Na kadangi foto pradėjom kelt tai įmesiu ir aš kaip tik po ranka pasitaikiusią Su itin šiltais prisiminimais Foto iš 2006m Horn Grand Prix. Išlekėm su 2 draugais 4 dienom į pajurį ir tai neabejotinai buvo geriausios mano praėjusios vasaros dienos Laukiu nesulaukiu šių metų Horn'o Beje sėdžiu greičiausiame pernai metų bolide Turėjom galimybę pasisvečiuoti jų palapinėje Gaila labai buvo Dapšo ir komandos, kad dėl gedimo prarado nugalėtojų titulą
Kad aš taip įdegt galėčiau
Mes irgi į Horn'ą varom
Natūralus ten įdegis Bet pavasarį buvau netoli tokio įdegio ir nenatūraliai Vaikystėj pliaže buvau retas svečias, neišgulėdavau su tėvais Dabar kai varau su draugais tai tinklą palošiam, tai Sudoku pasprendžiam ta dar ką ir prabūnam pusdienį pliaže Nors ir su tėvais jau kažkaip atsirado valios pabūt ilgiau Vaikystėj pliažui antipatiją jaučiau
Eina sau. Kaip jūs čia visi šūstrai. mano tai fotke ieskoke, gal 2 metų senumo. Bet kai jums tai tiks. Kitą fotkę pamatysite per seimo rinkimus gal juokauju.
317478
Ai. jo. dar gi praita visa sezona Gubernijos reklamoj šmėkčiavau pirmam plane. Tai dabar kas antras sutiktas man sako:
Tu man kažkur matytas
Nemokėsiu atsidaryt Įtariu ten prisireginus reik būt
Ai. jo. dar gi praita visa sezona Gubernijos reklamoj šmėkčiavau pirmam plane. Tai dabar kas antras sutiktas man sako:
Tu man kažkur matytas
Čia kaip man su ta papų istorija Puikiąjam šou Po šio įvykio supratau, kad Puikujį Šou žiuri milžiniška auditorija O beje pats taip ir nepamačiau per tuos nelemtus rinkimus
Natūralus ten įdegis Bet pavasarį buvau netoli tokio įdegio ir nenatūraliai Vaikystėj pliaže buvau retas svečias, neišgulėdavau su tėvais Dabar kai varau su draugais tai tinklą palošiam, tai Sudoku pasprendžiam ta dar ką ir prabūnam pusdienį pliaže Nors ir su tėvais jau kažkaip atsirado valios pabūt ilgiau Vaikystėj pliažui antipatiją jaučiau
Tai supratau, kad natūralus, bet užtai koks Aš kad taip įdegčiau gyvent pliaže turėčiau .
Tu man kažkur matytas .
Hammer, žinau, bet vistiek . Reiks lėkt į soliarumą .
Nesveika Nors manau ryt pats eisiu Pirmą kartą po ilgos pertraukos Nors nelabai jau ir noriu, bet reikia išnaudot abonementą Draugai padovanojo per gymtą 100min ir iki dabar nė minutės neišnaudojęs
headbandas - medžiaginis galvos apvadas, prakaitui sugerti (arba į amerikonus reperius norint būti panašiu reikalingas atributas)
Ai šitas. Nu ten fotkinaus važiuodamas iš stovyklos užpraitą vasarą. Tai ten buvau vadovas. Suprask, daug mažučių pabiručių aplink laksto, o prie jūros nedažnai nuveini. Tai po to šitą daiktą reikėjo skalbtis.Nors ten paprastą šita, kaip ten ji, skara.
Nesveika Nors manau ryt pats eisiu Pirmą kartą po ilgos pertraukos Nors nelabai jau ir noriu, bet reikia išnaudot abonementą Draugai padovanojo per gymtą 100min ir iki dabar nė minutės neišnaudojęs
Sveika, nesveika . Kitą savaitę man į vestuves, o aš vis dar Pagiežoje III galėčiau vaidinti .
Na kadangi foto pradėjom kelt tai įmesiu ir aš kaip tik po ranka pasitaikiusią Su itin šiltais prisiminimais Foto iš 2006m Horn Grand Prix. Išlekėm su 2 draugais 4 dienom į pajurį ir tai neabejotinai buvo geriausios mano praėjusios vasaros dienos Laukiu nesulaukiu šių metų Horn'o Beje sėdžiu greičiausiame pernai metų bolide Turėjom galimybę pasisvečiuoti jų palapinėje Gaila labai buvo Dapšo ir komandos, kad dėl gedimo prarado nugalėtojų titulą
seniau važiuodavau sirgt už "Gardėsio" komandą 1000km varžybose ir ne tik dabar kai jos nebeliko, tai paskutinėse varžybose ir nebuvau, bet šiemet manau reiks paplanuot ir ištaikyt ant varžybų Tik ten galėtų būti daugiau info pranešama eiliniams žiūrovams , kaip kas važiuoja, kaip keičias situacija... Nes atėjusiam eiliniam žmogeliui sunku būna susigaudyt
Comment