Ten krauna zaidima Medal of Honor
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mūsų nuotraukos
Collapse
X
-
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Paskutinis taisė Ežiukas; 2006.05.09, 01:29.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Manau su Geex mes tubut nepazistami, sitie "falai" skirtingose vietose buvo sukonstruoti
na su tavim gal ir vaziavom.... siaip as tave atpazinciau nes teko tavo nemazai nuotrauku tiek cia, tiek ssc matyti
bet su tavo mergina berods tai teko vaziuoti tu pagal mano labai sudetingus skaiciavimus turetum 11 aukste gyventi as teisus?
Comment
-
Parašė ArtasManau su Geex mes tubut nepazistami, sitie "falai" skirtingose vietose buvo sukonstruoti
na su tavim gal ir vaziavom.... siaip as tave atpazinciau nes teko tavo nemazai nuotrauku tiek cia, tiek ssc matyti
bet su tavo mergina berods tai teko vaziuoti tu pagal mano labai sudetingus skaiciavimus turetum 11 aukste gyventi as teisus?
Tavęs iš kart neatpažinau, bet kai paspaudei važiuot į 16 aukštą, pagalvojau, kad čia galėjo būt tas pats Artas
O kaip mano panelę atpažinai, beje?
Jo, gyvenu 11 aukšteMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė MantazHehe, kažkokie panašūs abu
Tavęs iš kart neatpažinau, bet kai paspaudei važiuot į 16 aukštą, pagalvojau, kad čia galėjo būt tas pats Artas
O kaip mano panelę atpažinai, beje?
Jo, gyvenu 11 aukšte
o tavo panele atpazinau labai paprastai musu name(dabar ir tavo ) vieni kitus pazista ir zino labai gerai
tai tiesiog pamaciau nauja veida ir dar 11 aukste islipo ir dar i desine iseidama is lifto pasuko ir dar simpatiska
ir dar pradejau kalbinti, bet ji pasake kad jos bicas yra labai kietas, duos man velniu ir is miestai.net isbanins
tai susilaikiau
taip as ir supratau kad ten tavo panele
Comment
Comment