Man irgi, teisybę pasakius, per daug nerūpi tas rusiškas posmas. Tebūnie. Gal tikrai gausim daugiau balsų... gal net laimėsim? Tik ar tikrai jūs (Mjso, Paulius ir kt.) nematot skirtumo tarp dainavimo de facto pasaulio kalba, kuria dainuoja praktiškai visos šalys, ir dainavimo buvusios okupantės kalba, kuri prievarta buvo brukama Lietuvai šimtus metų?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija
Collapse
X
-
O nepastebėjot, kad absoliuti dauguma, demonstruoja tą "smerktiną" draugiškumą rusam? Kad po dainos skamba toks žodelis спасибо ? Jei galėtų ir mokėtų ne vienas ir ne du užtrauktų rusiškai, bet ką jau čia jie juk ne lietuviai, jiem niekas nepriekaištaus, kad "demonstruoja draugiškumą rusams" Na iš kur pas jus tokie kompleksai?
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąO tau dzin, kad jis angliškai uždainavo? Baisu - mes laižome užpakalį amerikiečiams, nes dainuojame jų kalba. Baisu - mes laižome užpakalį rusams, nes dainuojame jų kalba!.
Comment
-
Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimąTarp kitko o prie ko amerikieciai jei kalba anglu (jei nezinai anglu kalba ir vadinas anglu nes ji yra anglu o ne amerikieciu), cia tarp kitko. O jei rimtai man yra POX kokia kalba dainuoja. Man svarbiausiai yra kad LIETUVIAI butu kuo auksciau.
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąMan irgi, teisybę pasakius, per daug nerūpi tas rusiškas posmas. Tebūnie. Gal tikrai gausim daugiau balsų... gal net laimėsim? Tik ar tikrai jūs (Mjso, Paulius ir kt.) nematot skirtumo tarp dainavimo de facto pasaulio kalba, kuria dainuoja praktiškai visos šalys, ir dainavimo buvusios okupantės kalba, kuri prievarta buvo brukama Lietuvai šimtus metų?
Ir apskritai, baikims šitas beprasmes diskusijas. Reik džiaugtis, kad mūsų atstovas pagaliau pateko į finalą.
Comment
-
Parašė Maarko Rodyti pranešimąSu tokiu požiūriu kadaise ir buvo džiugiai įstota į tautų sandraugą, bet čia - ne vieta tokioms diskusijoms.
Comment
-
Spirit: Jei rusų kalba būtų de facto pasaulio kalba ir ja dainuotų dauguma Eurovizijos dalyvių, niekas į Sashos dainavimą rusiškai nekreiptų dėmesio.
Bet kokiu atveju, sutinku, kad diskusija beprasmė. Man tikrai tai nerūpi.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąJei cia eurovizija, tai kodel nedainuot tik savo salies kalba? Baiminantis, kad niekas nesupras zodziu? Ir aplamai, reikejo olialia pupytes issiust reprezentuot Lietuva.
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąNorvegija irgi panaudojo rusų kazokų muzikos motyvus ir šokio elementus, ir ką? Čia kažkas blogo ir smerktino?
O airiai gal jau pradėjo kaltųjų paiešką kodėl buvo pataikaujama lietuviams siunčiant "groti" Astą Milerienę ir tai nedavė jokio apčiuopiamo rezultato
Comment
-
Parašė Qbazzz Rodyti pranešimąTiesą sakant už norvegus baltarusis dainavo... Būtų galima i apie tai diskusiją išvystyt
O airiai gal jau pradėjo kaltųjų paiešką kodėl buvo pataikaujama lietuviams siunčiant "groti" Astą Milerienę ir tai nedavė jokio apčiuopiamo rezultato
Comment
-
Parašė mag Rodyti pranešimąfinale galbūt net daugiau balsų galimybių yra surinkt, visgi mūsų kaimynų daugiau bus finale balsuojančių nei pusfinalyje, o ir pusfinalyje galima spėti jie padėjo nemažai, plius ko gero airija balsavo, finale tikėtina gauti balsų iš britanijos
Comment
-
Parašė Maarko Rodyti pranešimąIr visiem dzin, kad shavrovas rusiškai uždainavo??? aš tą pačią minutę teliką išjungiauwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNa aš tai nebūčiau jau toks įsitikinęs, nes Sasha dainuos pirmas finale. Todėl yra tikimybė, kad jo daina bus pamirštawww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąČia kas - principai ar kompleksai?
Comment
-
Parašė Bensons Rodyti pranešimąSakyčiau - paranoja. Ar tik ne memelenderis sugryžo?www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąNa, tikiuosi čia ne apie mane taip
O į temą, finalistu 25-ukas:
http://www.eurovision.tv/page/moscow...icipants/final
Comment
Comment