Nesuprantu apie ką čia jūs? Čia ištiesų kažkas dėl kažko suklydo ar jūs čia tik ieškot kokio nors šiaudo, už kurio dar galėtumėt pabandyt pačiupt?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija
Collapse
X
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąNesuprantu apie ką čia jūs? Čia ištiesų kažkas dėl kažko suklydo ar jūs čia tik ieškot kokio nors šiaudo, už kurio dar galėtumėt pabandyt pačiupt?
Comment
-
Parašė Muzungus Rodyti pranešimąViskas daug paprasčiau. Gi vedėjai suklydo su numeriais.
Ir matyt bus pateikta apeliacija
Sekmes 4Fun Helsinkyje!
Comment
-
Parašė Svecias Rodyti pranešimąKodėl? Ir kas tame gero?
Bereikal;ingos aistros, pykčiai, o vis viena niekas nepasikeis ir tai neišeis mums, Lietuvai į gerą.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąPagal dabartinę situaciją laukia Aivaro arba Lauros likimas ir ne kitaip... Kabakui kokių menui prijaučiančių asmenų, o ne Eurovizai tokia daina...Parašas :)
Comment
-
Parašė Svecias Rodyti pranešimąNa nevisada lyrinės dainos būna tokios beviltiškos ir nieko nelaimi. Eurovizijoje kaip ir kituose konkursuose norint laimeti reikia ką nors naujo pasiūlyti, o 4Fun ir Ščiogolovaitės dainose aš nieko naujo, kas galėtų įsiminti, įstrigti išlepusiam vakariečių klausytojui, nepastebėjau. Taip, kad esminio skirtumo tarp jų aš nematau.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Turskis Rodyti pranešimąman cia kazkas keisto. Pirmame balsavime 4fun uzeme trecia vieta, o kitame balsavime pirma, kazkas nesirisa
Uz Ruta balsavo daugiau pensininkai, uz Aiste - net neisivaizduoju kas...
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąŠčiogolevaitė ir co ben jau estetinį vaizdą turi
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąAugustes, Saules Klioso ir kitu nepatekusiu grupiu fanu balsai nuejo 4Fun, kas cia neaisku?
Uz Ruta balsavo daugiau pensininkai, uz Aiste - net neisivaizduoju kas...Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąŠčiogolevaitė ir co ben jau estetinį vaizdą turi
Dėl to kad tiok pensinikai už Ščiogolavaitę balsavo, tai nesutinku mano šeimoje kaip tik jaunimui ji labiau patikoParašas :)
Comment
-
Parašė Muzungus Rodyti pranešimąGal galėtum pasakyt kokį numerį reikėjo rinkt norint balsuot už Rūtą? Nes vienu metu buvo skelbta 03 kitu 01. Viskas labai paprasta.
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąNežinau, nežiūrėjau aš beveik . Jeigu balsavimo metu numeriai tikrai kaitaliojosi, tai čia tikrai pakankamai svari priežastis apeliuoti rezultatus.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąNiekas ten nekaitaliojo tu numeriu... Cia primena skarbonkiu metima Sporto Haleje, ne daugiau...Parašas :)
Comment
-
inz1K
-
Parašė inz1K Rodyti pranešimąhttp://www2.omnitel.net/ot/neteisybe.html
Vertinkit patys.دائما الليتوانيه
Comment
-
Jokių užuominų didžiuosiuose info portaluose Delfyje tik tiek:
Iš karto po balsavimo interneto forumuose užvirė pasipiktinusių žiūrovų diskusijos, esą balsavimo rezultatai yra klaidingi, o nugalėti turėjo Rūta, kuri po pirmojo balsavimo buvo pirma tarp 11 finalistų, o Aistė - antra. Beje, per ankstesnius šiemetinės atrankos į "Euroviziją" balsavimus yra buvę įvairių nesklandumų.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąJo, sita nuoroda jau pasklidusi po visa interneta. LRT LABAI suklydo, ir pergale priklauso Rurai. Viso balsavimo metu zmones balsavo uz Rutos numeri, t.y. 03 , o kai skelbe rezultatus, jos balsus atidave grupei 4fun, taigi i Helsinki turi vaziuoti Ruta. Ryt tik apie tai ir bus snekos, teisybe nugales. RUTA VALDO !!
Comment
-
Na su tuo eiliškumu tai buvo kažkokių nesklandumų, susipainiojau pats šiek tiek. Kilo klausimas - kuo jums taip patiko Ščiogolevaitės pasirodymas? Tiesą sakant man jis pasirodė per daug kekšiškas. O 4fun grupės pasirodymas man patiko, nes jis profesionalesnis (bent man) ir labai patiko sceninis sprendimas. Tiesa, ši daina prisiminė į dainą Kalifornija dėl muzikos panašumo ir gitaristų įvaizdžio perteikimo. Nors 4fun abejoju ar yra eurovizinė daina, bet pastaroji man gražesnė. O Rūtos pasirodymas, kaip jau minėjau... Nors Rūtos pasirodymas yra labiau tinkamas eurovizijai Tad sunku spręst. Daina besąlygiškai geresnė grupės 4fun, bet pats pasirodymas - Rūtos. Tiesa, nesinorėtų, kad Eurovizijoj europiečiai per savo telikus matytų grupelės prostitučių pasirodymą, kuri atstovauja Lietuvą Iškart atsiprašau už kai kurių žodžių vartojimą, bet nesumąsčiau kaip juos pakeisti į kitus, tad... Beje, tai tik mano ir mano draugės nuomonėPaskutinis taisė Ametistas; 2007.03.04, 12:44.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Jei kas nematet ir negirdejot, galit paveizeti stai cia
http://www.youtube.com/watch?v=qWSdB5_Du7M
Man kaip jau ir sakiau, "nothing special"Snowflakes will attack U <3
Comment
Comment