Domisi ta Eurovizija ir anglai, ir airiai...išvis Didžiajai Britanijai tai yra įvykis nuo senų laikų, kai dar nebuvo balkanų ir rytų Europos. O ir iš JAV vienas kitas balsas kažkokiu tai būdu atskrenda
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija
Collapse
X
-
/\ va ir klausimas kas domisi anglai, airiai ar imigrantai
Nebepatinka man Eurovizija, jau antrus metus esu tik pasyvi stebėtoja. Vienintelis kas įdomu tai - balsavimas. Nors jis labai nuspėjamas, net keista kaip kartais tiksliai
O jei kokia įdomesnė daina, tai ji mane pasieka draugų pagalba (ačiū jiems ) arba per kokią radijo stotį. O šiaip gaila laiko*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąNebepatinka man Eurovizija, jau antrus metus esu tik pasyvi stebėtoja. Vienintelis kas įdomu tai - balsavimas. Nors jis labai nuspėjamas, net keista kaip kartais tiksliaiI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąTai pageidaujame Jūsų spėjimo: išvardinkite šių metų Eurovizijos top-5. Ir būtinai nurodykite Sasha Song būsimą poziciją, jeigu jis nepatenka tarp 5 populiariausių...
Bet, kad kaimynai už kaimynus balsuos, tai faktas*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąNe ten ponas kreipėsi
Bet, kad kaimynai už kaimynus balsuos, tai faktasI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
/\ Top 5 Lietuvos/Rusijos: Ukraina, Estija, Lietuva <->Rusija, Norvegija...Gal dar įsitrins taškų dalijime Švedija ar Danija. Beje, spėju "iš lempos", nes kvalifikacinių etapų nežiūrėjau, ir be Prancūzijos, Lietuvos, Rumunijos, Švedijos ir Norvegijos, kitų šalių dainų negirdėjau ...
Portugalija numes ispanams gerą "gabalą" taškų, kaip Azerbaidžanas su Armėnija apsikeis. Spėju ir tai, jog taškais apsidalins Bosnija, Kroatija, Albanija; skandinavai tarp savęs - Danija, Suomija, Islandija, Norvegija ir Švedija (ypač patekus visam 5-tukui). Moldova 12/10 taškų padalins Rusijai/Rumunijai, žinant politinę situaciją. O iš Balkano daugiausiai pakils Rumunija, nešanti profeministinę mintį su savo daina ir kviečianti sukilti Bakanų regioną ir ypač visas jos mergeles...nes šios šauniausios ir gražiausios ir 69 dangiausios ir krūtingiausios ir n+1 (čia ir ir ne kartu apie krūtinės kaušelių dydį) -iausios...
Kai pagalvoji...fe, kaip viskas neskaniai atrodo. Sėkmės žiūrint šiandine šią visomis prasmėmis prostitucijos fiestą. O kas norės balsuoti už dainą, siūlau:
P.S.
O vakaro "vyšnia ant pyrago" taps garantuoti Kipro<->Graikijos 12-baliai santykiai.Paskutinis taisė tivoli; 2009.05.16, 01:23.
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimą/\ Top 5 Lietuvos/Rusijos: Ukraina, Estija, Lietuva <->Rusija, Norvegija...Gal dar įsitrins taškų dalijime Švedija ar Danija. Beje, spėju "iš lempos", nes kvalifikacinių etapų nežiūrėjau, ir be Prancūzijos, Lietuvos, Rumunijos, Švedijos ir Norvegijos, kitų šalių dainų negirdėjau ...I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
tivoli labai teisingai spėja
mano taipogi nuomone:
Lietuva:
-Estija
-Rusija
-Ukraina
-Šiaurės europos šalys (kurios tiksliai nepasakysiu)
ir nuo savęs pridėsiu - Prancūzija
Rusija:
Turbūt vienas iš sudėtingesnių spėjimų, bet kiek žinau pabaltijui visuomet silpnybė, tai būtų:
-Lietuva
-Estija
-Ukraina
-Armėnija
bet kas (galbūt Azerbaidžanas)Paskutinis taisė Irma; 2009.05.16, 01:42.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Galit kiek norit varyti ant Eurovizijos, kad ten nėra geros muzikos, tik nelabai apsirengusios krūtimis dainuojančios panelės (nors šie metai gana išskirtiniai ir daug tokių į finalą nepateko), bet ji įra bendraeuropinio identiteto dalis . JUk tai reta proga visai Europai susirinkti ir . Na neįsivaizduoju aš dabartinės Europos be Eurovizijos, nors tu ką...Post in English - fight censorship!
Comment
-
Video is ORT
Sasha Son interviu (dar pries pusfinali) :
Интервью с Сашей Соном
http://eurovision.1tv.ru/video_5_7502.html
humoro laida ПрожекторЕвровижн. Часть 2:
Apie Sasha Son, 1:43 del kalbos pasirinkimo
http://eurovision.1tv.ru/video_7725.html
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimątivoli labai teisingai spėja
mano taipogi nuomone:
Lietuva:
-Estija
-Rusija
-Ukraina
-Šiaurės europos šalys (kurios tiksliai nepasakysiu)
ir nuo savęs pridėsiu - Prancūzija
Rusija:
Turbūt vienas iš sudėtingesnių spėjimų, bet kiek žinau pabaltijui visuomet silpnybė, tai būtų:
-Lietuva
-Estija
-Ukraina
-Armėnija
bet kas (galbūt Azerbaidžanas)
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąGalit kiek norit varyti ant Eurovizijos, kad ten nėra geros muzikos, tik nelabai apsirengusios krūtimis dainuojančios panelės (nors šie metai gana išskirtiniai ir daug tokių į finalą nepateko), bet ji įra bendraeuropinio identiteto dalis . JUk tai reta proga visai Europai susirinkti ir . Na neįsivaizduoju aš dabartinės Europos be Eurovizijos, nors tu ką...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąNesąmonė, rusai niekad neskiria balų Baltijos šalims, arba skiria labai mažai. Ir apskritai, prie ko čia Rusija? Ji tik viena iš 42 šalių, kurių balai turi vienoda galia.
kad Rusija jaučia nostalgiją Pabaltijos šalims tai irgi ne paslaptis. Bet kada nors jai teks atprasti
Ir apskritai, prie ko čia Rusija?
P.S. Niekas Jums neatima galimybės žiūrėti tą "euro vizija" (baisu ) Visi turim laisvą pasirinkimąPaskutinis taisė Irma; 2009.05.16, 11:25.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Čia yra įdomi statistika, kurioms šalims Lietuva daugiausia duoda balsų ir iš kurių daugiausia gauna:
http://www.kolumbus.fi/jarpen/
viršuje paspauskint ,,analysis'' ir pasirinkit Lithuania.Paskutinis taisė Lettered; 2009.05.16, 11:30.
Comment
-
The Telegraph apie mūsų Dimą/Sašą.
1. Lithuania - Sasha Son - Love
A sensitive boy in a hat sits at the piano to sing the opening lines of Queen's We Are The Champions, and it's all downhill from there. The only thing to look forward to in this performance is right at the end, where he magically makes fire appear from his hand. And for his next trick, he's going to disappear and we'll never see him again.
After years of treating Eurovision as a joke, the UK is taking it seriously this year - very seriously indeed.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąThe Telegraph apie mūsų Dimą/Sašą.
And for his next trick, he's going to disappear and we'll never see him again.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąČia yra įdomi statistika, kurioms šalims Lietuva daugiausia duoda balsų ir iš kurių daugiausia gauna:
http://www.kolumbus.fi/jarpen/
viršuje paspauskint ,,analysis'' ir pasirinkit Lithuania.
Dar pastebėjau, kad Lietuva mėgsta išsiskirti taškų dalijimesi. Prisiminkime kai skyrėme 12 taškų Gruzijai, kuri nebuvo tų metų TOPinė daina. Sekančiais metais skyrėme 12 taškų prancūzams, kurie iš viso buvo gale... Tikėkimės kad ir šiais metais numesime nemažai taškų prancūzams.دائما الليتوانيه
Comment
-
Parašė Bensons Rodyti pranešimąAr tik ne Norvegas pagrindinis pretendentas į pergalę?
Comment
Comment