siaip man tai visai liux dainele paprasti zmones, paprasta grazi daina, sekmes jiems Suomijoje
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija
Collapse
X
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąNa su tuo eiliškumu tai buvo kažkokių nesklandumų, susipainiojau pats šiek tiek. Kilo klausimas - kuo jums taip patiko Ščiogolevaitės pasirodymas? Tiesą sakant man jis pasirodė per daug kekšiškas. O 4fun grupės pasirodymas man patiko, nes jis profesionalesnis (bent man) ir labai patiko sceninis sprendimas. Tiesa, ši daina prisiminė į dainą Kalifornija dėl muzikos panašumo ir gitaristų įvaizdžio perteikimo. Nors 4fun abejoju ar yra eurovizinė daina, bet pastaroji man gražesnė. O Rūtos pasirodymas, kaip jau minėjau... Nors Rūtos pasirodymas yra labiau tinkamas eurovizijai Tad sunku spręst. Daina besąlygiškai geresnė grupės 4fun, bet pats pasirodymas - Rūtos. Tiesa, nesinorėtų, kad Eurovizijoj europiečiai per savo telikus matytų grupelės prostitučių pasirodymą, kuri atstovauja Lietuvą Iškart atsiprašau už kai kurių žodžių vartojimą, bet nesumąsčiau kaip juos pakeisti į kitus, tad... Beje, tai tik mano ir mano draugės nuomonė
scena yra scena , negali ten vienuoles buti, jos turi vienuolynus.
siaip man sweetness theory patiko, gaila menkai balsu surinko. daina ir atlikimas geras. visa kita- pilka mase. na 4fun puse velnio, bet neuzveda."Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).
Comment
-
Parašė moo Rodyti pranešimąMan labiausiai patiko Ashtrey - grynai dabartinės Eurovizijos formatas
Comment
-
Man patiko tas militaristinis variantas (nepamenu pavardės, gėda). Tik gal negerai, kad jei būtume siuntę jį, Europa tai galėjo priimt kaip bandymą nupirkti merginų kojų grožiu ir t.t. Siunčiau vieną sms už jį, nors dabar jau nebežinau ar tikrai už jį ir nusiunčiau
Laimėjęs variantas jau matytas (na, kad ir latviai gitarom susėdę berods grojo). Pati daina visai nieko, bet nemanau, kad visa tai sužavės Europą.
Comment
-
Ščiogolevaitės nežinai?Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąGal ir intelektuali, profesionaliai atlikta ta 4Fun daina, bet Eurovizijai ji nepatiks. Ne Eurovizijofanų stilius.Parašas :)
Comment
-
Nepykit, bet man, pasiskaičius jūsų kai kuriuos komentarus, susidarė įspūdis, kad jūs mąstot ne su galva... Kodėl jūs taip vertinat tą rūtos pasirodymą, aš visiškai nesuprantu. Labai aiškiai girdėjosi kaip jinai "nusidainavo". O tuo labiau tas jos šou tikrai nemanau kad išsiskirtu helsinkyje.
Kalbant apie 4fun, jūs prisiminkite brolių Olsenų pasirodyma. Aš nekalbu apie tai kieno daina yra įsimintinesnė, bet tie broliai atėjo, sudainavo, ir nugalėjo. Jokio kažkokio šou su kažkokiais super efektais nebuvo, nes jų arkliukas buvo pati DAINA. Viskas buvo sukoncentruota tik į ją. Todėl aš nematau nieko blogo kad laimėjo 4fun, nes jų arkliukas yra DAINA, o ne vaizdas.
Tad vietoj to, kad kritikuotumet kažką, turėtumes linkėti 4fun sekmės...
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąGal ir intelektuali, profesionaliai atlikta ta 4Fun daina, bet Eurovizijai ji nepatiks. Ne Eurovizijofanų stilius.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąEurovizijai reikia išsišokeliu. Pagal visas tendencijas, visi bandys taikytis prie "standartų". O 4fun daina šiemet gali tapti nestandartu ir užimti gerą vietą. Prisiminkim pernyštį bosnijos ir hercogovinos pasirodymą ir užpernykštį latviu pasirodymą. Jų dainos buvo lyriškos, bet jie užėmė labai aukštas vietas.Parašas :)
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąŠčiogolevaitės nežinai?
O jei rimtai, tai kuo ji tokia ypatinga, kad "suvalgytų" vieną kitą kilobaitą mano smegenų
Comment
-
Parašė moo Rodyti pranešimąMan labiausiai patiko Ashtrey - grynai dabartinės Eurovizijos formatas
Kairiarankis gitaristas groja solo, dešinė koja piekyje (tikrai orginalu).
Jei muzika skirta ne tik klausymui, visiems Ashtrey muzikantams repeticijose patarčiau pradėti groti atsistojus (reikia įprasti laykyti pusiausvyrą).Paskutinis taisė Giedra70; 2007.03.04, 23:58.
Comment
-
Parašė Svecias Rodyti pranešimąPažiūrėsim, pamatysim Man 4Fun visai patika, manau, kad ji tikrai nebogiau už Ščiogolevą pasirodys
Comment
Comment