Nors dar tik pavasaris, bet vasara jau artėja. Dabar pats darbų vasarai paieškų įkarštis. Didžiausias sujudimas jaučiamas tarp moksleivių, smarkiai konkuruojančių tarpusavy ir ieškančių darbo vasarai. Žinia, kad Lietuvoje trūksta darbuotojų, bet gal didelis norinčių dirbti moksleivių ir studentų skaičius užpildo trūkstamas darbo vietas..? O gal ne? Taigi padiskutuokime, pasidalinkime įspūdžiais, kaip sekasi darbo paieškos, ar jau pradėjote ieškoti, kur ir kaip ieškote, kokių darbų ir pan. Padėkime jaunimui įsidarbinti
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Darbas vasarą
Collapse
X
-
Darbas vasarą
Paskutinis taisė Ametistas; 2008.04.07, 20:30.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!Žymos: Joks
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąNeieškau, bat manau, kad tikrai galėčiau daryti daugiau, nei nešioti laikraščius. Deja, deja, niekas nepasitiki, niekas neleis.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąBūtum kaunietis, tai pasiūlyčiau Aš šią vasarą dirbsiu ten pat kaip ir praeitą. Alga šįmet bus didesnė, sąlygos man patinka, šefas nesikabinėja... Per visą savo gyvenimėlį esu dirbęs jau keturiose darbovietėse, pradėjau dirbti prieš dvejus metus, dirbau ir mokslo metų laiku savaitgaliais. Man darbą rasti nebuvo sudėtinga, nes žinojau kur, kaip ir kada tuo užsiimti. Pokalbiuose dėl darbo, žinojau ką pasakyti, ko nesakyti ir pan.
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąO kur dirbsi? (Jei ne paslaptis).www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Tadas Rodyti pranešimąĮdomu ar įmanoma kur nors gauti oficialų webdizainerio darbą ?
(bet deja man vos 14 metų, tačiau dirbu webdizainerio jau ilgą laiką)
Comment
-
Parašė zixelis Rodyti pranešimąjau kokias masinas turbut plausiwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąPalieku erdvę jūsų, gerbiamasis, minčių penui tekėti...visur grazu, bet vis skirtingu kampu :)
Comment
-
Parašė zixelis Rodyti pranešimąpajuokaut gi galima seip as pats studijuoju dieniniam, plius dar po 200h naktim isdirbu, apie darba daug zinau, vertinu tuos zmones kurie laisvu laiku, ypac moksleiviai, dirba, o ne bimbineja gatvemis ir negerus darbus isdarineja, spaudziu desine ir linkiu uzdirbt daug litu, kad isigytum ka esi suplanaves, juk tam tie pinigai ane?www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąMano du darbai iš keturių buvo susiję su protiniu darbu, dabar, deja, pastaruoju metu esu dirbęs tik fizinį, nes jie labiau apmokami. Neseniai teko išeit iš paskutinio darbo, kurį dirbau savaitgaliais, nes artėja egzaminai, taigi aukosiu laiką jiems. Jau daugiau nei metai iš tėvų neėmiau nei cento, dabar tik valgau iš jų kišenės. Dirbti ir mokytis tikrai nelengva, tiesą sakant niekam nepatariu, būnant dvyliktoku, dar ir dirbti mokslo metu. Man tai buvo pabandymas ir nebloga patirtis.visur grazu, bet vis skirtingu kampu :)
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąKas iesko tas randa. Darbo pasirinkimo yra tikrai. Tik nereik bijot ieskot. Nera skelbimuose, ieskok per draugus. Jei nei taip nei taip nerandi. Vadinasi nera noro dirbti.
1. Jaunimas mano, kad kovo ir balandžio mėnesiais dar anksti ieškoti darbą vasarai.
2. Jaunimas tik deda skelbimus, kad ieško darbo, bet darbdavių skelbimų nežiūri.
3. iki 16 m. jaunimas mums netinka, todėl renkamės tik vyresnius, bet jie nori didesnių algų, negu pakanka suaugusiems.
4. Kai kurie labai išlepę ir nori daug pinigų už mažai darbo.
5. Keistas bendravimo suvokimas - tik sms arba tik el. paštas.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąĮ uzsienį dirbt. Norvegija pvz. Keliaguba nauda.Paskutinis taisė Ametistas; 2008.04.07, 22:00.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimą5. Keistas bendravimo suvokimas - tik sms arba tik el. paštas.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąPastebėjau ir aš tai. Visus reikalus nori sutvarkyti sms ar el.paštu. Pvz, ką nors nori parduoti, tai sulauki sms (net ne vieno), vietoj to, kad paskambintų ir visko išsiklausinėtų. Tiesą pasakius juokinga ir keista, kaip jie darbo reikalus tvarkys nemokėdami bendrauti telefonu tik sms. O darbo ieškant, apriboti bendravimą, galbūt su būsimu darbdaviu, visai nelogiška ir labai nerimta Vis tiek teks persilaužtiwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
Comment