Būtent, kai fotkinomės buvo su tapkėm, bus jam ne su kedais vaikščiot... Nusitąsė čiurnas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mūsų nuotraukos
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąBūtent, kai fotkinomės buvo su tapkėm, bus jam ne su kedais vaikščiot... Nusitąsė čiurnas
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąIr su manim pavojinga... nusifotkinau su situo dede, galvoju paziuret reikia kas cia toks.....pagooglinu, o wikiopedija raso kad negyvas jau .. tikiuosi ne as cia kaltas del to
gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė Kadafis Rodyti pranešimąNaujesnė
Atvaizdas
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąo mergina zino, kad internete atsidure?
Comment
-
Parašė Kadafis Rodyti pranešimąO sakai turėtų žinot? Ji gi antram plane
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNikai, su tokiais akiniais atsargiai: http://www.youtube.com/watch?v=EVcyNANK5cY
Comment
-
Comment