Jo tikrai, šių metų pusfinaly kol kas nieko gero.. Aisq šveicarai, gruzinai kol kas lb'iausiai patiko
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija
Collapse
X
-
Man Serbija patiko labai...Netgi man pastoviai girdėdavosi priedainyje žodžiai "Moi Litva" Tik 3 dainos, kurios sužadino man šiurpuliukus ir patiko...Tai serbai, bulgarai su moderniu etno ir vengrų mergička su bliuzu. O tragiškos man pasirodė tai žydukų ardymasis (bet drum/n/base muzikikė nieko) bei Albanų daina - tiksliau eilinė Balkanų nesąmonė, kuri man priminė dantisto kėdę.
Comment
-
pasirodo ne man vienam litva girdėjosi pas serbus o šiaip tikrai jų pasirodymas įspūdingas kai buvo serbia & montenegro, buvo tik viena gera daina, o dabar šioms šalims atsiskyrus jau turim dvi vertas finalo! bulgarų daina tokia įdomi, bet kad tą jų atlikėja dainuot arba nemoka arba jai baisiai nesisekė...
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimą. Aš jau spėjau įsimylėt Verką .
Beje, man nuoširdžiai gaila ir gėda už Daniją. Papūgą išsiuntė iš Norrebro "Roxy" kabareto (čia daniškas Mulen Rouge atitikmuo)!Paskutinis taisė tivoli; 2007.05.11, 00:26.
Comment
-
/\ jeigu tu teisus, tadu mums šakutės jie bus gi prieš mus... nors kiek mačiau finalininkų dainų ištraukas, tai jeigu julytę dažnai filmuos stambiu planu, tai jeigu sugebės pirmąją ir kartu paskutiniąja dainą sudainuot gerai ir nutaisys gerą veidelį (čia svarbiausias punkts ) tai galbūt, kartoju - galbūt, nebūsim pabaigoje ()
Comment
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąVengrai neabejotinai geriausi
Comment
-
Ar matet kokios "sirsiu lizdo" (Balkanu) dainos isrinktos i finala? Vienintele serbu daina verta demesio. O jau Slovenu, tai tik i baznycia eit dainuot o ne i eurovizijos finala. Ziuriu niekada kitaip ir nebus, sirses labai vieningos, ir amzinai uz savus prabalsuoja. Todel ir atety visada bus Bulgarai,Kroatai, Slovenai, Serbai, Bosniai, Makedonai ir t.t. Ten ju daugybe, visas klanas. Zodziu kraupu
O del Lietuvos, tai paskutines vietos TIKRAI neuzims ir net nebus paskutiniam penketuke, bet jai dideli konkurentai - vengrai. Jie pasirodys 8, o mes 9, dainu stiliai panasus, abi dainos geros, todel bus sunku varzytis...
Labiausiai patiko vengrai, gruzinai, latviai bei baltarusiaiدائما الليتوانيه
Comment
-
http://www.eurovision.tv/addons/medi...video/lit.html
/\
Kaip ten bebūtų, jie patys geriausi. Sėkmės jiems
Klausyciau ir klausyciau...*******
Miestai.net Fb
Comment
Comment