Su kursioke/gera drauge papokštavom Valstybiniame Danijos Karališkajame Menų Muziejuje...Prašau Jūsų taip nesielgti su brangia valstybine nuosavybe - eksponatais...
seniau važiuodavau sirgt už "Gardėsio" komandą 1000km varžybose ir ne tik dabar kai jos nebeliko, tai paskutinėse varžybose ir nebuvau, bet šiemet manau reiks paplanuot ir ištaikyt ant varžybų Tik ten galėtų būti daugiau info pranešama eiliniams žiūrovams , kaip kas važiuoja, kaip keičias situacija... Nes atėjusiam eiliniam žmogeliui sunku būna susigaudyt
Na praeitose ir komentavo per garsiakalbius laiks nuo laiko ir Ventus Naftos stende pastoviai pirmi 5 švietė
/\ šiaip klausimas - nu kam tau tiek plaukų? yra tam tikra riba, iki kurios dar gražu, bet kaip sakoma - kas per daug tas jau nesveika... (čia tik posakis, nebūtina į jį taip jautriai reaguoti ir suprasti labai tiesiogiai )
/\ aaa taip ir maniau, kad yra kažkas, ką bandai paslėpti nu tokiu atveju spręsk pats tuomet, galbūt pabandyk nusikirpti ir pažiūrėk, koks efektas. jeigu bus blogiau nei dabar, plaukai juk vėl ataugs
Pauliau nesikirpk ir neklausyk daktarų. Plaukai ne liga. Ir nejausk diskomforto jei kažkam tai atrodo virš ribos, šiaip čia yra jų problema, o ne tavo.
Pauliau nesikirpk ir neklausyk daktarų. Plaukai ne liga. Ir nejausk diskomforto jei kažkam tai atrodo virš ribos, šiaip čia yra jų problema, o ne tavo.
Aš nejaučiu. Bet man vistiek patinka eiti per mokyklą ir išklausyti 28 "pagyrimus" apie mano plaukus. Tik Vilniuj ar užsienyje gali atsipalaiduoti.
Nors šiuolaikinėms (toms, kurios nerūko) merginos jie netrukdo, anaiptol - labai patinka. Tai dar vienas faktorius, dėl ko nesikerpu
xexe Kaunas skustagalviu miestas ilgi plaukai jiems iš mados išėjo dar septintame dešimtmetyje.
o jei rimtai. tai daktarams ir ypač chirurgams ir stomagtologams visai higieniška būti plikiems, nes tada neprikrenta plaukų į atvertas paciento ertmes
<...> kam tau tiek plaukų? <...> tas jau nesveika..
O jei rimčiau tai man tikrai kvailai skamba tokie patarimai kitiems, gerai kad aš juos išgirsdavau tik iš savo močiutės. Dėl suplyšusių džinsų ar plaukų.
O jei rimčiau tai man tikrai kvailai skamba tokie patarimai kitiems, gerai kad aš juos išgirsdavau tik iš savo močiutės. Dėl suplyšusių džinsų ar plaukų.
Mano seneliai vis dar lengvai šokiruoti. Labai jau konservatyvūs.
xexe Kaunas skustagalviu miestas ilgi plaukai jiems iš mados išėjo dar septintame dešimtmetyje.
o jei rimtai. tai daktarams ir ypač chirurgams ir stomagtologams visai higieniška būti plikiems, nes tada neprikrenta plaukų į atvertas paciento ertmes
nusisvaigai ir pats nepatikėjai Kaune taip pat pilna su tokiom, kaip Paulius šukuosenom, aš tai išvis nematau čia problemos, kam kaip patinka, tas taip tegu ir nešioja. Tik gal gotai man nepatinka, bet jei jiems gerai, tai man tuo labiau
šiaip tai vyrai labai jau įsijautėt. visų pirma - čia dar reiktų pažiūrėt, kur daugiau yra skustų, ar tuo labiau skinų, kurių kaune išvis nėra ir jie kitataučių neužpuldinėja
Comment