Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Eurovizija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Man irgi, teisybę pasakius, per daug nerūpi tas rusiškas posmas. Tebūnie. Gal tikrai gausim daugiau balsų... gal net laimėsim? Tik ar tikrai jūs (Mjso, Paulius ir kt.) nematot skirtumo tarp dainavimo de facto pasaulio kalba, kuria dainuoja praktiškai visos šalys, ir dainavimo buvusios okupantės kalba, kuri prievarta buvo brukama Lietuvai šimtus metų?
    You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

O nepastebėjot, kad absoliuti dauguma, demonstruoja tą "smerktiną" draugiškumą rusam? Kad po dainos skamba toks žodelis спасибо ? Jei galėtų ir mokėtų ne vienas ir ne du užtrauktų rusiškai, bet ką jau čia jie juk ne lietuviai, jiem niekas nepriekaištaus, kad "demonstruoja draugiškumą rusams" Na iš kur pas jus tokie kompleksai?

Comment

Parašė Paulius Rodyti pranešimą
        O tau dzin, kad jis angliškai uždainavo? Baisu - mes laižome užpakalį amerikiečiams, nes dainuojame jų kalba. Baisu - mes laižome užpakalį rusams, nes dainuojame jų kalba!.
        Tarp kitko o prie ko amerikieciai jei kalba anglu (jei nezinai anglu kalba ir vadinas anglu nes ji yra anglu o ne amerikieciu), cia tarp kitko. O jei rimtai man yra POX kokia kalba dainuoja. Man svarbiausiai yra kad LIETUVIAI butu kuo auksciau.

Comment

Jei cia eurovizija, tai kodel nedainuot tik savo salies kalba? Baiminantis, kad niekas nesupras zodziu? Ir aplamai, reikejo olialia pupytes issiust reprezentuot Lietuva.
          Paskutinis taisė Mjso; 2009.05.15, 14:02.

Comment

Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimą
            Tarp kitko o prie ko amerikieciai jei kalba anglu (jei nezinai anglu kalba ir vadinas anglu nes ji yra anglu o ne amerikieciu), cia tarp kitko. O jei rimtai man yra POX kokia kalba dainuoja. Man svarbiausiai yra kad LIETUVIAI butu kuo auksciau.
            Aš tau asmeniškai nieko ir nepasakiau. Tarp kitko, kiek man teko mokytis, negirdėjau, jokios amerikiečių kalbos. Tai ta pati anglų kalba, tik su kitokiomis kai kurių žodžių versijomis ir galbūt kitokiu tarimu. Visa gramatika, visa kita - tas pats - anglų kalba.

Comment

Parašė blitz Rodyti pranešimą
              Man irgi, teisybę pasakius, per daug nerūpi tas rusiškas posmas. Tebūnie. Gal tikrai gausim daugiau balsų... gal net laimėsim? Tik ar tikrai jūs (Mjso, Paulius ir kt.) nematot skirtumo tarp dainavimo de facto pasaulio kalba, kuria dainuoja praktiškai visos šalys, ir dainavimo buvusios okupantės kalba, kuri prievarta buvo brukama Lietuvai šimtus metų?
              Anglai taip pat kažkada buvo okupavę puse pasaulio, ir ką? Dėl to reiktų atsisakyt anglų kalbos, kuri okupuotoms šalims TAIP PAT buvo brukama per prievartą??

Ir apskritai, baikims šitas beprasmes diskusijas. Reik džiaugtis, kad mūsų atstovas pagaliau pateko į finalą.
              You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė Maarko Rodyti pranešimą
                Su tokiu požiūriu kadaise ir buvo džiugiai įstota į tautų sandraugą, bet čia - ne vieta tokioms diskusijoms.
                Žmogau, tam tikru kampu aš tau pritariu. Bet yra vienas skirtumas. Jei koks lietuvis dainuotu rusiškai Eurovizijoje, kuri vyksta kur nors norvegijoje, tai tikrai atrodytų žiauriai... Bet šis atvejis kitoks. Dainininko kilmė rusiška, konkursas vyksta Maskvoje, todėl reikia žvelgti plačiau. Manau būtent taip žvelgė prodiuseris Martynas Tyla ir štai matom rezultatą. O latvis, kuris sudainavo visą dainą rusų kalba - į finalą nepateko todėl, kad tai atrodė nenatūraliai, tiesiog kaip didelis nori įsiteikti rusams. Štai kur skirtumas ir manau, kad lietuviai čia pasirodė žymiai gudriau ir išmintingiau. Nors esu įsitikinęs, kad Sasha Song patektų į finalą bet kokia kalba sudainavęs šią dainą.

Comment

Spirit: Jei rusų kalba būtų de facto pasaulio kalba ir ja dainuotų dauguma Eurovizijos dalyvių, niekas į Sashos dainavimą rusiškai nekreiptų dėmesio.

Bet kokiu atveju, sutinku, kad diskusija beprasmė. Man tikrai tai nerūpi.
                  You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
                    Jei cia eurovizija, tai kodel nedainuot tik savo salies kalba? Baiminantis, kad niekas nesupras zodziu? Ir aplamai, reikejo olialia pupytes issiust reprezentuot Lietuva.
                    nuo tų "pupyčių" jau visam pasauliui bloga, tokių "pupyčių" kiekvienoje šalyje pilna

Comment

Šaunuolis Dima. Man irgi nepatiko, kad uždainavo rusiškai, kol nepaklausiau, atrodo, kad rusiškas tekstas daug įdomesnis. Dabar galvoju, kad pasirinktas tobulas santykis anglu ir rusu kalbomis.
                      http://v3rsus.lt

Comment

Norvegija irgi panaudojo rusų kazokų muzikos motyvus ir šokio elementus, ir ką? Čia kažkas blogo ir smerktino?

Comment

Parašė boo Rodyti pranešimą
                          Norvegija irgi panaudojo rusų kazokų muzikos motyvus ir šokio elementus, ir ką? Čia kažkas blogo ir smerktino?
                          Tiesą sakant už norvegus baltarusis dainavo... Būtų galima i apie tai diskusiją išvystyt

O airiai gal jau pradėjo kaltųjų paiešką kodėl buvo pataikaujama lietuviams siunčiant "groti" Astą Milerienę ir tai nedavė jokio apčiuopiamo rezultato

Comment

Parašė Qbazzz Rodyti pranešimą
                            Tiesą sakant už norvegus baltarusis dainavo... Būtų galima i apie tai diskusiją išvystyt

O airiai gal jau pradėjo kaltųjų paiešką kodėl buvo pataikaujama lietuviams siunčiant "groti" Astą Milerienę ir tai nedavė jokio apčiuopiamo rezultato
                            Abejoju, ar labai daug airių žinojo ką siunčia

Miestai.net FB

Comment

finale galbūt net daugiau balsų galimybių yra surinkt, visgi mūsų kaimynų daugiau bus finale balsuojančių nei pusfinalyje, o ir pusfinalyje galima spėti jie padėjo nemažai, plius ko gero airija balsavo, finale tikėtina gauti balsų iš britanijos

Comment

Parašė mag Rodyti pranešimą
                                finale galbūt net daugiau balsų galimybių yra surinkt, visgi mūsų kaimynų daugiau bus finale balsuojančių nei pusfinalyje, o ir pusfinalyje galima spėti jie padėjo nemažai, plius ko gero airija balsavo, finale tikėtina gauti balsų iš britanijos
                                Na aš tai nebūčiau jau toks įsitikinęs, nes Sasha dainuos pirmas finale. Todėl yra tikimybė, kad jo daina bus pamiršta

Miestai.net FB

Comment

Parašė Maarko Rodyti pranešimą
                                  Ir visiem dzin, kad shavrovas rusiškai uždainavo??? aš tą pačią minutę teliką išjungiau
                                  Čia kas - principai ar kompleksai? Manau vaikiškai elgiesi... Nepamiršk, kad Saša yra rusas, nors ir gyvena Lietuvoje. Tai pagal tavo logiką turėjai visa jo neklausyt.
                                  www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
                                    Na aš tai nebūčiau jau toks įsitikinęs, nes Sasha dainuos pirmas finale. Todėl yra tikimybė, kad jo daina bus pamiršta
                                    Kaip tik geriau įsimenami ne pirmi, bet paskutiniai pasirodymai.
                                    www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė amiko Rodyti pranešimą
                                      Čia kas - principai ar kompleksai?
                                      Sakyčiau - paranoja. Ar tik ne memelenderis sugryžo?

Comment

Parašė Bensons Rodyti pranešimą
                                        Sakyčiau - paranoja. Ar tik ne memelenderis sugryžo?
                                        Na, tikiuosi čia ne apie mane taip O šiaip tai nesu linkęs sureikšminti tokių žmonių nuomones - juk ne gali būti visi protingi

Comment

Parašė amiko Rodyti pranešimą
                                          Na, tikiuosi čia ne apie mane taip
                                          Aišku, ne apie tave...

O į temą, finalistu 25-ukas:

http://www.eurovision.tv/page/moscow...icipants/final

Comment

Working...
                                          X