Hahaha latviai praėjo Viskas, sakau jums, kitais metais siųsim arba Minedą, arba Ostapenką, arba ką nors su daug silikono, kad papais padainuotų ir "liaškas" (ketvirčius) pavartytų.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija
Collapse
X
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąJo, antras pusfinalis tikrai neblogas. Tik nežinau ką jame veikia Albanija ir Portugalija. Kažkaip prajuokino Ukraina, pamačius Kirkorovą .
Labai patiko šveicarai. Dabar laukiu ispanų pasirodymo .
Comment
-
Mano numyletiniai - latviai ir kroatai (beje ir cekes, bet jos nepateko... Dainos nepamenu, tik vaizda )
Latviu - paprasta, bet smagi ir pagaunanti daina, tikrai verta laimeti
Kroatai - super "prikolas" ir smagus atlikimas
Na o lietuviai - nieko kita ir nesitikejau. Neisimenanti daina, jokio show, zodziu kaip visad - guduma.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Nemanau kad Džeronimo buvo vertas finalo, bliovė ir tiek. Ir nesupratau aš tų kalbų apie scenos išvaizdą, neva ten jam kažko nesugebėjo padaryt. Pieva kažkokia ir tiek. Mėlynas fonas ir mėnulis, tai ką čia jis kur galvojo? Gražu žiūrėt buvo kaip Ukraina sugebėjo sceną ir jos šviesas panaudot, sekmės jiems. O Džeronimas su bliovimu lai slepiasi.
Comment
-
Kritikuojantiems: kada nors matėte ir šviesiąją gyvenimo pusę? Tipiškas lietuvių bruožas, "pavaryt ant ko nors", įžeisti, sulyginti su žeme. Kam Jeronimas bliovė pademonstruokite savo muzikalumą kitais metais kitoje atrankoje.
Aš pavyzdžiui džiaugiuosi, kad Jeronimas tikrai gerai pasirodė, gėdos nepadarė. Reikia tikėti savo atstovu, nepraėjo į finalą nieko tokio, Europa kvaila, sirkit už savus, o nebūkit gyvenimu nepatenkinti ir nuolat besiskundžiantys žmogeliai.
Kritikuokite, kai yra tam pagrindo ir galite duoti naudingų pastabų, o dabar visi dirbt...
Comment
-
Kodėl aš turiu eiti dainuoti? Aš nemoku, sutinku su tuo, dėl to ir neinu niekur bliaut. Patarčiau tokia logika vadovautis ir daugeliui dainininkų Lietuvos. Jei kitiems Jeronimas patiko, tai ir ok, juk jį kažkas išrinko. Bet mano nuomone finale jam ne vieta, ir pasirodo mano nuomonė sutapo su nemažai europiečių, taip kad spreskit patys.
O jei reik pastabų galiu pateikt - scena tikrai neišnaudota buvo, apšvietimas sugalvotas pieviškas, ir dar - prieš tokį konkursa reiktų praktikuotis, praktikuotis ir dar kartą praktikuotis, o ne reklamom ir kitom ...niom užsiminėt.
Comment
-
aidz:
kadangi atrankos į eurovizija nežiūrėjau, tai nežinau, ar geresnių už Milių buvo. Bet net jei Milius buvo geriausias iš lietuvių buvusų atrankoje, tai dar nereiškia, kad jis bus geriausias variantas ir Lietuvos, ir kažko pasieks eurovizijoje.
o kad jau prašai išeities, tai siūlau padaryti kažkokią sistemą, pagal kurią būtų galimybė visiškai nesiųsti Lietuvos atstovo į Eurovizija, jei už jį nebalsuoja tam tikras skaičius žmonių. tik tada balsavimas jau neturėtų būti SMS žinutėmis.
Geriau nieko, negu gėda ar pan.
Comment
-
Parašė vap Rodyti pranešimąDzipai: 1. tik vienas pastebėjimas, kol kas Milius turbūt daugiausiai praktikavęs lietuvis ir mažiausiai piariniasis.
2. jei vertinant muzikinį atlikimą, tai iš finalo reikėtų pusę išbraukt.
2. Dėl finalo pilnai sutinku. Antrą pusfinalį dar daug maž galima žiūrėt buvo, pirmo nesupratau niekaip
Comment
-
Pribrendom. Atėjo metas pro visus galus išsityčioti iš Eurovizijos, kaip tai sėkmingai padarė LT United. Ir be abejo - skoningai, ne kaip kokie airiai. Tam labiausiai tiktų kokia nors Kėdainių rajono kapela arba keletas visai nekompleksuojančių vyrukų, kurie spėja visur pabūti. Su nostalgija prisimenu LT United...
Comment
-
Aš manau kad Jeronimas padainavo kaip ir visada normaliai, taip kaip per atranka, repeticijas ir t.t. Tik va, daina buvo be jokio ryškaus ir įsiminančio priedainio ir dėl to kaltas tikrai ne Jeronimas kad tokią dainą dainavo, o patys mes, kurie tokias išrenkam. Pernai irgi 4fun nuobuodybė buvo, tikėkimės kitais metais tokios pačios klaidos nepakartosim.
Comment
-
Viena ausimi klausydamasis latvių dainos prisiminiau štai šią:
Nežinau, gal tai ir netinkamas sugretinimas, bet būtent tokios mintys man kilo. Pamaniau, jog daina smagi, bet ne „Eurovizijoje“ turėtų būti atliekama. Europa mano kitaip
Bet kuriuo atveju, kaimynams sėkmės negaila.
Parašė somis Rodyti pranešimąAš tai siūlau Baritonų trio kitiems metams
Manau, jog turėtume kuo toliau, tuo intelektualesnį ir solidesnį atlikėjų būrį siųsti. Ir dar kontrastingai tai akcentuoti, pabrėžiant Europai ką mes manom.
Ir visiškai nebūtina adaptuotis prie likusios Europos požiūrio į muziką ir pačią „Euroviziją“. Turėkim savo galvą, sava ir mąstykim. O mums bemąstant tatai tegul Europa pergalvoja, kaip M. Mažvydas pasakytų
Tiesa, kaip čia kažkas minėjo dėl dainos [ne]įsimenamumo. Visiškai sutinku, daina turėtų būti įsimenanti, pernelyg daug varžovų dalyvauja, kad būtų galima tikėtis likti pastebėtam vien dėl talento (nebent jis būtų itin išskirtinis), bet be tam tikro sužavėjimo ir išsiskyrimo. Tačiau nemanau, kad vienintelis ir geriausias būdas tai padaryti yra „eurovizinių“ (šitam epitetui reikėtų suteikti naują prasmę) dainų pristatymas.Paskutinis taisė Aš; 2008.05.23, 13:06.
Comment
Comment