Parašė amiko
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Darbas vasarą
Collapse
X
-
Parašė rimantasg Rodyti pranešimąJie uždirbt nori tai statybos kiap tik tauPaskutinis taisė Ametistas; 2008.04.08, 16:03.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Aš pats dirbau Amerikoje ir UK. Tai buvo gera patirtis visomis prasmėmis ir pakeliavau ir pinigų uždirbau tikrai daugiau, nei LT. Bet dabar manau sunkiau uždirbti labai didelius pinigus užsienyje. Bet bent vienai vasarai patarčiau išlėkti į USA, nors ir ant "savų" gryšite.....You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąAš pats dirbau Amerikoje ir UK. Tai buvo gera patirtis visomis prasmėmis ir pakeliavau ir pinigų uždirbau tikrai daugiau, nei LT. Bet dabar manau sunkiau uždirbti labai didelius pinigus užsienyje. Bet bent vienai vasarai patarčiau išlėkti į USA, nors ir ant "savų" gryšite.....www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Em... visi taip nutilo... Įdomu kaip kam sekasi darbų paieškos vasarai, kur ieškojote, kokio konkrečiai darbo. Gal jau radote?www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Pauliukas Rodyti pranešimąGeriausia susirandi darba per pazistamus, tada ir salygos buna normalios ir pinigai neblogi. Is savo patirties.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
a dėl darbų tai čia įdomiai.
Pirmiausiai dėl to, ar galima dirbti ir studijuoti vienu metu:
tai dažniausiai galima, bet kai vienas mano pažįstamas pasakė - tuomet netobulėji nei studijose, nei darbe. Tai neaišku, kiek iš to naudos
Dėl darbo vasarą - net nežinau, kokio rimtumo darbo ieškotis galima, kai dar laukia prieš akis antras magistrantūros kursas. Iš vienos pusės - jau nesinorėtų juodo, ar su mažu atlyginimu. Iš kitos pusės - dar nesinorėtų ir pastovaus, nes tuomet būtų didelė rizika mokslus mesti.
O žmogams su aukštuoju porai mėnesių niekas normalių darbų nesiūlo. Na, nebent per pažintis
Comment
-
Hmmm... O aš ruošiuos sekančią savaitę pradėt ieškot darbo. Šią savaitę išsilaikiau paskutinį egzaminą, belieka pradėt rašyti baigiamajį darbą. Esu dirbęs dvi vasaras per pažįstamus statybose vieną kartą pagalbinis, kitą kartą meistras taip pat nelegaliai šį bei tą kartkartėm
Iš tikrųjų neįsivaizduoju kaip tai reikės daryti klausinėju dirbančių bendrakursių, tačiau kiekvienas būtinai papasakos ką nors nauja bet vieną išvadą padariau - reikia bent vieną kitą kartą pačiam nueiti į pokalbį dėl darbo (ne per pažįtamus) ir tada jau gali susidaryt vaizdą, ko reikia ir kaip reikia
Tad bandysim
Comment
-
Na, atrodo jaunimėliui darbas ne toks jau svarbus, kaip maniau... O gal jau dauguma radote darbus vasarai? Įdomu kaip sekasi paieškose, papasakokit.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
Comment