Dieve Dieve... Eilinis fiasko ir ne kitaip
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąDieve Dieve... Eilinis fiasko ir ne kitaip
O šiaip sakau reikia siųsti tokius atlikėjus kaip Minedai, Radžiai, Yvos ir pan. Kadangi neatrodo, kad laimėsim reikia sabotuoti konkursą Juos nušvilptų - nusileistų ant žemės gal.
Parašė sak76 Rodyti pranešimąDėl tų garsių Lietuvos atlikėjų, turėjom mes Fojė, Antį, BIX. Tos pačios Fojė šlovės Lietuvoje niekam niekada nebepavyks pasiekti, ir esmė čia netgi ne talentuose, o pačiame laikmetyje. Fojė populiarumo viršūnė sutapo su lūžiu visuomenėje, su idealų paieškomis, pokyčiais ir permainų siekiu.
Comment
-
Išsirinko Lietuva .Apskritai įspudis nekoks.Kuom tas Jeronimas Milius žmonėms patiko ?Nors išrinko jį ne tiek jau ir daug- viso labo 11000 žmonių.Labai nepatiko komisijos komentarai (ypač kai kurie J.Smorigino).Vieni buvo be atvangos kritikuojami, kabinėjantis prie smulkmenų, tuo tarpu Aistei Pilvelytei užteko tiesiog pastovėti scenoje, kad sulauktų liaupsių iš komisijos.Lyg nupirko juos visus.Jos daina, asmeniškai man kelianti asociacijas su Ispanija ar Turkija (apie Troja juk dainavo), tačiau tik ne su Lietuva.Mano nuomone tai dainai reikėjo šou, didelio, spalvingo pasirodymo.O ten stovėjo Aistė Pilvelytė.Ir viskas.Bene vienintelė daina lietuvių kalba (dar ''Laiptai''), Vilmos Voroblevaitės daina su tautiniais motyvais liko paskutinė, ją aplenkė visi, net šokių grupė (kam dalyvauja ?)''Funny beat''.Asmeniškai man geriausi pasirodė Augustė ir Sasha Son.O J.Milius man iš pat pradžių priminė ''Operos fantomą'', miuziklą.Tačiau ten, atrodo geriau dainavo žmonės.Mano subjektyvia nuomone, toli su ta J.Miliaus daina nenueisim.Gal klystu.Bet šiuo metu man atrodo taip.
Comment
-
Neistikejau Jeronimo, itariu, kad jo balsas ar dar kazkas bus giliai neidomu Europai. Bet tikekimes.
Siaip manau buvo siam finale perdem daug nevykeliu. Gaila, kad komisija taip tiesiai ir neisreiske, bet buvo akivaizdu, kaip antai 1, 2, 4, paskutinis numeriai...
O panele Raimonda, apsirengus kaip kalade ir su beveide daina, velgi puoselet lukesciu visai neturejo.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
butent. ir dar ivertinant balsa.
Parašė Edd Rodyti pranešimąSpėju, kad buvo taip:
Paauglių ir mažvaikių viltis - "Sasha Son"
Solidesnio amžiaus žmonių viltis - Jeronimas
Kas laimėjo, jau žinom.
Comment
-
Kas laimėjo, jau žinom.
Comment
-
Kas laimėjo, jau žinom.
o va Jeronimas....balso tembras,dainavimas...pamirskit tokias nesamones,atejo laikas kai geras dainavimas niekam nerupi...svarbiausia gera daina,kad ji istrigtu galvoje,kad neprailgtu jos klausytis,kad noretusi ne trik lausyt bet ir ziuret i vokalista ar vokalistus...
tiesa pasakiu man ir daugeliui ne tokiu profesonalu kaip Edd,oj atleiskite ir ne tokiu solidziu Jeronimo daina ne tik kad neuzstrigo bet ir pavadinciau ja super beveide daina....Turbut del to kad as mazvaikis ir neismanelis man buvo du pasirodymai kurie mano supratimu buvo tinkami Augustė ir Sasha son.
Dar vienas kuklus pastebejimas:jei jau jum patiko balsas ir solidumas jeronimo dainoje,tai prisiminkime du geriausius lietuviu pasiekimus Eurovizijoje-LT united ir Skamp(su savo visu laiku prasciausia daina) ten tikrai ir mamontovas ir erika parode savo visas vokalo galimybes ir privalumus?
vokalai isskirtiniai balso tembrai ir kiti dalykai ne eurovizijai...cia svarbiausia yra daina ir sceninis vaizdas,scenini vaizda kitiems dviems mano minetiems dainininkams galima dar sukurti,o va siam vyrukui su tokiu balsu ir tokia daina manau jau nieko ir nesukursi,dainoje jokios kuliminacijos,jokiu tempu sokinejimo,jokio beck'o....
neslifuotas grynuolis?galbut,bet aukso gabalo istraukto is upės niekas ant kaklo nesikabina daro papuosalus ar pan....taip kad daina o ne kiti dalykai svarbu manau
Comment
-
Parašė Road Rodyti pranešimąpaaugliu ir mazvaikiu
o va Jeronimas....balso tembras,dainavimas...pamirskit tokias nesamones,atejo laikas kai geras dainavimas niekam nerupi...svarbiausia gera daina,kad ji istrigtu galvoje,kad neprailgtu jos klausytis,kad noretusi ne trik lausyt bet ir ziuret i vokalista ar vokalistus...
tiesa pasakiu man ir daugeliui ne tokiu profesonalu kaip Edd,oj atleiskite ir ne tokiu solidziu Jeronimo daina ne tik kad neuzstrigo bet ir pavadinciau ja super beveide daina....Turbut del to kad as mazvaikis ir neismanelis man buvo du pasirodymai kurie mano supratimu buvo tinkami Augustė ir Sasha son.
Dar vienas kuklus pastebejimas:jei jau jum patiko balsas ir solidumas jeronimo dainoje,tai prisiminkime du geriausius lietuviu pasiekimus Eurovizijoje-LT united ir Skamp(su savo visu laiku prasciausia daina) ten tikrai ir mamontovas ir erika parode savo visas vokalo galimybes ir privalumus?
vokalai isskirtiniai balso tembrai ir kiti dalykai ne eurovizijai...cia svarbiausia yra daina ir sceninis vaizdas,scenini vaizda kitiems dviems mano minetiems dainininkams galima dar sukurti,o va siam vyrukui su tokiu balsu ir tokia daina manau jau nieko ir nesukursi,dainoje jokios kuliminacijos,jokiu tempu sokinejimo,jokio beck'o....
neslifuotas grynuolis?galbut,bet aukso gabalo istraukto is upės niekas ant kaklo nesikabina daro papuosalus ar pan....taip kad daina o ne kiti dalykai svarbu manau
Comment
-
Parašė molotov_47 Rodyti pranešimą...Juk pastebėjote, kad paskutiniai laimėtojai laimėdavo dažnai ne dėl geros dainos, o dėl gero pasirodymo scenoje....
o mano nuomone siemetinis Lietuvos pasirinkimas superinis. Dainos atlikimas ir vaizdas labai geras. Klausant siurpuliukai per nugara ejo. As manau Beograde mums bus viskas gerai.Mano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąEstų atstovai:
http://www.youtube.com/watch?v=hh1spUWaEYQ
Paskutinis taisė molotov_47; 2008.02.03, 15:30.
Comment
-
Parašė Road Rodyti pranešimąpaaugliu ir mazvaikiu
Apie Jeronimą mano nuomonė tokia: geras balsas, o daina su n kartų girdėta melodija. Paskutinės vietos neužims, bet greičiausiai bus arčiau galo.
Comment
Comment