Antanas kaip nusisnekejo!!!!!
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija
Collapse
X
-
Parašė Dom@s Rodyti pranešimąMan tai kazko nuojauta kad siais metais isrinks SAULES KLIOSA (o gal as klystu)
Aš jau turiu 3 favoritus, tai 4Fun, Astrey ir hip-hopininkai Slapjack (atrdo toks pavadinimas)...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąLabai nuobodūs vidutiniokai, ir jų muzika Europoje niekam nesukels susidomėjimo, čia tai faktas...
Aš jau turiu 3 favoritus, tai 4Fun, Astrey ir hip-hopininkai Slapjack (atrdo toks pavadinimas)...
Comment
-
Parašė Thomasasz Rodyti pranešimąHmmm... Apgailėtina, nemačiau nei vieno normalaus (na man labiausiai kritusio) dalyvio :/
Comment
-
Tas senukas man sukėlė juoko priepuolį. Apie dalyvių motyvaciją aš geriau patylėsiu. Turiu atsirinkęs tris favoritus - Mėsą, Anbo ir Ashtrey. O dėl Saulės kliošo - galvojat juos Eurovizijos kas atsimins? Iškart nugrims į užmarštį su tokia nuobodžia daina. Kiekvienais metais išlenda į Euroviziją su tokia pat ir viskas. Nesąmonė.
Comment
-
Parašė Dom@s Rodyti pranešimąMESA???? nesamone karocia apie minute padainavo i jau tas storas paduso!!!! gal tu galvoji kad irgi pajims gera vieta nes lordi ir panasiai net neisrinks tos mesos!!!!!!
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąTu galvoji nepasimokys iš savo klaidų? Reguliariai lankysis gym'e nevalgys kaloringo maisto, nusipirks netrukčiojantį mikrofoną ir į Helsinkį
Comment
-
Parašė Dom@s Rodyti pranešimąMan tai kazko nuojauta kad siais metais isrinks SAULES KLIOSA (o gal as klystu)I love INNUENDO!
Comment
-
Parašė Vilius Rodyti pranešimąneduok dieve geriau minedasMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Vilius Rodyti pranešimąo tu chebrantas sporta su muzika lygini ;D
Saulės Kliošas, manau, buvo viena geriausių šių metų grupių, daina buvo tikrai visai nieko, nėra jokių priekaštų dėl atlikimo, o dėl skonio juk nesiginčijama.
O prilygint Saulės Kliošą Minedui, nu atsiprašau, per laki jūsų vaizduotė...
Comment
-
Mano neišlavintu skoniu, siaura pasaulėžiūra ir menku muzikiniu išprusimu šiemet kol kas neturim ką siųsti i Euroviziją. Kol kas tokių nemačiau.
Beje, mane labai stebina komisijo tvirtumas ir tolerancija klausant atlikėjų. Man dar toli iki to Ir labai taikliai ir gražiai pasako klausimais savo nuomonę Vienintelis Diawara žvelgia į dažną žudančiu žvilgsniu
Comment
Comment