"Ačiū" "braliukam" ir tautiečiams naujiesiems airiams....
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
na ką, pasirodėm 4fun, o norint pakilti aukščiau, reiktų keltis arčiau balkanų...Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąna ką, pasirodėm 4fun, o norint pakilti aukščiau, reiktų keltis arčiau balkanų...Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
inz1K
Mano nuomone, šiais metais Eurovozijoj nebuvo nei vienos dainos vertos ją laimėt, o Estija ir Lenkija galėtų pasimokyt iš Rytų Europos, kaip reikia savo kaimynus prastūminėt
Comment
-
Parašė inz1K Rodyti pranešimąMano nuomone, šiais metais Eurovozijoj nebuvo nei vienos dainos vertos ją laimėt, o Estija ir Lenkija galėtų pasimokyt iš Rytų Europos, kaip reikia savo kaimynus prastūminėt
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąNa, pasakysiu savo spėjimą, o rytoj pažiūrėsim, kaip smarkiai aš klydau. 17-a vieta.Paskutinis taisė Aš; 2007.05.13, 01:24.
Comment
-
Parašė inz1K Rodyti pranešimąMano nuomone, šiais metais Eurovozijoj nebuvo nei vienos dainos vertos ją laimėtMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
inz1K
Parašė somis Rodyti pranešimąTaigi ir prastuminėjo. Lenkija už Ukrainą balsavo, o Estija, a, už Suomiją?
Comment
-
Parašė simas Rodyti pranešimąnusvilau laimėjo nei vyras niai boba geriau ukraina tai dar buvo pasijuokti is ko
Comment
-
Parašė F!R3S7ON3 Rodyti pranešimąBeje, Serbijos daina man absoliučiai nepatiko - labai lyriška ir nuobodi (kaip ir lietuvių beje). Niekaip nesuprantu kuo ji daugelį užkabino... Aš buvau už Verką!!!
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąKaip jūs žmonės nesuprantate? Po pernykščių Lordi kilo toks sąmyšis, kad šiemet vienas pasisakęs už priešingą Lordžių pusę gavo daugiausiai balų. Pvz, kodėl Serbia gavo 8 ar tai 10 balų ir Lenkijos, kurioje yra belenkiek tikinčiųjų?Snowflakes will attack U <3
Comment
Comment