na, tikrai, pamatęs pirmą nuotrauką pagalvojau: "Toks aparatas rankose, o jis dar kažkuo nepatenkintas."
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mūsų nuotraukos
Collapse
X
-
Parašė [sp] Rodyti pranešimąna, tikrai, pamatęs pirmą nuotrauką pagalvojau: "Toks aparatas rankose, o jis dar kažkuo nepatenkintas."
Tai Hasselio muliažas
Comment
-
-
Parašė batman Rodyti pranešimą2008m.
Jau laikas būtų apsireikšti čia, tačiau dėl savo nick'o negaliu rodytis iš priekio...
Atvaizdas
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąO kas tas bachūras su mėlyna kepuraite?
Comment
-
Parašė batman Rodyti pranešimąKadangi esu batmanas, o ne catwomen turėtų būt aišku kas čia kaip...
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
-
Parašė batman Rodyti pranešimą2008m.
Jau laikas būtų apsireikšti čia, tačiau dėl savo nick'o negaliu rodytis iš priekio...
Comment
-
Parašė toshys Rodyti pranešimąPirma į galvą šovus mintis: krepšininkas iš JAV.. Kodėl? Net neįsivaizduoju
Comment
-
Parašė batman Rodyti pranešimąGeras ....Porą metų lankiau krepšinio treniruotes, žaidžiau už rajono amžiaus komandą, dabar mėgėjiškai pamėtau į krepšį,o rūbai fotkėje pirkti JAV prieš keletą metų ()... Kas tu? Šnipas iš CSI?
Comment
-
/\ Tamstos nuotrauka avatare?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė nepolitikas Rodyti pranešimątaip, o ką?
neturiu ko slėpti, namuose net užuolaidų nenaudoju
tik avatare maskvos olimpiados metais (1980)
Jei gerai pamenu, anksčiau Tamstos avatare puikavosi vieno pareigūno nuotrauka; taigi pamaniau, kad vieną pareigūną pakeitė kitas
Beje, mano avatare taip pat esu aš. Fotografuota Surdegyje, Anykščių rajone, siauruko stotyje, šių metų vasarąI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė nepolitikas Rodyti pranešimąne, nebuvo kitos nuotraukos, tokį žmogelį bėgiojantį kvadrate buvau pasirinkęs, bet labai jau isteriškai atrodė
o tavo graži šypsenaI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąFotkinti save veidrodyje su blicu negalima. Kažką negero reiškia, tik nežinau kąI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
Comment