Tomizmas ausinės kaip pas mane .
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mūsų nuotraukos
Collapse
X
-
Sveiki. Radau puslapį, kuriame siūloma parsisiųsti programą, su kuria galima savo ar kito žmogaus nuotrauką paversti paveikslėliu. Bet man ji kažko neveikia — arba aš joje kažko nesuprantu, arba kažkas ne taip su mano kompiuteriu
Gal yra susidomėjusių tokiais dalykais ir galėtų pasidalinti įspūdžiais/įgūdžiais ar net rezultatais kas, kur ir kaip?
http://mywebface.mywebsearch.com/download/index.jhtml
Iš anksto dėkoju
P.S.: jeigu paskelbiau ne toje temoje — labai prašau tų, kurie tai jau sėkmingai išbandėte, paaiškinte man bent į AŽPaskutinis taisė Mantas; 2009.12.21, 10:32.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąSveiki. Radau puslapį, kuriame siūloma parsisiųsti programą, su kuria galima savo ar kito žmogaus nuotrauką paversti paveikslėliu. Bet man ji kažko neveikia — arba aš joje kažko nesuprantu, arba kažkas ne taip su mano kompiuteriu
Gal yra susidomėjusių tokiais dalykais ir galėtų pasidalinti įspūdžiais/įgūdžiais ar net rezultatais kas, kur ir kaip?
http://mywebface.mywebsearch.com/download/index.jhtml
Iš anksto dėkoju
P.S.: jeigu paskelbiau ne toje temoje — labai prašau tų, kurie tai jau sėkmingai išbandėte, paaiškinte man bent į AŽPaskutinis taisė Mantas; 2009.12.21, 10:32.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąIr ką tai galėtų reikšti?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąTotaliai neįsivaizduoju. Todėl ir prašau patarimoMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąTokie ID gali būti išduodami partneriui sekti jo "darbo" rezultatus ir atitinkamai jam atlyginti, taigi dėl šios priežasties šį parametrą pašalinu. Taip pat tikiuosi, kad tu neturi jokių interesų su šiuo puslapiu.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė zixelis Rodyti pranešimątu Wycka per facebooka susirask tokia programa, be virusu ir pukiausiai veikiaI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąNa prisipažinsiu nelabai supratau prie ko čia sekimas ir atlyginimai, bet jeigu tai gali duoti žalos, tai velniop tą pusląpį. Aš jį atradau netyčia — ieškojau info apie UFO virš Kremliaus per google, ir vienoje svetainėje pamačiau nuorodą, siūlančią savo nuotrauką paversti paveikslėliu ir panaudoti kaip avatarą. Susidomėjau, bet niekaip nesisekė net pradėti, todėl paprašiau forumiečių patarimo. Kaip supratau, ne man vienam nieko neišeina
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimątie kodai yra ne zala, o reff kodai, pvz tu reklamuoji ta puslapi ir gale pridedi toki tau vienam suteikta koda. Zmones per ji registruojasi ir tas puslapis tau atitinkamai uz tavo atvestus lankytojus kompensuoja pinigais ar prizais ar panasiai. Paprastai forumai tai traktuoja kaip spama noint pasipelnyti.
Gal aš kad tuo patikėjau?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
oj cia toolbara siulo nemokamai instaliuot tai patikek jie uzdirba is ju, vieni is reklamos, kiti is cookie stuffing (tau prifarsiruoja visokiu cookiu i kompa ir pvz tu perki kokiam amazon.com kanors ir jie gauna komisinius, nes tipo ju cookis pas tave ir tu tipo buvai ju rekomenduotas amazonui, amazonas jiem us tai komisinius), kiti malware, spyware toolbarai instaliuoja tau ir tt ir dar visokiu budu yra kaip jie pinigus daro... Jei imanoma niekada neinstaliuokit jokiu nemokamu toolbaru savo narsyklese
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąWycka: iš kur gavai tą nuorodą? Tau ją kažkas atsiuntė ar gavai ją internete?
Nebelabai pamenu, bet šią nuorodą pamačiau atidaręs šiame paveikslėlyje matomą 4 ar 5 nuo viršaus nuorodą. Dabar aptikrinęs jos neberadau Nežinau, tik spėju, kad tai buvo kažkas panašaus į tokią reklaminę nuorodą, kokią matome mūsų forumo juostoje tarp mėnesio nuotraukos ir pačių diskusijųI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
Comment