Taigi pagrindinis čia akcentas šalikėlis Lietuva.. nesupratingas tu, Fredi Visa foto serija su juo
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mūsų nuotraukos
Collapse
X
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąNuvylei Hammer. Tikėjausi foto būsi su kuriuo nors krepšininku. Gal MažučiuMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąturininga daktaro vasara :
daktaras vestuvėseKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ nu dar ne
davai, nestabdykit... m.net forumieciai baliaus noriPaskutinis taisė Aidzius; 2009.09.14, 00:31.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimątai ko lauki, pirmyn. Zinok visai nebaisu ...ar cia ji taves neima ?
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ o kur nuskubėsi, kai dar ne po vienu stogu gyvenam, plius savo subinių dar pilnai neišsilaikom?
http://www.senukai.lt/p.php/turizmo-...t_tab=articlesKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąBaik juokus, pažiūrėk kiek Daktarui metų.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąna taip , matau....senbernis jau juokauju .... siaip askiu neskubek, bet...metai bega ... as cia taip pries savaite netycia paklausiau ..ir taip netycia atsake ...ir netycia atsakyma buvo teigiamas
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąbus ir mano kažkada teigiamas
Na ta proga, pirma karta istorijoje, isidesiu savo foto cia... nes Boruzele kazkada grasino idet, tai mintyse permeciau kokia mano foto ji galetu turet....tai geriau pats idesiu, nes pas ja jei esu kur, tai ziaurokas toks , kam zmones gasdint
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė WILD_WEST Rodyti pranešimąKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąSu Mantu tik susimojavom, bet fotiko nebuvo šalia, o ir apšilinėjo chebra O kitų nepažystu tai per drovus buvau prašyt fotoKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąbroliai saunuoliai, viskas normaliai
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąstogą aš turiu, ir visai neblogą
http://www.lrytas.lt/-12526635231252...5-lietuvai.htmKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė WILD_WEST Rodyti pranešimąJo tikiuosi ateity tupes ne one.lt tipo forumuose, o miestai.netKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąeini ir prasai... kazkada,kai jaunas buvau...ta gera vasara Svedijoj teko garbe su visa rinktine (po viena aisku) iskart po pergalingu pusfinalio rungtyniu su Prancuzija. O Stokholme, pamates Kazlauska ir Karnisova turejau naglumo pribegt ir prasyt foto...vidury laaabai judrios gatves.. dege raudonas sviesaforas , ramu buvo..mes ten fotografuojames.....po sekundes pajutom kad vidury labai judrios gatvesMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
Comment