ir bosniu tokia idomu
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija
Collapse
X
-
Eurovizija
Na kaip nekaip, šiandien prasideda Eurovizija, kažkaip net keista pasirodė, kad apie tiek audrų sukeldavusį įvykį šiemet forume niekas nekalba. Tai sakau, gal vistik reikėtų? Tiesiog būtų įdomu sužinoti jūsų nuomonę. Nutuokiu, kad nediskutuojama, todėl, kad nelabai ko tikimės iš Jeronimo šiemet, tačiau... Suprantu, aš taip pat esu nusivylęs pačiu konkursu ir tuo, į ką pastaraisiais metais jis pavirto, bet taip šiandien nelabai turėdamas naudingo užsiėmimo, nutariau bent trumpai permesti dalyvių sarašą ir pavėpsoti kas gi šiemet gero nusimato. Dar kartą nusivyliau... Kaip niekada daug "saldžiūjų" skandinaviško stiliaus dainuškų, balkanai, kaip visada su savo liaudies motyvais, nors ne visi... Suomiai, atrodo vėl nusprendė paimti Europą gero roko doze, už tai jiems pagarba! Kalbant apie mūsų kaimynus, galima paspausti ranką estams - mano galva puikiai įsipaišė į naujajį Eurovizijos formatą Asmeniškai mano favoritai - Bosniai, vat kažkaip užkabino gabalas ir tiek, o žinant pastarūjų metų balkanovizijos tendencijas, sakau, gal ir neblogus šansus turi?Istorijos nesuklastosi! P.B. Prūdas
Comment
-
Negi dabar kiekvienai Eurovizijai kursim po atskirą temą ?
http://www.miestai.net/forumas/showthread.php?t=3697Paskutinis taisė Tadas; 2008.05.20, 10:42.„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
Mano akimis gerai, kad estai ir airiai nepateko (nors tas 90-tųjų euro-dance vežė ). Vienintelius pasirodymus iš šiandien tegaliu išskirti tik Suomiją (nors metalas man tikrai ne prie širdies), Norvegiją (skandinaviškai kuklus, nėra daug blizgių dalykų, eilinė, bet kokybiška šiaurietiškus satndartus atitinkanti dainelė) ir Bosniją/Hercogoviną. Būtent pastarieji man nerealūs, priminė šiek tiek "Keistuolių teatrą", kuomet humoras turi ne tik meninę vertę, bet ir pati daina yra daina. Tai nėra eilinis pastišas, kaip airių ar estų, iš kurio jau darosi nebejuokinga. O apie Azerbaidžaną viena tegaliu pasakyti, jog anglai turi du gerus žodžius šiam pasirodymui apibūdinti "HIDEOUS" ir "RIDICULOUS". Beje, prieš metus galėjom pagal muzikos akomponaciją ir ritmus sakyti - "Balkanavizija", dabar galima pasakyti - "Welcome Middle East".
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąMano akimis gerai, kad estai ir airiai nepateko (nors tas 90-tųjų euro-dance vežė ). Vienintelius pasirodymus iš šiandien tegaliu išskirti tik Suomiją (nors metalas man tikrai ne prie širdies), Norvegiją (skandinaviškai kuklus, nėra daug blizgių dalykų, eilinė, bet kokybiška šiaurietiškus satndartus atitinkanti dainelė) ir Bosniją/Hercogoviną. Būtent pastarieji man nerealūs, priminė šiek tiek "Keistuolių teatrą", kuomet humoras turi ne tik meninę vertę, bet ir pati daina yra daina. Tai nėra eilinis pastišas, kaip airių ar estų, iš kurio jau darosi nebejuokinga. O apie Azerbaidžaną viena tegaliu pasakyti, jog anglai turi du gerus žodžius šiam pasirodymui apibūdinti "HIDEOUS" ir "RIDICULOUS". Beje, prieš metus galėjom pagal muzikos akomponaciją ir ritmus sakyti - "Balkanavizija", dabar galima pasakyti - "Welcome Middle East".
Comment
-
Vėl du tipus galima išskirti: lyriškos dainos (per kurias viriausi arbatą, klojausi lovą) ir įdomūs, išsiskiriantys pasirodymai: estai, bosniai, suomiai. Visa kita - šūdas. Visada būna panašios šūdo ir įdomių pasirodymų proporcijos, tad nesakyčiau, jog šių metų Eurovizija prastesnė. Airiai tai visiškai man nepatiko. Kažkoks chaosas. O geriausi man - bosniai. Tiesa, vienintelių estų priedainį prisimenu. Leto svet, leto leto svet...
Comment
-
man susidarė įspūdis, jog šou buvo blankokas, na gal per finalą tikiuosi bus geriau. Apie kai kuriuos pasirodymus mano nuomonė trumpai:
Azerbaidžanas ir Izraelis - jau geriau vietoj jų į finalą būtų patekę Belgija ir Slovėnija
Estija - tragedija
Airija - Komedija su kabareto plunksnom
Belgija - lengva įsimenama dainelė. Man patiko
Bosnija ir Hercogovina - šaunus, šmaikštus, linksmas pasirodymas
Suomija - dėl įvairovės kodėlgi ne?
Lenkija - daina patiko, bet daininikė taip truputi per daug apskrudus. Taip ir maniau, kad pateks šįkart į finalą
Rusija - jau geriau Dima Bilanas nebūtų dalyvavęs
Graikija - iškart po pasirodymo pagalvojau - tai kokia ten buvo graikų daina?
Andora - patiko
San Marinas - blanku.
Manau, jog nei vienas iš dabartinių finalistų nelaimės Eurovizijos šiemet, o stipriausios dainos bus antrajame pusfinalyje, Būtent Ukraina, Šveicarija, Malta. Dar galėtų sėkmingai pasirodyti danai, bet kažkaip nesitiki.
Dėl Jeronimo Miliaus vilčių neturiu, bet manau, kad į finalą galėtų patekti, nes daina šiemet ryškiai išsiskiria ir tikrai turi kažką tokio, bet i TOP 15 vargu ar pretenduoja. Gaila kad Airija buvo ne antrame pusfinalyje, mum būtų palankiau, bet taškų iš JK, Gruzijos ir Ukrainos turėtumėm gaut. Latviai, kaip tikri broliai, už mus ir vėl nebalsuos ))
Aišku čia tik spėlionės ir mano neprofesionalo nuomonė. Pamatysim viską rytoj
Comment
-
Iš pirmo pusfinalio, vienintelius bosnius atsiminiau atsikėles ryte. Daina tikrai melodinga, linksma, užvedanti... TopSport duoda 12 koficientą už jų pergalę finale, ta proga ir pastačiau
Šiaip man labai primena prancūzų pasirodymą praeitais metais... Kelintą jie tada vietą užėmė? berods antrą... nuo galo...
Anyway, bosniai man patiko!No one really knows
Which way the wind blows
Comment
-
Suomiai, prancūzai, airiai
Vakar didžioji dalis konkurso prabuvo ant "mūtė". Airiams medalį už tokį pasityčiojimą reiktų kabint Bet koks nejaukus jausmas turėtų būti, kai publika numūkia ir nušvilpia
O kas man paaiškins karačiajaus Viktoro Belano fenomeną? Mykia mykia cukrum kažkokiu antrus metus, kaip neįžvelgiu tame mykime nieko vertingo, taip neįžvelgiu. Superstaras...
Comment
-
Parašė Marukas Rodyti pranešimą
Dėl Jeronimo Miliaus vilčių neturiu, bet manau, kad į finalą galėtų patekti, nes daina šiemet ryškiai išsiskiria ir tikrai turi kažką tokio, bet i TOP 15 vargu ar pretenduoja. Gaila kad Airija buvo ne antrame pusfinalyje, mum būtų palankiau, bet taškų iš JK, Gruzijos ir Ukrainos turėtumėm gaut. Latviai, kaip tikri broliai, už mus ir vėl nebalsuos ))
Aišku čia tik spėlionės ir mano neprofesionalo nuomonė. Pamatysim viską rytoj
Va ant ko tikrai pykstu, tai ant estų. Rodos, 3 Baltijos valstybės yra vieningos, kartu kovoja, viena kitą palaiko, tačiau lietuviams niekada nieko neduoda...دائما الليتوانيه
Comment
Comment