Tomizmas - šiuolaikinis Rubensas )
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mūsų nuotraukos
Collapse
X
-
Dėkuj dėkuj, už liaupses ir šiaip pastebėjimus
Parašė Paulius Rodyti pranešimąSmile'o ir nuotraukos derinys verčia mane manyti, jog tamsta grynas pankas, grynas maištautojas.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
img40.imageshack.us/img40/5663/picture207q.jpg
2008 -ųjų metų vasarą prisiminus..
Tik grįžęs iš Švedijos, dar keletą dienų praleidau Vilniuje ir nepraleidau akimirkos nusifotkinti prie ambasadosPaskutinis taisė Silber418; 2009.06.11, 06:08.
Comment
-
Parašė mindakas Rodyti pranešimąĮdomu, kodėl žmonės deda neapdirbtas nuotraukas, kuriose nieko nesimato?????
Pataisiau kiek mokėjau... Dabar nors veidas matosi..
Comment
-
Na ir nepataisytoje nuotraukoje save matau ir atpažinti be problemų galiu įdėsiu ir geresnių vėliau kada(kai jų bus).
Na, o šiaip man patinka tokios "pritemusios" nuotraukos kuriuose nelabai aišku viskas atitinka tokį požiūrį, kad su tais žmonėmis bent truputį, bet visados yra neaišku kažkas
Na, o kiti nededa, nes čia visgi ganėtinai nemaža bendruomenė susirinkus kurioje per dieną apsilanko gana daug žmonių ir žmonės paprasčiausiai nenori viešintis na, o kai kuriems tai va patinka taip viešintis"Nenormaliai reaguoti į nenormalią padėtį yra normalu." - V.E.Frankl
Comment
-
Parašė mindakas Rodyti pranešimąĮdomu, kodėl žmonės deda neapdirbtas nuotraukas, kuriose nieko nesimato?????
Pataisiau kiek mokėjau... Dabar nors veidas matosi...Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąManau kad tamstai laikas susirūpinti figūra Bo merginos visokios pradės vengt
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąimg40.imageshack.us/img40/5663/picture207q.jpg
2008 -ųjų metų vasarą prisiminus..
Tik grįžęs iš Švedijos, dar keletą dienų praleidau Vilniuje ir nepraleidau akimirkos nusifotkinti prie ambasados
Comment
-
-
-
kazkaip nutolom nuo pagrindines temos .... tai kur Viliaus seses foto ? Ar cia Vilius taip tikisi ,kad viskas uzsimirs ?KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
Comment