nlb aš vakar žiūrėjau...bet man visai vengrų daina lyg nieko...o mūsų 4FUN tai...nu duok dieve, neiškrist tai bus didelis pasiekimas manau blogai aišku,čia man atrodo,bet...atrodo
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija
Collapse
X
-
Siandien per BBC radio kalbejo apie Eurovizija. Ar zinojote, kad vienas amerikieciu sociologas yra parases knyga APIE EUROVIZIJA???
Joje labai detaliai nagrinejama Eurovizija socialine prasme. Nagrinejama , kaip Eurovizijos kunkurse atsispindi socialiniai, ekonominiai, politiniai pokyciai Europoje. Tas zmogus teige, kad Eurovizija kaip niekas kitas parodo pokycius Europoje.
Taip pat sake, kad dabar Eurovizijos svarba yra daug didesne rytu Europos salyse, nes butent jose dabar svarbu pasirodyti esant Europos dalimi (pasirodyti ir pademonstruoti priklausyma europieciams). V Europoje to poreikio nera. Stai is kur ta energija ir populiarumas rytu salyse.
Taip pat sake, kad salies priklausymas Europos transliuotoju sajungai (ta, kuri rengia Eurovizija) parodo, jos busima naryste ES (politini pasirinkima). Nes is pradziu i transliuotoju sajunga istojo Vidurio Eur salys bei Baltijos salys, jos jau tapo ES naremis. Neseniai istojo Baltarusija, Gruzija kt. Jos ilgaainiui taps ES naremis (cia to zmogaus nuomone, ne mano ). Rusija ir Izraelis yra isimtys.
Taigi kazkas moksliskai nagrineja Eurovizija."Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).
Comment
-
Parašė Thomasasz Rodyti pranešimąNa, aš optimistas... Tikiuosi aukštesnės už 15 vietosPaskutinis taisė Aš; 2007.05.11, 23:40.
Comment
-
Parašė Thomasasz Rodyti pranešimąP.S. labai gaila, kad andora nepateko ;(((
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąAirijos RTE kaip vieną stipriausių kandidatų laimėti paminėjo baltarusą.
Bet aš vistiek už Ukrainą .
Bet dar labiau aš už Lietuvą. Dešimtuke tikrai būsim, pamatysit.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKaip ukrainietis negaliu nepritarti
Bet dar labiau aš už Lietuvą. Dešimtuke tikrai būsim, pamatysit.
Mes su klasiokėm (ukrainiete ir moldave) pasigavom tą English! Nicht verstehen! Ir šiaip daina veža .
Comment
-
Jeigu kas nematėt, kaip Mr. Lordi atrodo be grimo :
http://www.asfaltkonijn.be/2006/05/2...kerd-for-real/
Comment
-
Nors visad ir stengiuos išlikt maksimaliai patriotiškas, bet šiandien sergu prieš Lietuvą. Gal n-tasis kartas atvers akis durniams tautiečiams, kurie metai iš metų patį didžiausią š... prastumia Na ir komisija itin didelę savo dalį prideda...Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
Comment