Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mūsų nuotraukos
Collapse
X
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąČia gal net ne kopija, o tėvelisAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė Rydik Rodyti pranešimąSakykit ką norim bet man į minedą nepanašu..labiau į Šležą
Comment
-
Parašė Rydik Rodyti pranešimąSakykit ką norim bet man į minedą nepanašu..labiau į Šležą
Comment
-
Parašė mindakas Rodyti pranešimą
izvelgiu tam tikra panasuma (kompozicijoje - ne veido bruozuose )
xXx. Purvina fantazija. Kai nerūpi niekas, ką sako kiti. Kai paskęsti tyloje, cigaretės dūmuose ar glamonių kvaituly.
Comment
-
Tiesiog, kaip sake, juoda kaip giltine ;D
Su savo mylimiausiuoju... ;* Per Tave man reikia keltis naktim, nes Tu temoki tik viena pasakyt "Est", ir tik kartais švelniais žvilgsniais liūliuoji mane vakarais. [Kažkur ten šiltai įsisukęs]
xXx. Purvina fantazija. Kai nerūpi niekas, ką sako kiti. Kai paskęsti tyloje, cigaretės dūmuose ar glamonių kvaituly.
Comment
-
Na va... Dabar išgaravo FlagMan panašumas į Minedą visiškai, na bet anoj foto tai tikrai buvo panašumasMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė balabanas Rodyti pranešimąievutu kas ten pirmoj foto tarp tavo ranku ??? kaskoks nemalonus man jisAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąTen žąsinas moliūgas. O kokie tau dar malonūs?
Comment
-
Parašė Giedra70 Rodyti pranešimąO Nikas tikrai panašus į Justą.
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąPala pala as dar ir i Dzoni Deppa moku buti panasus D
Guminis zmogus*******
Miestai.net Fb
Comment
Comment