"Ačiū" "braliukam" ir tautiečiams naujiesiems airiams....
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
na ką, pasirodėm 4fun, o norint pakilti aukščiau, reiktų keltis arčiau balkanų...Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąna ką, pasirodėm 4fun, o norint pakilti aukščiau, reiktų keltis arčiau balkanų...Latviai ir estai laimėję irgi buvo nusikėlę arčiau balkanų?
Retromobile 2007
Comment
-
inz1K
Mano nuomone, šiais metais Eurovozijoj nebuvo nei vienos dainos vertos ją laimėt, o Estija ir Lenkija galėtų pasimokyt iš Rytų Europos, kaip reikia savo kaimynus prastūminėt
Comment
-
Parašė inz1K Rodyti pranešimąMano nuomone, šiais metais Eurovozijoj nebuvo nei vienos dainos vertos ją laimėt, o Estija ir Lenkija galėtų pasimokyt iš Rytų Europos, kaip reikia savo kaimynus prastūminėt
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąNa, pasakysiu savo spėjimą, o rytoj pažiūrėsim, kaip smarkiai aš klydau. 17-a vieta.21-oji vieta, 4-iomis vietomis prašoviau. Estai mūsų dainos nepripažino, užtat buvo malonu, kai latvių vedėjas mus pavadino "braliukais"
Airijos lietuviai ir toliau puikiai dirba savo darbą
Man pačiam labiausiai patiko britų (jie būna tarp mano favoritų beveik kasmet) ir suomių dainos. Beje, manau, kad Ukrainos mėginimas demonstruoti humoro jausmą buvo nesėkmingas.
Paskutinis taisė Aš; 2007.05.13, 01:24.
Comment
-
Parašė inz1K Rodyti pranešimąMano nuomone, šiais metais Eurovozijoj nebuvo nei vienos dainos vertos ją laimėtPernai ir Bilan'as ir tie patys Lordi ir jei gerai pamenu dar minimum 1os šalies pasirodymu buvau sužavėtas.
Retromobile 2007
Comment
-
inz1K
Parašė somis Rodyti pranešimąTaigi ir prastuminėjo. Lenkija už Ukrainą balsavo, o Estija, a, už Suomiją?
Comment
-
Parašė simas Rodyti pranešimąnusvilau laimėjo nei vyras niai boba geriau ukraina tai dar buvo pasijuokti is koar šiaip kažkas. Dar mačiau kažkas ten spalvotųjų vėliava mojavo
)
Comment
-
Parašė F!R3S7ON3 Rodyti pranešimąBeje, Serbijos daina man absoliučiai nepatiko - labai lyriška ir nuobodi (kaip ir lietuvių beje). Niekaip nesuprantu kuo ji daugelį užkabino... Aš buvau už Verką!!!
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąKaip jūs žmonės nesuprantate? Po pernykščių Lordi kilo toks sąmyšis, kad šiemet vienas pasisakęs už priešingą Lordžių pusę gavo daugiausiai balų. Pvz, kodėl Serbia gavo 8 ar tai 10 balų ir Lenkijos, kurioje yra belenkiek tikinčiųjų?Snowflakes will attack U <3
Comment
Comment