Smile'o ir nuotraukos derinys verčia mane manyti, jog tamsta grynas pankas, grynas maištautojas.
Originalus ir netikėtas pastebėjimas, bet netaiklus, nes jokioms subkultūroms neprijaučiu, kas manau iš aprangos matosi. Na o pamaištauti mėgstame visi, kiekvieno gyvenime yra tokių dalykų kurie mūsų netenkina.
Na ir nepataisytoje nuotraukoje save matau ir atpažinti be problemų galiu įdėsiu ir geresnių vėliau kada(kai jų bus).
Na, o šiaip man patinka tokios "pritemusios" nuotraukos kuriuose nelabai aišku viskas atitinka tokį požiūrį, kad su tais žmonėmis bent truputį, bet visados yra neaišku kažkas
Na, o kiti nededa, nes čia visgi ganėtinai nemaža bendruomenė susirinkus kurioje per dieną apsilanko gana daug žmonių ir žmonės paprasčiausiai nenori viešintis na, o kai kuriems tai va patinka taip viešintis
"Nenormaliai reaguoti į nenormalią padėtį yra normalu." - V.E.Frankl
Įdomu, kodėl žmonės deda neapdirbtas nuotraukas, kuriose nieko nesimato?????
Pataisiau kiek mokėjau... Dabar nors veidas matosi...
Nemanau kad čia būtina dėti nuotraukas kaip ant paso, kad tik viskas kuo aiškiau matytųsi, aš ir pats dažnai mėgstu tokias pritemdytas, paphotoshopintas ir t. t. paliekant kažkiek paslaptingumo
kazkaip nutolom nuo pagrindines temos .... tai kur Viliaus seses foto ? Ar cia Vilius taip tikisi ,kad viskas uzsimirs ?
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment