ji pritrenke ir mane ta mergaite..........jei mes tokia turetume tai senai jau butume laimeja eurovizija
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija
Collapse
X
-
Parašė Traimix Rodyti pranešimąji pritrenke ir mane ta mergaite..........jei mes tokia turetume tai senai jau butume laimeja eurovizija
Kalbu apie Aliną Orlovą.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąMes irgi turime auksinę mergaitę, bet ji, tikiuosi, niekada nedalyvaus Eurovizijoje, nes ji sutverta rimtesnei muzikai...
Kalbu apie Aliną Orlovą.I love INNUENDO!
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąman jau nuo šeštadienio neišeina iš galvos ashtrey daina green sun. su tokiu tos mergiotės balsu mes, manau, turim šansų jei nelaimėt, tai bent jau finale ir kitiems metams dar išlikt nors dar reik pamatyt ir likusiuosius, šiemet vėl tikrai yra iš ko rinktis, konkurencija mums tik į naudą
Man asmeniškai 4fun kolkas geriausiai atrodo.
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimą4fun nelaimės Helsinkyje. Neprašykit argumentų.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąLaimėTŲMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąLaimėTŲ
Comment
-
Arba Lietuviai eilinį kartą apsidurnino, arba komisija pasidaro kaip nori, kas man kuo toliau tuo labiau tikėtinaMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Muzungus Rodyti pranešimąViskas daug paprasčiau. Gi vedėjai suklydo su numeriais.
Ir matyt bus pateikta apeliacijaMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąDuok Dieve...
Bereikal;ingos aistros, pykčiai, o vis viena niekas nepasikeis ir tai neišeis mums, Lietuvai į gerą.Parašas :)
Comment
Comment