Tiesiog saugausi nuo psichų virtualioje erdvėje .
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mūsų nuotraukos
Collapse
X
-
Būtina įvesti priverstinį šalinimą iš forumo asmenų, nepaviešinusių savo nuotraukų bent vienu iš šių atvejų:
a) jei parodyti savo nuotrauką prašo mažiausiai 3 forumo nariai
b) jei narys išbuvo daugiau nei 2 metus forume ir/ar yra publikavęs daugiau nei 500 pranešimų.
Kur žiūri adminai? Kas čia per anoniminis forumas su visokiais paveiksliukais ir atavarais?
Comment
-
Parašė mindakas Rodyti pranešimąBūtina įvesti priverstinį šalinimą iš forumo asmenų, nepaviešinusių savo nuotraukų bent vienu iš šių atvejų:
a) jei parodyti savo nuotrauką prašo mažiausiai 3 forumo nariai
b) jei narys išbuvo daugiau nei 2 metus forume ir/ar yra publikavęs daugiau nei 500 pranešimų.
Kur žiūri adminai? Kas čia per anoniminis forumas su visokiais paveiksliukais ir atavarais?
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąNebent Liucija atrodo kaip jos "avataras", o tada yra argumentas, kodėl jin nededa nuotraukų...Juk turbūt tokias mickeymouse'o ausis paslėpti gana sunku po plaukais...
Kuo daugiau spausit, tuo ilgiau mano fotkės nepamatysit .
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąTiesiog saugausi nuo psichų virtualioje erdvėje .
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNerimti argumentai. Pagal tokią logiką galima spręsti, kad vaikštai po miestą prisidengus veidą, saugodamasi nuo psichų
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąKą čia žinosi? Gal su hidžabu vaikštau apsidengus .
Comment
-
Parašė ievutu Rodyti pranešimąInnuendo, vyk šalin panelė savo kompleksus visus, juk psichų čia nėra, tik normalūs piliečiai... Lįsk iš urvooooo
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąBrangioji, pas mane kompleksų jokių nėra. O dėl psichų galima pasiginčyti .
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNu dar pasakyk kad aš psichas
Comment
-
Parašė ievutu Rodyti pranešimąNa supranti, žmonėms su protine negalia šiame forume nėra ką veikti
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąBrangioji, pas mane kompleksų jokių nėra. O dėl psichų galima pasiginčyti .Paskutinis taisė Lettered; 2008.11.30, 16:27.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąKam save apgaudinėti, lyg šitame forume psichų būtų O jeigu žmonių bijai, tai gan didelis kompleksas
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąŽiūriu mano sakinys dėl psichų sulaukė daug dėmesio . Vasarą galėsim meet'ą surengt, jei jau taip forumiečiai nori mane pamatyt .
Comment
Comment