Parašė digital
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija
Collapse
X
-
Parašė digital Rodyti pranešimąKai visokie kaimynai balsuoja vieni už kitus, tai komisijos gal kaip tik šiek tiek nešališkumo įneša (išskyrus Kipro ).
Beje juokingas video apie Eurovizijos balsavimą:
https://m.youtube.com/watch?v=9Vxqo6d8w
Comment
-
„Euroviziją“ purto dar vienas skandalas: dėl italų klaidos Jurijus Veklenko nepateko į finalą
„Eurovizijoje“ – dar vienas neaiškus balsavimas. Italijos transliuotojo RAI paviešinti šalies žiūrovų balsavimo duomenys rodo, kad įsivėlė klaida ir Lietuvos atstovas Jurijus Veklenko turėjo pasirodyti „Eurovizijos“ finale.
Portalas „ESC Extra“ pastebėjo, kad „Eurovizijos“ antrojo pusfinalio žiūrovų balsavimo rezultatai, kuriuos paskelbė Italijos nacionalinis transliuotojas RAI, nesutampa su tais, kuriuos oficialiai paskelbė Europos transliuotojų sąjunga (EBU).
EBU skelbia, kad antrajame pusfinalyje balsavę Italijos žiūrovai 12 balų atidavė Albanijai, 10 – Rumunijai, 8 – Norvegijai, 7 – Rusijai, 6 – Šveicarijai, 5 – Moldovai, 4 – Azerbaidžanui, 3 – Nyderlandams, 2 – Maltai ir 1 – Šiaurės Makedonijai.
Tačiau RAI paskelbtas balsavimas rodo kiek kitokius rezultatus ir pateikia procentinį žiūrovų balsavimą: Albanija – 16,08 proc., Rumunija – 10,09 proc., Rusija – 9,92 proc., Moldova – 8,66 proc., Norvegija – 8,58 proc., Šveicarija – 5,93 proc., Šiaurės Makedonija – 5,47 proc., Azerbaidžanas – 5,40 proc., Malta – 4,42 proc. ir Lietuva 4,13 proc.
Tai reikštų, kad Lietuva iš Italijos būtų gavusi vieną balą ir būtų pasivijusi 10-oje vietoje pusfinalyje likusią Danijos atstovę. Abi šalys turėtų vienodą balų skaičių – 94. Pagal konkurso taisykles, į „Eurovizijos“ finalą būtų patekęs atlikėjas, surinkęs daugiau žiūrovų balsų. Šiuo atveju tai turėtų būti Lietuvos atstovas Jurijus Veklenko...Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąNa, kadangi šiemet laimėjo tokia hardcorinė lyrika, tai ir Jura turėjo šansų. Vis dėlto, EV mažiau nuspėjama nei galvojau.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Neturėjo jokių šansu su tokiu tragišku balsu, neįdomiu pasirodymu ir nykia standartine daina, jei ne emigrantų žiūrovų balsai, būtų ir pusfinalyje likęs gale.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Dėl balso galima būtų ginčytis, bet pats pasirodymas buvo vienas nykiausių Eurovizijoje. Kita vertus, kai sužinai, kad tam buvo skirta 1000 EUR tai kaip ir tampa aišku.
- 1 patinka
Comment
-
Ką žinau, balsas gana išskirtinis ir mano supratimu (klausos aš aišku neturiu) nenusidainavo. IMHO, kaip neprofesionalus dainininkas, net labai gerai dainuoja. Bet aš aišku visus LT pasirodymus Eurovizijoje lyginu su Aivaru, tai tą dugną pramušti gana sudėtinga.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Kita vertus, kai sužinai, kad tam buvo skirta 1000 EUR tai kaip ir tampa aišku.
Comment
-
Šiandien nacionalinės Eurovizijos finalas
Lrt 2020.02.15
Stebėkite tiesiogiai „Eurovizijos“ atrankos finalą
Į nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalo sceną žengia aštuoni dalyviai –
Aistė Pilvelytė,
„The Roop“,
Rūta Loop,
KaYra,
Monika Marija,
Monique,
MEANDI ir
„The Backs“.
https://www.lrt.lt/naujienos/muzika/...a-savo-atstova
Comment
-
Gal galima iš pasirodymo šitą gestą išimti, kol nevėlu. 30-ta sekundė.
Pabandom iš naujo! 2020
The Roop – „On Fire“
https://www.youtube.com/watch?v=wAhqTyEOR7s&t=30
Comment
-
Iš šito forumo kažkaip nesinorėtų tikėtis didelio Eurovizijos sureikšminimo, ypač nacionalinių atrankų, bet... okay(tarkim). Kokia Armėnija pagal savo Eurovizijos dainas ir užimamas vietas atrodo labiau išsivysčiusi šalis už Vokietiją
Aš pats jau pradedu išaugt Euroviziją Man buvo juokinga, kai skaičiau vieną olandą SSC (skyscrapercity.com), kuris keliais domisi, kad tik po pergalės sužinojo, kad jų šalis Euroviziją laimėjo
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimąIš šito forumo kažkaip nesinorėtų tikėtis didelio Eurovizijos sureikšminimo, ypač nacionalinių atrankų, bet... okay(tarkim). Kokia Armėnija pagal savo Eurovizijos dainas ir užimamas vietas atrodo labiau išsivysčiusi šalis už Vokietiją
Aš pats jau pradedu išaugt Euroviziją Man buvo juokinga, kai skaičiau vieną olandą SSC (skyscrapercity.com), kuris keliais domisi, kad tik po pergalės sužinojo, kad jų šalis Euroviziją laimėjo
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimąIš šito forumo kažkaip nesinorėtų tikėtis didelio Eurovizijos sureikšminimo, ypač nacionalinių atrankų, bet... okay(tarkim). Kokia Armėnija pagal savo Eurovizijos dainas ir užimamas vietas atrodo labiau išsivysčiusi šalis už Vokietiją
- 4 patinka
Comment
-
Esu susidaręs įspūdį, kad Vakarų Europoje Eurovizija neužima svarbesnės dalies gyvenime ir diskusijose, tai ir šio forumo, kurie seka Vakarų Europos infrastruktūros ir architektūros vystymosi tendencijos nebūčiau nustebintas, jei ši tema ir liktų truputį apmirus. Kiek kalbinu savo bendraamžius, tai jie irgi nerodo didelio intereso Eurovizijai, kartais aš jaučiuosi didžiausias Eurovizijos fanas. Realiai gal ir iš vis nežinočiau kas ten toj Eurovizijoj dedas, jei ne jų pasirinktas modelis, kur ne atlikėjas dainuoja, o valstybė.
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą
Tu pradedi "isaugti", o visokie tapinai, valatkos, janeliunai, jastramskiai tik pradeda iaugti?
Parašė Eikantas X Rodyti pranešimąPagal pačių vokiečių tradicinę pasaulio suvokimo filosofiją, kultūra ir civilizacija tai du atskiri dalykai. Taip kad taip, šalis gali būti atsilikusi civilizaciškai, bet labiau išsivysčiusi kultūriškai O Vokietijoje gilaus dešrelių ir šlagerių provincializmo niekad netrūko.
Parašė 10.000 Rodyti pranešimą
O kokias išvis sąsajas turi Eurovizijos dainos ir išsivystymas ?
Pridėsiu, kad Eurovizija yra labiau palaikoma dainingesnių ir tradiciškesnių Rytų Europos, o ne Vakarų Europos, kurie laimėjo savu laiku Eurovizijas po 10 kartų. Tiesa, yra išimčių Vakaruose, pvz. Švedija. Jei ne ekspancija į rytus, girdėjau, kad Eurovizija ilgainiui būtų mirus.
Parašė 10.000Tai o kada dar galima sužinoti, kad šalis laimėjo Euroviziją ? Dar prieš pergalę ? Kaip tai išvis įmanoma ?
Parašė Evier
WhatPaskutinis taisė PoDV; 2020.02.16, 16:29.
Comment
Comment