Parašė Gator
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mūsų nuotraukos
Collapse
X
-
Parašė GatorParašė Edddedu kitu forumieciu nuotraukas be ju sutikimo ar prasymo
Parašė GatorAtsiprašau labai, o Didysis Edd!
Šio žmogaus nuotraukų yra pilnas viešas internetas, kur bet kada gali juo pasigrožėti. Aš patalpinau tik nuorodą į vieną iš jų. Jei Udrius pageidaus, ją pašalinsiu.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąŠio žmogaus nuotraukų yra pilnas viešas internetas, kur bet kada gali juo pasigrožėti. Aš patalpinau tik nuorodą į vieną iš jų. Jei Udrius pageidaus, ją pašalinsiu.
1. Nepagalvojai kad galėjai neteisingai indentifikuoti žmogų? Udrius - gali reikšti ir nicką, tarkime, įvedus į google vardą udrius, gausite ir tokį rezultatą:
Forumas banga Udrius - Atkaklus šaunuolis (http://banga.balsas.lt/lt/2user.byNick/?nick=Udrius) , udrius - narės profilis - manodrabuziai.ltwww.manodrabuziai.lt/narys/123046-udrius , ir etc.
Taigi, ar ponų spėjimai teisingi????
2. tema vadinasi dalyvų foto, bet ne kur dalyviai dirba, ką veikia ir kuom užsiima. Kaip čia taip yra Edd, būdamas moderatoriumi, rašai ne į temą? Ar ne laikas nuobaudą gauti ?
Beje, Edd, ar Inete ieškai visų forumo dalyvių foto, ar tik labai parūpo personažas Udrius ?
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąŠio žmogaus nuotraukų yra pilnas viešas internetas, kur bet kada gali juo pasigrožėti. Aš patalpinau tik nuorodą į vieną iš jų. Jei Udrius pageidaus, ją pašalinsiu.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąTai daugelio forumiečių nuotraukų yra viešame internete, bet gal jie nenori čia viešintis? Dar būtų kažkiek suprantama jei jis būtų prisistatęs vardu pavarde čia forume. Gėdingas poelgis ir keista, kad to nesupranti.
Comment
-
Parašė udriusEgiuxz - man negėda - nes aš čia esu savo vardu ir atsakau už savo žodžius. O visi JŪS kai esate? Pasislėpę už nieko nereiškiančių nikų ir bijantys savo minčių, drąsus tik čia.
Comment
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimą/\ Oho, kažkaip visai kitaip įsivaizdavau...Paskutinis taisė Silber418; 2016.05.26, 11:55.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąMan nepatinka "selfiai".
Comment
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąSelfis yra geras dalykas, kai nori nuotraukos su savimi, bet neturi kas nufotografuotų. Absoliučiai visą laiką kažkas iš paskos gi nevaikšto.
Iki visai neseniai gyvenime nebuvau dares selfio, bet kartą teko, nes reikėjo pasidaryti foto su kažkuo, ko nebus daugiau galimybės matyti ir nebuvo kas fotografuotų. Žodžiu dabar mano per visą gyvenimą padarytų selfių skaičius išaugo iki 1
Comment
Comment