Parašė Vilius
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mūsų nuotraukos
Collapse
X
-
Baikit varyt nesąmones!
Mano giliu įsitikinimu kojinės dėvimos kartu su basutėmis yra aukšto išsilavinimo bei žmogaus gerbiančio savo tautos kultūrines tradicijas požymis.
Jau daugelį amžių Lietuvoje vyžos nešiojamos su autais, o ne ant basos kojos. Nesame mes kokie graikai, ar italai, kad dėvėtume apavą ant basų kojų kaip kokie iškrypėliai.
Comment
-
Baikit varyt nesąmones!
Mano giliu įsitikinimu kojinės dėvimos kartu su basutėmis yra aukšto išsilavinimo bei žmogaus gerbiančio savo tautos kultūrines tradicijas požymis.
Jau daugelį amžių Lietuvoje vyžos nešiojamos su autais, o ne ant basos kojos. Nesame mes kokie graikai, ar italai, kad dėvėtume apavą ant basų kojų kaip kokie iškrypėliai.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąo kad žinočiau, tu čia rimtai, ar kaip visada...
Taip pat galima suprasti, kad mindakas nešioja kojines kartu su basutėm, ir kartais vyžas užsitempia su autais
P.S. Mindakui jau laikas savo foto talpinti ... pakankamai postų čia prirašęs, kitaip sakant veteranas be patirties*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąO tai ką sakytumėt tiems, kurie gumines tapkes su juodom kojinėm vienu metu apsiauna?
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ jis matyt minėjo išėjimą į žmones tokiu apavu.
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimą/\ Ne ... jis siūlė savo fot įdėt
O siaip tai:
Parašė C5 Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąmjso - nelabai mėgstu basas būti, todėl ir nešioju kojines
Comment
-
Nu aišku čia skonio reikalas, bet aš prie sabanoškių jei maunuosi tai tik trumpas kojines O tokie kur prie abibo guminių šlepečių užsideda dar kokias ilgas šviesias kojines... Na... Iš kart galima spręsti, kad greičiausiai iš provincijos kilę... Nes tos šlepetės iš vis skirtos tik baseinams, o ne kaip naudojamos mūse, visuose mūsyse...
Comment
Comment