Bliamba ko jūs ant jos taip varot? Toks įspūdis man susidarė, kad jau nebegalima čia kelt savo nuotraukų. Aš, asmeniškai, nieko blogo ar keisto jos nuotraukoje nematau... Nuotrauka kaip nuotrauka ir nereikia žiūrėti kad one.lt panašių nuotraukų yra per akis. Tiesiog norėjo jinai save parodyti ir tiek. Negi už tai ją dabar reikia teisti? Plius, jūs jai sudarėt labai neigiamą įspūdį apie forumą, atseit, atseit, kad čia renkasi kažkokie nenormalūs.
Parašė Tadas
Tiesiog reikia suprasti, kad čia rimtas forumas, ir One.lt gyventojai čia nelabai mėgstami.
Aš irgi dažnai sėdžiu one.lt ir nematau tame jokios problemos. Nejaugi negaliu čia būti vien dėl to, kad esu ten užsiregistravęs? Nusileisk ant žemės. Beje, mano giliu įsitikinimu, čia yra pakankamai daug žmonių, kurie pastoviai sėdi one.lt.
o aš mačiau tave ne tik E tribūnoj, o ir net siemense, Šiaulių arenoj, Marijampolės salėje ir t.t.
Tai mažai matei... Turėjai matyt dar Kaustoj, Tauro senojoj Šiaulių salėj, Panevėžio Arenoj, Rygos Arenoj, Valmieros salytėj, Venstpilio salytėj, Sakalų Ekinstos salėj..
Tai mažai matei... Turėjai matyt dar Kaustoj, Tauro senojoj Šiaulių salėj, Panevėžio Arenoj, Rygos Arenoj, Valmieros salytėj, Venstpilio salytėj, Sakalų Ekinstos salėj..
Hm, prie sienos jau yra, ant lubų, grindų taip pat. Kojom į viršų dar nėra, gal tokią rasi ? Bus visa kolekcija
Tokios gal nelabai.. Vat batų nuotrauką gal ir rasčiau.. Arba vonioj kokioj.. Šiaip dar daug turiu prie durų koridoriuj ir prieš spintoj įmontuotą veidrodį bei tokių, kuriose fotkinau save ir parašiau 'prigavo". Kurią renkiesi?
Comment