Su kursioke/gera drauge papokštavom Valstybiniame Danijos Karališkajame Menų Muziejuje...Prašau Jūsų taip nesielgti su brangia valstybine nuosavybe - eksponatais...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mūsų nuotraukos
Collapse
X
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąseniau važiuodavau sirgt už "Gardėsio" komandą 1000km varžybose ir ne tik dabar kai jos nebeliko, tai paskutinėse varžybose ir nebuvau, bet šiemet manau reiks paplanuot ir ištaikyt ant varžybų Tik ten galėtų būti daugiau info pranešama eiliniams žiūrovams , kaip kas važiuoja, kaip keičias situacija... Nes atėjusiam eiliniam žmogeliui sunku būna susigaudytMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ šiaip klausimas - nu kam tau tiek plaukų? yra tam tikra riba, iki kurios dar gražu, bet kaip sakoma - kas per daug tas jau nesveika..
Kol kas niekaip nedrįstu padoriai nusitrumpinti. Ausys labai atlėpusios. Ir šiaip jau pripratau.
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąPauliau nesikirpk ir neklausyk daktarų. Plaukai ne liga. Ir nejausk diskomforto jei kažkam tai atrodo virš ribos, šiaip čia yra jų problema, o ne tavo.
Nors šiuolaikinėms (toms, kurios nerūko) merginos jie netrukdo, anaiptol - labai patinka. Tai dar vienas faktorius, dėl ko nesikerpu
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ o kur aš sakiau, kad liga?
Parašė daktaras Rodyti pranešimą<...> kam tau tiek plaukų? <...> tas jau nesveika..
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąyra tam tikra riba, iki kurios dar gražuW. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąO jei rimčiau tai man tikrai kvailai skamba tokie patarimai kitiems, gerai kad aš juos išgirsdavau tik iš savo močiutės. Dėl suplyšusių džinsų ar plaukų.
Comment
-
Parašė naglisc Rodyti pranešimąxexe Kaunas skustagalviu miestas ilgi plaukai jiems iš mados išėjo dar septintame dešimtmetyje.
o jei rimtai. tai daktarams ir ypač chirurgams ir stomagtologams visai higieniška būti plikiems, nes tada neprikrenta plaukų į atvertas paciento ertmes
Comment
-
Mano brolis labai ilgus nešiojo, net ilgesnius už mano Bet kai ruošėsi į kariuomenę, teko nusikirpti, dabar jau nebeaugina*******
Miestai.net Fb
Comment
Comment