Tesa pasakius as manyciau kad Lietuvai siemet geriau apskritai nedalyvauti - jau geriau palaukti kitu metu ir galbut sumastyti kazka normalaus, nei siusti beleka apsijuokimui Nieko verto demesio as siemet nemaciau, o jei vis delto siusti, tai nebent Mesa - vis sioks toks prikolas, nes visa kita igrise iki gyvo kaulo
Tesa pasakius as manyciau kad Lietuvai siemet geriau apskritai nedalyvauti - jau geriau palaukti kitu metu ir galbut sumastyti kazka normalaus, nei siusti beleka apsijuokimui Nieko verto demesio as siemet nemaciau, o jei vis delto siusti, tai nebent Mesa - vis sioks toks prikolas, nes visa kita igrise iki gyvo kaulo
Iki gyvo kaulo įgriso nepilnavertiškumo kompleksai...
Man atrodo, kad Lietuvoje pakankamai normali situacija, lyginant su kitom šalim.
O geriausi yra "4Fun". Manau, kad jie turi važiuoti į Helsinki, ir jų daina ten netgi galėtų laimėti...
Iki gyvo kaulo įgriso nepilnavertiškumo kompleksai...
Man atrodo, kad Lietuvoje pakankamai normali situacija, lyginant su kitom šalim.
O geriausi yra "4Fun". Manau, kad jie turi važiuoti į Helsinki, ir jų daina ten netgi galėtų laimėti...
nemanau kad tai nepilnavertiskumo kompleksai, tiesiog bandau realiai vertinti situacija, o ji mano akimis ziurint tikrai nekokia Netgi pernai buvo geresniu dainu, pvz Alano "Heat", Kupsto "I'm falling in love" (tik aisq, geriau sia daina butu dainaves ne Kupstas ), Gravel pasirodymas neblogas, jau nekalbant apie LT United! O siemet - nykuma..
Trūksta parako... Tempas manau tikrai per lėtas Eurovizijai. Gale atsiranda kažkiek gyvybės, bet ir tai ne pakankamai.
ant ritmo ir kareivių išvež. ištikro tai ką vakar pamačiau man sudarė nenušlifuoto deimanto ispūdį. juolab, kad dar turėjau progos delfi pasiklausyti du variantus, skambančius visiškai skirtingai. 4fun man ir labai patinkanti daina, bet...
man jau nuo šeštadienio neišeina iš galvos ashtrey daina green sun. su tokiu tos mergiotės balsu mes, manau, turim šansų jei nelaimėt, tai bent jau finale ir kitiems metams dar išlikt nors dar reik pamatyt ir likusiuosius, šiemet vėl tikrai yra iš ko rinktis, konkurencija mums tik į naudą
man jau nuo šeštadienio neišeina iš galvos ashtrey daina green sun. su tokiu tos mergiotės balsu mes, manau, turim šansų jei nelaimėt, tai bent jau finale ir kitiems metams dar išlikt nors dar reik pamatyt ir likusiuosius, šiemet vėl tikrai yra iš ko rinktis, konkurencija mums tik į naudą
Comment