Parašė Irmux
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mūsų nuotraukos
Collapse
X
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąPaskutinių naujienų žiniomis rasistai labiausiai siautėja Klaipėdoje ir Vilniuje, Vilniuje 100 000 gyventojų tenka 1,5 karto daugiau (blogiausias rezultatas Lietuvoje) nusikaltimų nė Kaune. Tad, jei jau nori klijuot etiketes, klijuok jas pagal „nuopelnus“ pradedant „lyderiu“"Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).
Comment
-
Parašė Andrew Rodyti pranešimątiesa pasakius, teko lankytis vėl savaitgalį KAune. Akropolyje Tai man kaip tik pasirodė, kad Kaune labai stilingi žmonės. Neteko matyti nuskriaustų žmonių (pilkų budulių-treninginių). Manau, kad sumušimas dėl aprangos, šukuosenos, auskaro, kitokio stiliaus etc. yra praeitis (buvo būdingas tam tikru pereinamuoju socialinio-ekonominio vystymosi laikotarpiu)
Kuo skiriasi kokia Zara ar koks ten biesas Kaune ir Vilniuje? Abejoju kuo nors ar skiriasi.Paskutinis taisė tivoli; 2007.09.17, 23:21.
Comment
-
Parašė Andrew Rodyti pranešimąNeteko matyti nuskriaustų žmonių (pilkų budulių-treninginių).
Comment
-
Parašė vytauc Rodyti pranešimąMan susidarė įspūdis, kad didžioji dalis LT budulių ir pan. plauko geziukų jau senai šiurpina Airiją, arba sėdi.
Airija bene labiausiai panaši į Lietuvą. Kur žvelgsi - visur pilna avinų.
arba
Pastebejau, kad lietuviu seseliai ilgesni nei patys lietuviai.
Tuom ir busim idomus Europos policijai.
J.E.
Comment
-
Parašė Andrew Rodyti pranešimątiesa pasakius, teko lankytis vėl savaitgalį KAune. Akropolyje Tai man kaip tik pasirodė, kad Kaune labai stilingi žmonės. Neteko matyti nuskriaustų žmonių (pilkų budulių-treninginių).
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąSiaip Akropoly nors treninguotu ir mazai vaiksto, bet apie stiliu kalbet neverta... Net nzn kas geriau butu ar treningai, ar kaip dabar armijos tu visokiu, gotu, emo, hipiu, ir kitokiu "neformalu"... ju as stilingais nepavadinciau.
o jei tave tas erzina, tai tavo psichologines bėdos ir kompleksai.
pats turbūt esi pilkasermėgis
be to, treninguoti žmonės dažnai yra agresyvūs.ir kodėl pikti kompleksuoti žmonės, kurie nieko kito nesugeba kaip tik erzintis dėl kitokio žmonių apsirengimo, yra geriau. Čia mistika.
Parašė tivoli Rodyti pranešimąVa va didžiausia pramoga atvykus į Kauną - Akropolis...Čia panašiai, kaip daug mano pažįstamų kauniečių važiuoja į Vilnių, Gedo prospektą pro parduotuves trainiotis. Absurdo komedija.
.Paskutinis taisė Andrew; 2007.09.18, 10:05."Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąNežinojau, kad tu panelė Koks tabakas?
Akela
Kaunietė
Ir dažnai taip panelė kaljanu svaiginasi?Paskutinis taisė rat; 2007.10.10, 20:04.
Comment
-
Nežinojau, kad tu panelė Koks tabakas?
Kiek pamenu, mėlynių
Ir dažnai taip panelė kaljanu svaiginasi?
Kur tu man matyta?
Galvojau tik nuotrauką įmesiu, o čia tiek dėmesioPaskutinis taisė Boružėlė; 2007.10.10, 20:09.
Comment
Comment