Parašė rmss
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Kas ir kuom tą Izraelio atstovę atakavo? Terorizmu šiaip tai užsiima Izraelis, tai logiška, kad ir jų atstovus visi nušvilpia, manau ir su Rusijos atstovais būtų panašiai.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimą
Aš nežiūrėjau, per daug gay, tai nežinau kas ten vyko. Bet čia gal visuomenės ir laisvo žodžio atspindys. Pas mus irgi netrūksta Palestinos vėliavų prisikabinusių dundukų ar free palpatine makleikių mieste. Pakeliavus kur į vakarus, situacija dar blogesnė.
- 4 patinka
Comment
-
Tarp pirmųjų Švedijos atrankos finalininkų - pasaulio garso švedų indie roko grupės "The Sounds" vokalistė Maja Ivarsson.
Kitas žinomas finalo dalyvis yra sugrįžtantis John Lundvik (ESC 2019 m. 5 vieta).
Dar kartą žiūrovus įtikinti galimybę turi..
Paskutinis taisė Silber418; 2025.02.02, 03:11.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Ko ji į tą stovą taip žiūri?
O ir jei į stovą tai gal tiesiog pagauta akimirka, o video viskas nekeistai atrodytų.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Nesu tikras at į stovą žiūri, galiu įžvelgti, kad ir pro stovą į kažką kitą.
O ir jei į stovą tai gal tiesiog pagauta akimirka, o video viskas nekeistai atrodytų.
Comment
-
Pasižiūrėjau vieno lietuvio youtuberio DeividasBen Eurovizijos apžvalgas
Tai mano toks įspūdis.
Aišku vyksta lėta televizijos mirtis prieš internetą, kokybės tikėtis gal neverta, bet stebina mane kaip mažai koreliuoja tas mūsų Eurovizijos hype su kiek investuojama į lietuviškos Eurovizijos atrankas. Atrodo Eurovizija ir krepšinis beveik mūsų religijos
Realiai atrankos ne kad kažką išrinkt, kad tarnautų vietiniams atlikėjams kaip reklamas stendas: "dainuoju šoku skambinkite telefonu ...".
Aš nieko nesakau, gal tai ir yra geriausias būdas reklamuotis, nes Lietuvos rinka maža ir galima taip savotiškai žaisti. Galbūt galėtume rinkt iš mažiau dainų, bet iš tokių kurie tikrai nori kažką įrodyt Eurovizijoje prieš kitus užsienio atlikėjus.
Tiesa pati Eurovizija yra savotiškas renginys net užsienio mastu, dauguma atlikėjų užmirštami, Vakarų Europoje tai smarkiai surišta su įtraukties politika, Rytuose su nacionalizmu. Tai labai keistas mix gaunasi tarp skirtingų istorinių patirčių valstybių.Paskutinis taisė PoDV; 2025.02.09, 16:08.
Comment
Comment