taip populiari .
OSLO 2010 .
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąAs kadangi dainavimo talento neturiu, tai ir nedainuoju ir nelendu i eteri, skirtingai nei tas... Kai mane rodys per tv daranti ko nesugebu, tada galesi kritikuot, o dabar uzsiciaupk.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNa bet ta čiastuška tai veža kaip reikiant
Comment
-
Parašė TomizmasLaimėjo kažkokia čiastuška
O kad lietuviai kaip visada žemai, nėra ko stebėtis - su tokiu sh... Vistiek LT United buvo geriausi, abejoju ar greit kas nors iš mūsiškių juos perspjaus
Parašė innuendo Rodyti pranešimąO ir berniukas koks . Gal kas telefono numerį suveiksit?www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąO ir berniukas koks . Gal kas telefono numerį suveiksit?Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąO ir berniukas koks . Gal kas telefono numerį suveiksit?
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąLT United buvo pati lėkščiausia ir pigiausia, mažiausiai intelektuali daina... Bet ji buvo kaip tik Euroviziniam taktui. Tiko. Vien tai, kad užėmėme prastą vietą, tikrai nemanau, jog mūsų daina buvo prasta. Tiesą sakant, pats atlikimas man tikrai paliko įspūdį.Paskutinis taisė Tomizmas; 2009.05.17, 02:07.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąKoks konkursas, tokias ir dainas reikia siųsti. Tautiečiai vis nori kaip "intelektualiau", o paskuj pergyvena kad žemą vietą užėmė.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Laikas rišt mums su ta eurovizija, akivaizdu, kad neturim draugiškų santykių su Europa ir dėl to niekada gyvenime nepakilsim iš dugno. Net ir su žiūri sistema, atspėjau daugumą rezultatų, kas kiek kam duos. Jei nebūtų Norvego-bulbašo, kuris akivaizdžiai šiemet buvo laimėtojas dar prieš konkursą, būtų įtemptesnė kova ir laimėję balkanai arba kokie turkai ar azerai iš former ussr bloko. Geriau vietinio čempionato laimėtojams dovanoti studijas užsienio muzikos univeruose, gal bent ateityje tada...Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąKad man kažkodėl atrodo, kad visokios snarglės dėl berniuko ir balsavo, o ne dėl dainos O čiastuška tai nevež. Kitais metais reikės siųsti Jonį, gal laimės jeigu jau tokios dainos einamiausios. Ai tiesa, jie gi ne saldaininiai berniukai, o pagyvenę dziedai... Reiškia nelaimės Geriau tada Ventukai.
Parašė spirit Rodyti pranešimąNa ne numeris, bet vis tau turėtų tikt http://www.myspace.com/alexanderrybak
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąAtvirai kalbant, tai aš net neįsivaizduoju ką turėtume suorganizuot, kokią dainą išspaust, kad patektume finale į penketuką. Antra LT United išdaiga nebeišdegtų...Paskutinis taisė Tomizmas; 2009.05.17, 02:14.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąAtvirai kalbant, tai aš net neįsivaizduoju ką turėtume suorganizuot, kokią dainą išspaust, kad patektume finale į penketuką. Antra LT United išdaiga nebeišdegtų...
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąUoj uoj uoj, pats muzikaliausias dziedas parašė. Daina vežanti, turinti ritmą ir folkloro elementų, kas jūsų playlist'e neegzistuoja. Galim spėt už ką jūs sirgot, už Azerbaidžaną ar kokia albanę. Hmm, kieno ten dar sijonai trumpiausi buvo?
Nyy, šitas jau checkint'as prachekint'as, man reikia telefono numerio .
O tu jam į MySpace PM parašyk su plačiu prisistatymu, gal sutiks numerį duoti, ar bent skypeSnowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąTiesą sakant, net nežiūrėjau. Tik ne per seniausiai užėjau į Delfi ir pažiūrėjau kas laimėjo, o tada YouTubėje susiradau tą dainą... Ajazau
O tu jam į MySpace PM parašyk su plačiu prisistatymu, gal sutiks numerį duoti, ar bent skype
Ačiū už pasiūlymą, būtinai parašysiu ir prisistatymą ohoho kaip .
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąUoj uoj uoj, pats muzikaliausias dziedas parašė. Daina vežanti, turinti ritmą ir folkloro elementų, kas jūsų playlist'e neegzistuoja. Galim spėt už ką jūs sirgot, už Azerbaidžaną ar kokia albanę. Hmm, kieno ten dar sijonai trumpiausi buvo?
Nyy, šitas jau checkint'as prachekint'as, man reikia telefono numerio .
Comment
Comment