Parašė rastaman
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija
Collapse
X
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąTaip išena, visi, kurie išeina su kostiumais dengiančiais veidą ir visą kūną, pasmerkti būti lyginamais su "Lordi"?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąNe tik apie kostiumus kalbu.
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąBet ir vien dėl kostiumų publika juos palaikys kopijuotojais.
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąO apie ką? Tekstai visai nepanašūs (bent jau man). Muzika? Nesuprantu.
Bet kokiu atveju, šiemet visi kostiumuoti bus palaikyti kopijuotojais.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąGal ta publika nėra tokia kvaila?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąNekalbu apie tekstus ir konkrečius dalykus, nes kaip ir sakiau, man jie lordi pirmena netiesiogiai. Kad ir štai, pavyzdžiui, daina apie ballade, kai lordi dainavo apie hard rock. Stilius irgi trankus.
Bet kokiu atveju, šiemet visi kostiumuoti bus palaikyti kopijuotojais.
Aš, asmeniškai, pridėjęs ranką prie širdies galiu pasakyti, kad žiūrėdamas primąjį "Mėsos" eurovizinį pasirodymą nė nepagalvojau apie "Lordi" ar dar kažkokį stiliaus ir pergalių vaikymąsį. Jei yra jie panašūs, tai tuo pačiu, abi grupės yra visiškai skirtingos. Jei dabar į sceną išbėgtų odiniais kostiumais apsikarstę Hard Rocker'iai su trankia daina, juos aš palaikyčiau kopijuotojais.
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąO ką ir iš ko ji turi suprasti? Kad ta „Mėsa“ bent to verta būtų.
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąO "Lordi" nebuvo palaikyti kopijuotojais. Juk prieš tai turėjom ir "Wig Wam" Kijeve. Nepalaikė. Tai ar "Mėsą" palaikys?
Aš, asmeniškai, pridėjęs ranką prie širdies galiu pasakyti, kad žiūrėdamas primąjį "Mėsos" eurovizinį pasirodymą nė nepagalvojau apie "Lordi" ar dar kažkokį stiliaus ir pergalių vaikymąsį. Jei yra jie panašūs, tai tuo pačiu, abi grupės yra visiškai skirtingos. Jei dabar į sceną išbėgtų odiniais kostiumais apsikarstę Hard Rocker'iai su trankia daina, juos aš palaikyčiau kopijuotojais.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąKiekvieno kitokia mąstysena. Jauskime ribą tarp asmeninio skonio ir objektyvaus grupės įvertinimo.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąKas tie „Wig Wam“? Aš asmeniškai pats nelabai tokių prisimenu ir jei jie nebuvo nugalėtojai, vadinasi „Lordi“ nugalėtojų nekopijavo. Kopijuoti nebūtinai reiškia pasirodyti labai panašiai, užtenka, kad pasirodymas sukeltų asociacijų. O asociacijų „Mėsa“ sukeltų ir nereikia čia naiviai tikėtis, kad publika neva čia kažką supras.
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąSukels jie ar ne - nesvarbu. Nacionalinėje atrankoje turime virš 30 tokių pat dainų. Tai ar siųsti pilka pelę, kurios daina bus tokia pat kaip Albanijos, Olandijos, Italijos, Švedijos ir kitų valstybių, ir kurios daina bus užmiršta iškart po pasirodymo, ar baltą varną, sukeliančią asociacijų su praeitų metų nugalėtojais, kurios dainą dar ilgai niūniuosi, prisiminsi sceninius kostiumus? Renkuosi antrą variantą. Galų gale, jei jie jau tokie panašūs, tai jie turės savą balsuotojų ratą, kuriam patiko "Lordi" ar kažkas panašaus. O balsavusiųjų už "Lordi" ratas, kaip žinome, buvo nemažas.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąKurių dainą dar ilgai niūnuos? Siūlau nusileisti ant žemės
Skubu leistis
Comment
-
@pauliezaz: Mano nuomone, pernai balsavo už Lordi, nes jie buvo KITOKIE. Daliai balsuotojų gal net nepatiko jų daina (keli pažįstami iš mano rato, kuriems tokia muzika ne prie širdies balsavo „ant prikolo“).
Tuo tarpu šįkart tie išskirtiniai gali visai kitokie būt. Kažkada nugalėjo danai grojantys gitaromis.. Dabar gal pasisektų lietuviškajam Strazdui (gaila negalima antrą kartą siųst dainos).
Bet galim kirst. Jei kas nors bus panašūs (kopijuos Lordi) net neišeis į pagrindinį finalą.P.
Comment
-
Parašė arun' Rodyti pranešimąsu Minedu mes, aisku, nepraeitume, nes daugybe Eurovizijos fan(atiku) yra homoseksualai - jiems reikia ne tik balso, bet ir seksualaus kuno
net nezinia ka cia isleidus si karta ant Eurovizijos scenos... gal Manta ?
Tarp kitko, Mantas atrankoje nedalyvauja, jei nežinojai...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąNori pasakyti, kad balsuoja irgi daugiausiai homoseksualai?
Tarp kitko, Mantas atrankoje nedalyvauja, jei nežinojai...
gaila, kad Manto nera. gi galetu, jei noretu
o del homoseksualu... nesigilinkit/mPaskutinis taisė arun'; 2007.01.30, 16:54.
Comment
-
Parašė vap Rodyti pranešimą@pauliezaz: Mano nuomone, pernai balsavo už Lordi, nes jie buvo KITOKIE. Daliai balsuotojų gal net nepatiko jų daina (keli pažįstami iš mano rato, kuriems tokia muzika ne prie širdies balsavo „ant prikolo“).
Tuo tarpu šįkart tie išskirtiniai gali visai kitokie būt. Kažkada nugalėjo danai grojantys gitaromis.. Dabar gal pasisektų lietuviškajam Strazdui (gaila negalima antrą kartą siųst dainos).
Bet galim kirst. Jei kas nors bus panašūs (kopijuos Lordi) net neišeis į pagrindinį finalą.
Comment
Comment