Parašė pauliezaz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija
Collapse
X
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąNa dabar belieka jo fanams suabejot jo dainavimo sugebejimais ir viskas bus gut.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė F!R3S7ON3 Rodyti pranešimąJo fanams? Gal zinai bent viena Skaiciau neseniai jo foruma, nelaikau to laiko sugaistu - buvo bent jau linksma Bet neradau ne vieno ji liaupsinancio posto.
Comment
-
Vien tai, kad jus apie jį čia diskutuojate jau kelia jo populiarumą
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąMatai jei fanu nebutu nieks jo niekur nekviestu - laidas koncertus etc.Nebutu fanu nebutu jo.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Klausimas minedui:
O kaip manai kokiu savybiu reikia norint dalyvauti Eurovizijoje?
-Artistiskumo ir pasitikejimo savimi.
-Ir viskas, o tokiu tarkim reikalingu dalyku, kaip balsas, klausa, manai nereikia?
-Viso to ismokstama.
Snabzdesys komisijoje:
-e o kaip klausos ismokt?
-tylet.
Komisija:
-O tai muzikos mokykloje to ismokstama?
-Na taip.
-O ten mokeisi?
-Siektiek, mes planuojame testi mokslus Vilniuje.
-Kiek ten jusu mokesi?
-Na nezinau kiek ten musu klaseje buvo, neskaiciavau gi.
Oi varge vargeli...
Na ir taikliausia Samo fraze:
Na cia tas pats kas pakviesti zmogu be koju, liept sokti ir zvengt visiems.
Comment
-
Parašė specz Rodyti pranešimąKlausimas minedui:
O kaip manai kokiu savybiu reikia norint dalyvauti Eurovizijoje?
-Artistiskumo ir pasitikejimo savimi.
-Ir viskas, o tokiu tarkim reikalingu dalyku, kaip balsas, klausa, manai nereikia?
-Viso to ismokstama.
Snabzdesys komisijoje:
-e o kaip klausos ismokt?
-tylet.
Komisija:
-O tai muzikos mokykloje to ismokstama?
-Na taip.
-O ten mokeisi?
-Siektiek, mes planuojame testi mokslus Vilniuje.
-Kiek ten jusu mokesi?
-Na nezinau kiek ten musu klaseje buvo, neskaiciavau gi.
Oi varge vargeli...
Na ir taikliausia Samo fraze:
Na cia tas pats kas pakviesti zmogu be koju, liept sokti ir zvengt visiems.
Comment
-
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Cvekas Rodyti pranešimąteisingai samas pasake, kazkas naudojasi zmogaus nelaime...دائما الليتوانيه
Comment
-
Čia tema apie Euroviziją 2007 ar apie Minedą? Šiaip aš esu žiauriai nusivylęs šių metų LT eurovizija, nemačiau neivieno verto važiuoti į finalą, na gal Saulės kliošas, o visi kiti tai....gal dar kokia Pilvelytė būtų nieko bet užsispyrė kaip ožka ir nedainavo, nesuprantu jos šito poelgio. Dar liko neparodyta puse dalyvių bet jie tikriausiai taip pat nekas.
Comment
-
Jo patiko man...prisizvelgiau tai iki valios... ...gera tikrai buvo komisija ...na is dalyviu verciausi toliau praeit ir pasirodyt ant didesnes scenos buvo: saules kliosas, aiste, edita, natas ir beabejo Minedas...:-):-) ..juokauju...;-) reiks ziuret ir kita sestadieni ka jie pajuokins gero... :-)
Comment
-
Parašė specz Rodyti pranešimąPerdaug nieko neprarandi Saules kliosas ir Road band etatiniai atrankos atlikejai kaip visada neblogai pasirode, dar ta raudonplauke kur be fonogramos dainavo.
Gal bent Onsa nieko.
O Saules Kliosas ir Road band - labai nuobodu...
Comment
Comment